Şimdi kıza serviste geçenleri sorsan hatırlamaz bile. Takma kafana...
"Sorduk mu lan düdük" diyemedin mi? Neyse, kız konusuna gelince, kız için önemli değil bunlar. Hiçbişey dememiş olman bişeyi değiştirmez. Sadece o andaki tavrın önemli. Yani kafanı önüne eğdiyse kötü. Ama o o lafı ettikten sonra hiçbişey demeden pencereden dışarı baktıysan belki de içinden ne cool cocuk demiştir. Anladın
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
@Firenze Çok doğru söylüyorsun ve bunun için sağol.Nedense sırf bir kız yüzünden mantıksız davranıp bu şekilde kendimi üzdüm bunun içinde salaklık komplexine girecem(şaka tabiiki)
@Teknode Geçmiş olsun senin durumun çok daha kötü.Beterin beteri vardır lafını zaten hiç aklımdan çıkarmam.İnş. bir şekilde işleri yoluna koyabilirsin.
İşler yoluna girmez kardeşim. Bu saatten sonrada girmeyecek. 11 Aydır çıkıyorduk. O zaman zaman beni üzdü bende zaman zaman onu üzdüm. Hatta 12 ocak doğum günü diye hediye aldım evine çiçek gönderdim. Annesini abisini tanıyordum.Onlara ayıp olur diye kapısından aldım kapısına bıraktım. Maddi manevi her türlü fedakarlığı yaptım. Bak ayrıyken bile hediyesini çiçeğini aldım. İyi niyetimi anlayabilmişsindir umarım.Ben bunları onun ve ailesinin gözünde iyi olmak için yapmadım. Sevgimden yaptım. O ise benim için birşey yapmadı.Arkadaşlarını dahi karşısına alamadı bırak ki ailesini mi alacak? Annesi babası artık olmaz demişler.Onlara karşı gelemedi.20 dk önce aradı . Ona Ugg almıştım ayakkabı. Ayağına olmamış değiştirmesi gerekiyormuş içinde değişim kartı vardı aldığım mağazanın adresini sordu. Var sen karar ver kimin ne mal olduğuna. Annesine mesaj attım ve mesajda dedim ki... S...L Teyze. B...M'ü bin kere mutlu ettim sadece bir kere üzdüm. Ama siz öyle bir karar almışsınız ki sanarsın B...M beni 11 ay boyunca hiç üzmemiştir. Hoşçakalın dedim ve çekildim.
Sibel ve Begüm mü isimler?
İşte Türk2ün aklı başına ya kaçarken,ya .ıçarken gelirmiş.Büyük ihtimal adamın ettiği lafa karşılık senin verceğin cevap tuvalette aklına gelmiştir
Kardeşim bence hiç bişey demiyerek sen onu ezmişsin takmamışsın.ayrıca o yaşlarda kafaya takma konusu normal bişey her lafı takar insan o yaşta yeter ki içine atma sen...
Bu gazla nereye kadar gider bilmiyorm
dh olarak toplanip cocugu dovelim
O sana o lafı söyledi diye çok mu kitap okumuş sanki? ogunNnN çok güzel yazmış. Susmak her zaman kabul etmek yada ezilmek anlamına gelmez senin ağırlığını gösterir ama bunu lise düzeyindekilerin çoğu da anlamaz eminim. Sen doğrusunu yapmışsın seninde karşılık vermen sonucu karşındaki daha da adileşebilirdi. Kafaya takacak bir şey değil.
(Diyene bak bende bu konuda senin gibiyim. =) )
bende gene tam tersi kim olursa olsun lafı yapıştırırım.Ama bazı olaylardada nasıl desem laf sokulcak gibi seylerde deil.Bazen dusunurum keske sunları yapsaydım soyleseydım derim. Kişilikle alakalı birşey
Senin sorunun o koca kıçının arka cebindeki tespih dostum tam bir apaçisin şimdi yıkılllan burdan. Tabi eğer yiyorsa söylerdin ama diğer taraftanda kız açısından aptal durumuna düşebilrdin. susmak takmamak gözlerine bakmamak iyidir bu durumlarda
@Cronic İşin aslı o da biraz ağır kaçardı da bence de ben büyüttüm.O andaki tavrım ise zaten kumandayı kurcalıyordum bir yandan da servisin şoförü ile konuşuyordum hiç arkama bile bakmadım duymamazlıktan geldim.
@[ QzMéN ] Yok hyr o andan 1 dk sonra falan aklıma geldi ve o sırada tuvaletim falan yoktu
@SchwarzRégén Sağol güzel yorumun için zaten diğer yorumlardan dolayı şu an takmıyorum bile kafam rahat.
@Qu4k3r Yumruk manyağı yaptıktan sonra da topluca DH'yi nargileye götürürüm hepiniz bendensiniz hesabı
@Wasell Yalnız olmadığımı bilmek güzel Ama benim kitap okumayla kastım hani acaba kitap okuyarak konuşma kabiliyetimi geliştirebilir miyim? diye sormaktı.
