Şimdi Ara

STUNER HACK BİLMEYENLER İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ARANIZDA COĞU ADAM BİLİR 70 LVL CYPERDA STUNERİN HACKLENDİĞİNİ BİZDE STUNER İLE HACKLENDİĞİ ANIN VİDEOSUNU YAPTIK BUYRUN BAKIN AMA YAPANLARIN YANINA KALMICAK BUNUI HER ZAMAN SÖYLEDİMhttp://www.********.de/files/18295947/hacked.wmv.html R_a__p_i_d_s_h_a_r_e

• walla ii bi çalışma gibi
  • elimizden geleni yaptık ama anladımki cyperda oynanmaz ben charımı orda bıoraktım en yakın arkadasım hacklenio lvl düşürtülüo emeğe saygısızlık bence
  • sen onun arkadasıymısın

stuner nasıl kastı ?
  • evet aynı serverdan arkadasıyım kasmasına gelince sen ben nasıl kasıosak oda öle kastı ama ne önemi varki hacklendikten sonra
  • az bile olmuş koxp le kasan biri için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 29 Nisan 2006; 14:26:11 >
  • aynı senin başına gelince sen ne yaprsın onu çok merak ediyorum.....
  • bunama sundan eminiz cyperda oynanmaz artık buda kanıtı ss ler photo shop değildirhttp://forum.paticik.com/konu.php?id=177499
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaggieFitzgerald

aynı senin başına gelince sen ne yaprsın onu çok merak ediyorum.....

koxple kasmadığım ve koxpye para verecek kadar beynimi bu oyun için yemediğimden bu olayın başıma geleceğine ihtimal vermemin doru bir fikir olduğu konusunda duyduğum endişemi sizinle paylaşmakdan gurur duyuyorum
  • koxp veya kosp sorun bu değil gm nin charı ile girip milleti hacklemek sence ne kadar doğru ve bu gm de leads gm ise yukardaki frumuda okuyabilirsin
  • quote:

koxp veya kosp sorun bu değil gm nin charı ile girip milleti hacklemek sence ne kadar doğru ve bu gm de leads gm ise yukardaki frumuda okuyabilirsin

arkadaşım nası sorun değil ya bu sözü bilirmisin?
    "eden bulur"
  • dostum orasına bişey demiyorum kosp vbe koxp un cezası bellidir ban cyperda stuneri bırak 70+ çok adam var bunlar sence nasıl kastılar ama ya söle diyim gm nin charını başkası kullanıo bigbird bu gmde cyperda millet nasıl oynayabilirki adamı cz de kez adam seni banlasın veya hacklesin o zama kimse bu adamları kesemez korkudan orda yoksa adamlar eziğin teki ama gm olunca işin ucunda kimse tek kelime diyemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

koxp veya kosp sorun bu değil gm nin charı ile girip milleti hacklemek sence ne kadar doğru ve bu gm de leads gm ise yukardaki frumuda okuyabilirsin

arkadaşım nası sorun değil ya bu sözü bilirmisin?
    "eden bulur"

katılıyorum. sanki stuner çok temiz adam. milletin +8 ms sini çalan adam.
  • çalsaydı benim +8 shard +8 shell setimim çalardı +8 ms yi calma konusu yalan arkadasım bunu kim demişse yalan söylemiş childrene +8ms yi para ile aldı veya kendi yaptı ama oyunda öalma olmaz
  • quote:

çalsaydı benim +8 shard +8 shell setimim çalardı +8 ms yi calma konusu yalan arkadasım bunu kim demişse yalan söylemiş childrene +8ms yi para ile aldı veya kendi yaptı ama oyunda öalma olmaz

herkes diyo bunu. +8 msyi almış geri vermemiş.
  • bir kişiden yola çıkıp herkez ona inanırsa olmaz mantıken adamın +8 ms ye ihtiyacı yok
  • inş. bu video da trojan fln yoktur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.