selam arkadaşlar ben kaliteli bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ancak intel almak istemiyorum. amd ya da başka bir firma kaliteli işlemci çıkarsın diye bekliyorum. intelin çift çekirdek core2duo teknolojisini yakalayacak seviyede kaliteli başka firmalarda işlemci yok mu?
şu anda x2 alabilirsin ancak. başka seçim yapma olasılığın yok.
ne arıyorsun veya ne iş için arıyorsun detay yazmalısın
şu an için en performanslı işlemci conroe
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_inside
ne arıyorsun veya ne iş için arıyorsun detay yazmalısın
şu an için en performanslı işlemci conroe
şimdilik yok.. 2007 i bekle
Ne yazık ki yok ve altı ay içerisinde de olmayacak gibi duruyor. K8L'nin çıkmasına daha var. Ancak $210+Kdv E6300 için güzel bir fiyat.
quote:
Orijinalden alıntı: seasoul
şimdilik yok.. 2007 i bekle
Alıntıları Göster
var Türk Hava Yolları şaka bir yana intel çok büyük atak yaptı, AMD büyük zarar edeceğe benziyor
ben aynı anda birkaç programı kullanabileceğim sağlam bir bilgisayar istiyorum. pek oyuncu sayılmam ama grafik ve proje üzerine çalışırım.şu anki bilgisayarım bana bu imkanları sağlayamıyor eskidi iyice yenilemek istiyorum ve yenilemişken iyi bi şey olsun istiyorum
bendensin yani ben de arastırdım baya paran varsa e6600 işlemci gigabyte ds6 2 gb ram yeter artar
quote:
Orijinalden alıntı: Neosis
Ne yazık ki yok ve altı ay içerisinde de olmayacak gibi duruyor. K8L'nin çıkmasına daha var. Ancak $210+Kdv E6300 için güzel bir fiyat.
K8L dediğiniz nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: Neosis
quote:
Orijinalden alıntı: tevekkül
K8L dediğiniz nedir?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tevekkül
K8L dediğiniz nedir?
quote:
K8L amd'nin yeni mimarisi olacak ,ama açıkçası benim tahminim ddr3 ü desteklerse destekler , desteklemese de öyle büyük bir atak olmaz gibi geliyor,bekleyip görücez bakalım.bana göre en fazla intelle eşit duruma gelir ...
ama inşallah geçer tabi o ayrı!!!
quote:
K8L dediğiniz nedir?
quote:
Alıntıları Göster
ne için kullanacağın cok önemli.Boş yere yatırım yapma coure ihtiyacın oldugunu sanmıyorum amd3200 civarı işlemciler şimdi piyasadaki çoğu yazılımı sorunsuz çalıştırır fiyat olarakda uygun.
quote:
Orijinalden alıntı: mghector22
ne için kullanacağın cok önemli.Boş yere yatırım yapma coure ihtiyacın oldugunu sanmıyorum amd3200 civarı işlemciler şimdi piyasadaki çoğu yazılımı sorunsuz çalıştırır fiyat olarakda uygun.
Alıntıları Göster
hayır yani intel niye istemıosun onu anlamadım mis gibi 200 doara 1000 dolarlık işlemci performansı werı daha ne yapsın cnm adamlar
peki amd ve intelin dışında bu sektöre girecek başka bir şirket yok mu.işlemciler tekel olmasa hem daha ucuza hem de daha hızlı gelişmelerle bilgisayar sahibi olurduk
quote:
peki amd ve intelin dışında bu sektöre girecek başka bir şirket yok mu.işlemciler tekel olmasa hem daha ucuza hem de daha hızlı gelişmelerle bilgisayar sahibi olurduk
quote:
+1 Kesinlikle katılıyorum. Eğer biraz daha beklersen amd x2 4600 yada x2 5000 conroe e6300 fiyatına düşecek. Eli mahkum.
quote:
quote:
elbette dediin gib daha güzel olurdu fakat su anda en iyiyi en uygun fiyata sunan intel bu daha önce amd ydi.3. bi firma çıkıp f/p oranı daha ii bişi cıkarırsa elbette yenı makına alacaklar onu alır.ama maalesef su anda boole bişi gozukmuo ortada bi and b intel boole dewam edecek gibi ama suda gercek ki ya intel al yada bekleyip x2 5000
quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
quote:
elbette dediin gib daha güzel olurdu fakat su anda en iyiyi en uygun fiyata sunan intel bu daha önce amd ydi.3. bi firma çıkıp f/p oranı daha ii bişi cıkarırsa elbette yenı makına alacaklar onu alır.ama maalesef su anda boole bişi gozukmuo ortada bi and b intel boole dewam edecek gibi ama suda gercek ki ya intel al yada bekleyip x2 5000
Alıntıları Göster
İntel düşünmüyorsan 2007 başını bekleyeceksin
quote:
Orijinalden alıntı: cdexos
İntel düşünmüyorsan 2007 başını bekleyeceksin
Alıntıları Göster
amd ve intel dışında yanlış duymadıysam İran işlemci üretmeye başlamış
quote:
Orijinalden alıntı: atescotes
amd ve intel dışında yanlış duymadıysam İran işlemci üretmeye başlamış
Alıntıları Göster
intel almak istemiyorum da ne demek.Şu anda iyisi intel iyisini almak istiyorsan intel alacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: tuncays44
intel almak istemiyorum da ne demek.Şu anda iyisi intel iyisini almak istiyorsan intel alacaksın.
Alıntıları Göster
al conroe 6300 yeterde artar
var tabii ki.rakibi de kendisi
quote:
selam arkadaşlar ben kaliteli bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ancak intel almak istemiyorum. amd ya da başka bir firma kaliteli işlemci çıkarsın diye bekliyorum. intelin çift çekirdek core2duo teknolojisini yakalayacak seviyede kaliteli başka firmalarda işlemci yok mu?