@Grandgustin Aslında arayıda kızıştırmak istemedim çünkü hani sonrasında iş ileri giderde kavga çıkarsa dövüşürüm ama gerçekten gerek olmadıkça kavga etmek bence gereksiz ama tabii sanırım onun dediğine kaaleye bile almayarak asıl postayı ben koymuş oldum.(Ben demiyorum tarafsız forum ahalisi diyor)
@ArjesT Gidebildiği yere kadar gider geri kalan yolu kendim ite ite tamamlarım
O sana teknoloji özürlüsün dediyse sende ona zeka özürlüsün deseydin.Hade hade hoy hoy.
quote:
Orijinalden alıntı: ogunNnN
Cevap vermeyerek aslında onu takmadığını hissettir.İnan söylediği laf aynen geri döner ve daha büyük yük biner üstüne.Ben genelde böyle gereksiz laflara karşı susarım manasız tartışmalara girmenin anlamı yok olgunluğunu göster takma,umursama bile böyle durumlarda inan daha çok yücelirsin.Çok büyük bir laf olmadığı sürece tabiki.
Bizim burda laf söylemediğinde 3. kişi olan kimse ''Vaov cevap vermedi,çok cool'' şeklinde görmüyor genel olarak ''Mal işte adam haklı'' şeklinde niteliyorlar, Pek tavsiye etmem bu yöntemi
Ayrı olarakta belirteyim,O Bor'un pazarı. Borum pazarı değil,aklında bulunsun bende eskiden borunun pazarı diye biliyordumda
Dostum kitap mitap okumayla hazır cevap olunmaz !
Hazır cevap olmanın sırrı laf sokmaktan geçer arkadaş arasında sürekli pratik yapacaksın onlar sana laf sokacak sende onlara
Birisi sana laf attığında bozulmamak adına kullandığın cevaplar zamanla kalıplaşacak beyninde
Ben mesela ilkokuldan liseye kadar öyle yetiştim beni kimse bozamazdı her lafa yapıştırırdım cevabı
Ama bazen işler düşündüğün gibi olmuyo.Lisede bayan bi hoca bozmuştu beni. onada cevabım vardı ama ağzımdan uygunsuz bi cevap çıkıyodu ki frenlemek zorunda kaldım kendimi
kardeşim benim öyle durumlarda ciddi değil şakayla cevap vericeksin. evet allahtan teknoloji özürlüyüm senin gibi insan özürlüsü değilm falan deyip arkasından gülsen acayip bi vole atardın :D pratik zekanı geliştir hazır cevap ol tanıyosun sen beni zaten bu forumda çok görüştük birbirimizle 16 yasında değil ama seni daha büyük sanıyodum çünki olgun bi görüntü çizdin hep gözümde.arkadaşlarınla şakalaşırken saçma da olsa zekicede olsa hep hazır cevaplar ver bırak sana gülsünler bi süre sonra düzelicek bak görürsün:D , hatta karşındaki için rahatsız edici bile olucaksın bende hep karşımdakine hazır cevaplar verirdim lisede çok saçma sapan şeyler söylerdim gülerlerdi kahkahalar atarlardı ama zaman geçtikçe farkettim harbi harbi ciddi cevaplar karşılıklar vermeye başlamışım
anladınmı demek istedimi
Pratik zekalı,sosyal insanlar sağlam laf sokarlar tabii egzersiz yapmakta lazım.Laf sokmaya sokmaya insan paslanıyor.İşleyen demir ışıldar muhabetti.
Ama sakın ola alışıp benim gibi kızlara da olup olmadık yerde lafı döşeme yoksa kızı kaybedersin.Baya üzülüyorlar çünkü.Erkek adama lafı koyarsın fazla alınmaz ama kızlar öyle değil.
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
@Cronic İşin aslı o da biraz ağır kaçardı da bence de ben büyüttüm.O andaki tavrım ise zaten kumandayı kurcalıyordum bir yandan da servisin şoförü ile konuşuyordum hiç arkama bile bakmadım duymamazlıktan geldim.
@[ QzMéN ] Yok hyr o andan 1 dk sonra falan aklıma geldi ve o sırada tuvaletim falan yoktu
@SchwarzRégén Sağol güzel yorumun için zaten diğer yorumlardan dolayı şu an takmıyorum bile kafam rahat.
@Qu4k3r Yumruk manyağı yaptıktan sonra da topluca DH'yi nargileye götürürüm hepiniz bendensiniz hesabı
@Wasell Yalnız olmadığımı bilmek güzel Ama benim kitap okumayla kastım hani acaba kitap okuyarak konuşma kabiliyetimi geliştirebilir miyim? diye sormaktı.
@Grandgustin Aslında arayıda kızıştırmak istemedim çünkü hani sonrasında iş ileri giderde kavga çıkarsa dövüşürüm ama gerçekten gerek olmadıkça kavga etmek bence gereksiz ama tabii sanırım onun dediğine kaaleye bile almayarak asıl postayı ben koymuş oldum.(Ben demiyorum tarafsız forum ahalisi diyor)
@ArjesT Gidebildiği yere kadar gider geri kalan yolu kendim ite ite tamamlarım
obaaa nerde oturuyon ben tek de gelirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme