Şimdi Ara

şu an intele rakip yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben kaliteli bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ancak intel almak istemiyorum. amd ya da başka bir firma kaliteli işlemci çıkarsın diye bekliyorum. intelin çift çekirdek core2duo teknolojisini yakalayacak seviyede kaliteli başka firmalarda işlemci yok mu?

• şu anda x2 alabilirsin ancak. başka seçim yapma olasılığın yok.
  • ne arıyorsun veya ne iş için arıyorsun detay yazmalısın

şu an için en performanslı işlemci conroe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

ne arıyorsun veya ne iş için arıyorsun detay yazmalısın

şu an için en performanslı işlemci conroe
    şimdilik yok.. 2007 i bekle
  • Ne yazık ki yok ve altı ay içerisinde de olmayacak gibi duruyor. K8L'nin çıkmasına daha var. Ancak $210+Kdv E6300 için güzel bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasoul

şimdilik yok.. 2007 i bekle

Alıntıları Göster
    var Türk Hava Yolları
    şaka bir yana intel çok büyük atak yaptı, AMD büyük zarar edeceğe benziyor
  • ben aynı anda birkaç programı kullanabileceğim sağlam bir bilgisayar istiyorum. pek oyuncu sayılmam ama grafik ve proje üzerine çalışırım.şu anki bilgisayarım bana bu imkanları sağlayamıyor eskidi iyice yenilemek istiyorum ve yenilemişken iyi bi şey olsun istiyorum
  • bendensin yani
    ben de arastırdım baya
    paran varsa
    e6600 işlemci
    gigabyte ds6
    2 gb ram yeter artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neosis

Ne yazık ki yok ve altı ay içerisinde de olmayacak gibi duruyor. K8L'nin çıkmasına daha var. Ancak $210+Kdv E6300 için güzel bir fiyat.
    K8L dediğiniz nedir?
    quote:

Orjinalden alıntı: Neosis

Ne yazık ki yok ve altı ay içerisinde de olmayacak gibi duruyor. K8L'nin çıkmasına daha var. Ancak $210+Kdv E6300 için güzel bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevekkül

K8L dediğiniz nedir?
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tevekkül

K8L dediğiniz nedir?
    quote:

K8L amd'nin yeni mimarisi olacak ,ama açıkçası benim tahminim ddr3 ü desteklerse destekler , desteklemese de öyle büyük bir atak olmaz gibi geliyor,bekleyip görücez bakalım.bana göre en fazla intelle eşit duruma gelir ...

ama inşallah geçer tabi o ayrı!!!

• quote:

K8L dediğiniz nedir?
    quote:

Alıntıları Göster
    ne için kullanacağın cok önemli.Boş yere yatırım yapma coure ihtiyacın oldugunu sanmıyorum amd3200 civarı işlemciler şimdi piyasadaki çoğu yazılımı sorunsuz çalıştırır fiyat olarakda uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mghector22

ne için kullanacağın cok önemli.Boş yere yatırım yapma coure ihtiyacın oldugunu sanmıyorum amd3200 civarı işlemciler şimdi piyasadaki çoğu yazılımı sorunsuz çalıştırır fiyat olarakda uygun.

Alıntıları Göster
    hayır yani intel niye istemıosun onu anlamadım mis gibi 200 doara 1000 dolarlık işlemci performansı werı daha ne yapsın cnm adamlar

• peki amd ve intelin dışında bu sektöre girecek başka bir şirket yok mu.işlemciler tekel olmasa hem daha ucuza hem de daha hızlı gelişmelerle bilgisayar sahibi olurduk
  • quote:

peki amd ve intelin dışında bu sektöre girecek başka bir şirket yok mu.işlemciler tekel olmasa hem daha ucuza hem de daha hızlı gelişmelerle bilgisayar sahibi olurduk
    quote:

peki amd ve intelin dışında bu sektöre girecek başka bir şirket yok mu.işlemciler tekel olmasa hem daha ucuza hem de daha hızlı gelişmelerle bilgisayar sahibi olurduk

+1 Kesinlikle katılıyorum.
    Eğer biraz daha beklersen amd x2 4600 yada x2 5000 conroe e6300 fiyatına düşecek. Eli mahkum.

• quote:

quote:

elbette dediin gib daha güzel olurdu fakat su anda en iyiyi en uygun fiyata sunan intel bu daha önce amd ydi.3. bi firma çıkıp f/p oranı daha ii bişi cıkarırsa elbette yenı makına alacaklar onu alır.ama maalesef su anda boole bişi gozukmuo ortada bi and b intel boole dewam edecek gibi ama suda gercek ki ya intel al yada bekleyip x2 5000

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

quote:

elbette dediin gib daha güzel olurdu fakat su anda en iyiyi en uygun fiyata sunan intel bu daha önce amd ydi.3. bi firma çıkıp f/p oranı daha ii bişi cıkarırsa elbette yenı makına alacaklar onu alır.ama maalesef su anda boole bişi gozukmuo ortada bi and b intel boole dewam edecek gibi ama suda gercek ki ya intel al yada bekleyip x2 5000

Alıntıları Göster
    İntel düşünmüyorsan 2007 başını bekleyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: cdexos

İntel düşünmüyorsan 2007 başını bekleyeceksin

Alıntıları Göster
    amd ve intel dışında yanlış duymadıysam İran işlemci üretmeye başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: atescotes

amd ve intel dışında yanlış duymadıysam İran işlemci üretmeye başlamış

Alıntıları Göster
    intel almak istemiyorum da ne demek.Şu anda iyisi intel iyisini almak istiyorsan intel alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncays44

intel almak istemiyorum da ne demek.Şu anda iyisi intel iyisini almak istiyorsan intel alacaksın.

Alıntıları Göster
    al conroe 6300 yeterde artar
  • var tabii ki.rakibi de kendisi
    quote:

selam arkadaşlar ben kaliteli bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ancak intel almak istemiyorum. amd ya da başka bir firma kaliteli işlemci çıkarsın diye bekliyorum. intelin çift çekirdek core2duo teknolojisini yakalayacak seviyede kaliteli başka firmalarda işlemci yok mu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.