Bir dh bir fistonumuz vardı ona da zam geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bir dh bir fistonumuz vardı ona da zam geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
27 kağat kanka
Dediğini yapıyorum şuan. Oh yaktım finstonumu , kafede çukulatalı frappe içiyorum kendimi şımartıyorum. İyi geldi harbiden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tek takılsam nolacak kızlar gelecek sanki yanıma. Böyle olunca en azından iki muhabbet edip eğleniyom < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kmk öyle demesekmi be. moralim bozuluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gel sanada ismarliim kmk . ciğaramda var. yeni aldim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 6 Ocak 2022; 17:35:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yurda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ooo afiyet olsun harika gözüküyor knk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
teşekkür ederim. ayni yerede yaşasak birlikte icerdik kmk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen öyle knk belki bir gün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |