Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server iyice battı herşey kötüye gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow009

Server iyice battı herşey kötüye gidiyo

Aslında kötüye giden bir şey yok...Register çalışmıyor ama en kısa zamanda düzeleceğine inanıyorum.Serverda tatlı bir lag var ama oda serverdan değil çünkü herkesde yok.Birde 4 günlük bakımı düşünün.5 dakikara rb atıyor.Wingler çalışıyor.stat bug da yok.Ama hp bug hala var mı bilemiyorum.Sonuç olarak süper bir server.
  • Serverde bakım var şuan kapalı

Tiwaly foruma da yazdım umarım oyun açılınca bana yardım edebilirsin
  • quote:

Arkadaş daha oyuna giremeden noktayı koydu
    Helal ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

quote:

Helal ne diyeyim

• Oyuna girememesi bile yeterli bence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celebrar

Oyuna girememesi bile yeterli bence?

Eski registeri açıp sql injection yesek daha mı iyi ?
    Biz ne için uğraşıyoruz ?

Daha yeni açıldık, böyle şeyler olması normal.
    Tüm bugları biz bulamayız. Sizin sayenizde buglar bulunup fixleniyor
  • Ben eskisini koyun veya bir register sayfasını açamadınız gibi bir şey söylemedim zaten, ama "Helal olsun, giremeden çözmüş her şeyi" gibi bir yorumun yanlış olduğunu düşündüğümü söyledim. O saatlerdeki duruma bakarsak hele haklı sayılır;

-Forumda online 2 GM var ama serverın neden kapalı olduğunu söylemiyorlar ([GM]IZ3K açtı en son bir konu gerçi)
    -600;300 diye bir hata var ve server yüzünden olduğu söyleniyor ama GM'lerden bir açıklama yok.
    -E register sayfası kapalı, iki gün önce açılacağını söylemiş olduğunuz halde

Bunların üstüne EllioT'un mesajını görünce böyle bir tepki vermesi normal karşılanabilir diye düşünüyorum ^^
  • quote:

Ben eskisini koyun veya bir register sayfasını açamadınız gibi bir şey söylemedim zaten, ama "Helal olsun, giremeden çözmüş her şeyi" gibi bir yorumun yanlış olduğunu düşündüğümü söyledim. O saatlerdeki duruma bakarsak hele haklı sayılır;

-Forumda online 2 GM var ama serverın neden kapalı olduğunu söylemiyorlar ([GM]IZ3K açtı en son bir konu gerçi)
    -600;300 diye bir hata var ve server yüzünden olduğu söyleniyor ama GM'lerden bir açıklama yok.
    -E register sayfası kapalı, iki gün önce açılacağını söylemiş olduğunuz halde

Bunların üstüne EllioT'un mesajını görünce böyle bir tepki vermesi normal karşılanabilir diye düşünüyorum ^^

600;300 hatasının nasıl oluştuğunu söyleyeyim
    Bir hack kullanımı sonucu oluyor. Belki denemek istersiniz,
    http://www.elitepvpers.de/forum/2moons-dekaron-pserver-hacks-bots-cheats-exploits/288699-eternia-dekaron-hack-work.html

Bizim sunucumuzda bu çalışmıyor. Kullananlar bir daha karakterlerine giremiyorlar.

Register sayfasına gelince; 2-3 gün dedik ve şuan 3. günündeyiz. Herşey hazır akşam açıyoruz.

• Tamam o zaman.
    Bekliyoruz.
  • Bu arada belirteyim. Aslında Autoreborn yeni sistemde dk da 1 reborn atıyor. Yani 5 dk beklemenize gerek yok ^^ 2 dk bekleseniz yeter. Party_Time ında başına gelenler ilginç gerçekten. Onun bir çaresine bakıcaz ama şuan için gmler item spawn edemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 22 Ağustos 2009; 16:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Bu arada belirteyim. Aslında Autoreborn yeni sistemde dk da 1 reborn atıyor. Yani 5 dk beklemenize gerek yok ^^ 2 dk bekleseniz yeter. Party_Time ında başına gelenler ilginç gerçekten. Onun bir çaresine bakıcaz ama şuan için gmler item spawn edemiyorlar.

pm bakarmısın
  • Server açıldı.
  • quote:

Bu arada belirteyim. Aslında Autoreborn yeni sistemde dk da 1 reborn atıyor. Yani 5 dk beklemenize gerek yok ^^ 2 dk bekleseniz yeter. Party_Time ında başına gelenler ilginç gerçekten. Onun bir çaresine bakıcaz ama şuan için gmler item spawn edemiyorlar.

1 dakikada biraz geç.4 rb idim.190 level oldum ve çıktım foruma girdim ve statları vermediğimi hatırladım.Girdiğimde rb atmışdı .Yaklaşık 20 saniye...
  • Su anki sorunlardan biride Hp bugu gerçi haypasat bug değil dedi 62k sınırı varmış ama bunun bir şekilde düzeltilmesi gerek ne yaptığın pvp den bir şey anlıyorsun nede pk dan ilk atack yapan alıyor tek combo
    umarım bunun için bir çözüm üretirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockNGame

quote:

1 dakikada biraz geç.4 rb idim.190 level oldum ve çıktım foruma girdim ve statları vermediğimi hatırladım.Girdiğimde rb atmışdı .Yaklaşık 20 saniye...

1 dk derken sen atıyorum 40ıncıs aniyede çıkmışssındır.00.40 1.01 oldugunda reset gelmiştir servera.Yani her 1 dk da bir reset atılıyor demek istenmiş.Sen çıktıktan 1 k sonra değil ;)

• quote:

Tamam o zaman.
    Bekliyoruz.

Ve hala bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

quote:

Helal ne diyeyim

Girmeden bu kadar sorun yaşıyosam girince düşünemiyorum
  • abi relax polemik yaratma
  • @Tiwaly ve Hayspat

Aquarion geri dönmüş ve bütün karakterlerin silinmesinden söz ediyor...

Biz boşuna mı 2 tane full char ve o kadar item kastık???

Hayırlısı olur umarım
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.