Sorun yok hocam doğru söylüyorsun Allah razı olsun düşünmen yeterli :)) |
Şu 3 Tişörtü Çok Beğendim de Para yok İşte (2. sayfa)
-
-
Allah razı olsun hocam sorun yok düşünmen yeterli :)
-
Helal olsun bak kaos yaratıp çemkirmek yerine böyle ince şaka ve takılmayı anlayıp öyle cevap vermen bu forumda çok karşılaştığım bir şey değil 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wmbot
Helal olsun bak kaos yaratıp çemkirmek yerine böyle ince şaka ve takılmayı anlayıp öyle cevap vermen bu forumda çok karşılaştığım bir şey değil 😂ee hocam alacak mısınız arkadaşa onu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: izayoiee hocam alacak mısınız arkadaşa onu
Alıntıları GösterHocam Allah razı olsun düşünmesi bile yeterli benim için. ucuz olsa neyse ama malesef tişörtler pahalı arkadaşa aldırtmak istemiyorum.
-
Hayır. Arkadaş neşe dolu pozitif biri ama yinede alamam üzgünüm :) ayrıca alacak olsam da bunu söylemem yorum da yazmam özel mesajdan irtibata geçerdim.
Edit:alacağım cikarimini neden yaptın ve bana direk alıyor musun dedin ki ayrıca onu anlamadım ilk mesajımdan dilencilere güvenmediğimi ve almam dediğimi hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmbot -- 1 Haziran 2021; 17:41:1 >
Dilenci diyorum arkadaşım ama alınma öyle takılıyorum. Uygun kelime bulamadım sadece, yanlış anlama. Genel olarak İnternet de kimseye güvenmediğim için iyilik yapma kotamı genelde çevremde kullanıyorum
bruce lee olmasa keko tişörtleri
-
sanal dilencilik mi yoksa tekstil ülkesi olmamıza rağmen en dandik tshirtlerin bile 50 tl den fazla olmasına getirilen bir eleştiri tarzımı çözemedim
kumaş ,dijital baskı, kargo ücreti, işletme giderleri, komisyon, vergi, kar oranı hesaplanır ise n11 de 50-60 tl ye satılması normal bence. 100 tl üzeri satılanlar normal değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 1 Haziran 2021; 18:23:15 > -
Giyim de nasıl kazançlar dönüyor çok merak ediyorum bir ürünü örnek 100₺ satıyorlar indirim vs derken çeyrek fiyatına sattıkları oluyor ünlü markalar veya butikler olsun. Yada ünlü marka ayakkabılar geçen lacost dan bir ayakkabı aldım 110₺ geçen senenin ayakkabısı adamlar geçen sene 700₺ ye satmış. Bu adam 110₺ye sattığın da bile kazanç sağlıyor düşün.
quote:
Orijinalden alıntı: eazygangstaDur hocam morali mi bozma be gidiyorum 15 güne :(
Alıntıları Gösteryerin belli mi
-
Bu fiyatlara gider levis alır giyerim.
-
quote:
Giyim de nasıl kazançlar dönüyor çok merak ediyorum bir ürünü örnek 100₺ satıyorlar indirim vs derken çeyrek fiyatına sattıkları oluyor ünlü markalar veya butikler olsun. Yada ünlü marka ayakkabılar geçen lacost dan bir ayakkabı aldım 110₺ geçen senenin ayakkabısı adamlar geçen sene 700₺ ye satmış. Bu adam 110₺ye sattığın da bile kazanç sağlıyor düşün.giyimde değil bu her şeyde böyle.
net maliyeti sadece üretici bilir kimse hesaplayamaz.
nedeni şu o firma o ürünü üretirken kullandığı materyalleri bile daha ucuza alıp yüksek almış gibi gösterebilir.
o yüzden imal edilen hangi ürün olursa olsun fiyatı üretici belirler kimse de itiraz edemez.
gerisi ise tamamen muamma. internette satsa komisyon kargo vs.. var , iş yerinde satsa mağaza ve eleman giderleri vs..var
ve en önemlisi marka ve reklam maliyetleri.
örnek bir atlet altın ipler ile dokunup elmas süslemeleri olmadıkça düz sade beyaz bir atletin maliyeti en az 5 tl olur(maliyet). çok kaliteli kumaş dikim ile bu rakam çok çok 20-25 tl olur. bunu pazarda satıp etiketine öz kardeşler atlet yazarsan 5 tl lik atlet 10tl olur 12tl olur. 20-25 tl lik atlete nike etiket koyup dubai mall de satarsan yanına direkt bir sıfır koy gerisi farketmez :)
sonra sezon sonu indirimi çıkmaz ayın son çarşambası indirimi indirimin indirimi adını sen koy mine ne tutturabilirse
örnek tablo
https://www.adidas.com.tr/tr/y-3-classic-offset-logo-short-sleeve-tisort/GV4186.html
https://www.sokakbutik.com/gul-sirt-baskili-beyaz-unisex-tshirt-s?c=17
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 2 Haziran 2021; 9:44:35 >
-
Hocam @eazygangsta o sitede alışveriş yapan çoğu kişi dolandırıldım diyor dikkat etmek lazım çok kötü yorum dolu her yeri
quote:
Orijinalden alıntı: eazygangstaBende biriktircem de askere gidiyom
Alıntıları GösterTuşlu telefon aldınız mı hocam akıllı telefon yasak askeriyede tuşlu da yasak ama komutan geldiğinde direk saklayın eğer iyi niyetli biriyse görmezden gelir
Okurken herhalde Hermes, Gucci falandır dedim baktım 25-30 usd bir sey degil alin gitsin yalnız ben bunlari bana para verseler giymem
Bir vlog izlemiştim şuan bulamadım linkini koyamadım o yüzden. Adam yada kadın hatırlamıyorum şuan Vietnam mi neydi oraya gidiyor ve orijinal Nike, Adidas, colombia ve ünlü bir kaç outdoor ürünleri satan bir marka aynı ürünler aynı marka fabrikası orada olduğu için bunlar bir şekilde fazla üretip ülkeye mi sokuyorlar ne hikayeyi unuttum ama uzun lafın kısası bizim burada aldığım ayakkabı ve giyim ürünleri vs orada aynı ürün 10 kat daha ucuzu döviz ile çarpılmış hali bile. Yani demem şu ki toplanın 3-5 bir şey atın ortaya donanımhaber butiki açalım 😂 geçen kız arkadaşımin eski bir arkadaşı butik açmış günlük 200 kargo hazırlıyorum diyor elbiseler 150₺den başlıyor boşuna okuduk😪
quote:
Bir vlog izlemiştim şuan bulamadım linkini koyamadım o yüzden. Adam yada kadın hatırlamıyorum şuan Vietnam mi neydi oraya gidiyor ve orijinal Nike, Adidas, colombia ve ünlü bir kaç outdoor ürünleri satan bir marka aynı ürünler aynı marka fabrikası orada olduğu için bunlar bir şekilde fazla üretip ülkeye mi sokuyorlar ne hikayeyi unuttum ama uzun lafın kısası bizim burada aldığım ayakkabı ve giyim ürünleri vs orada aynı ürün 10 kat daha ucuzu döviz ile çarpılmış hali bile. Yani demem şu ki toplanın 3-5 bir şey atın ortaya donanımhaber butiki açalım 😂 geçen kız arkadaşımin eski bir arkadaşı butik açmış günlük 200 kargo hazırlıyorum diyor elbiseler 150₺den başlıyor boşuna okuduk😪bu senin dediğin kaçakçılık
yani yasal olmayan yolardan konuşulacak olursa yapılacak şeyler farklı benim yazdıklarım yasal olanlar
faturalı ürün üretip faturalı satmak en önemlisi cebimizde fazla para çıkıyor gibi görünsede gelişmiş ülkeleri baz aldığımızda bunda kazanan hep halk olmuştur.
-
Yok kanka sanırım kendimi yanlış ifade ettim tekrar okumaya üşendim ne yazdığımı ama demek istediğim şu Vietnam da orijinal normal ürünler baya baya ucuz TL ye göre bile. Boş valiz ile gidip bir kaç senelik stok yaparsan kendine ve başkasına sanırım çok büyük kar olur 😂 hesaplamak gerek ahhah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X