Şimdi Ara

Şu an kimse Beats by dr.dre almasın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu beats le ilgili 3. konu açışım kusra bakmayın ama Şu anda monster la ortak lık bitmiş durumda sitesinde monster die bişi kalmamış böle olunca kulaklıklar yazısı fln değişmiş kutusuda değişmiş şu anda alcaklar monsterlısını alcak ve 1 aya onlardan kalmıcak boşuna para vermeyin yenilerinden aynı paraya alın !

• Eğer haber doğruysa aynı fiyata aynı kalitede ürünü değil daha ucuza aynı kalitede ürünü alırız. Sonuçta Dr. Dre'nin reklam payı kalkar işin içinden.
  • Bu ortaklık biteli 6 aydan fazla oldu diye biliyorum..
  • 99 tlye diddybeats aldım 179 tlye de heartbeats lady gaga...

Adam gibi fiyata bulursan hersey alınır yani ;))

Çakma vs degil Mediamarkt stok eritti
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

99 tlye diddybeats aldım 179 tlye de heartbeats lady gaga...

Adam gibi fiyata bulursan hersey alınır yani ;))

Çakma vs degil Mediamarkt stok eritti
    ortaklık biteli kaç ay oldu.Monster şu an kendi kulaklıklarını üretiyor.Bakınız Monster Diesel Vektr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IvanPrice

ortaklık biteli kaç ay oldu.Monster şu an kendi kulaklıklarını üretiyor.Bakınız Monster Diesel Vektr.

Alıntıları Göster
    Ay lar önce bittiyse neden 4 gün önce sitesinde hala monster logoları vardı ve kulaklıklar monster lı satılıodu acıkla koç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlowArt

Ay lar önce bittiyse neden 4 gün önce sitesinde hala monster logoları vardı ve kulaklıklar monster lı satılıodu acıkla koç ?

http://www.pclabs.com.tr/2012/01/13/beats-ile-monsterin-yollari-ayrildi/

biraz araştırma yap ve bundan sonrada kimle nasıl konusacagına dikkat ederek düzgün bir şekilde konusmaya calıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IvanPrice

quote:

http://www.pclabs.com.tr/2012/01/13/beats-ile-monsterin-yollari-ayrildi/

biraz araştırma yap ve bundan sonrada kimle nasıl konusacagına dikkat ederek düzgün bir şekilde konusmaya calıs.

Alıntıları Göster
    Takip edeyim bakalım daha neler okuyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Takip edeyim bakalım daha neler okuyacağım.

Alıntıları Göster
    Patlamış mısırlar hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bu ortaklık biteli 6 aydan fazla oldu diye biliyorum..

+1
  • Adam dh üyelerine bir faydam olsun diye bir düşüncesini yazmış. Yanlış bile olsa niyeti yeter. Bari bir teşekkür etseydiniz eleştirmeden önce. Sizse sadece dh den soğutuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Adam dh üyelerine bir faydam olsun diye bir düşüncesini yazmış. Yanlış bile olsa niyeti yeter. Bari bir teşekkür etseydiniz eleştirmeden önce. Sizse sadece dh den soğutuyorsunuz.

Niyeti faydalı olmaksa bunu düzgün laflarla anlatabilir.Dh den sogutan bizmiyiz o mu ? Heralde okumadan cevap yazıyorsunuz ?
  • Her konuya teşekkür yazalım bundan sonra :) sonuçta hepsi kendi düşünceleri insanların...

İlginç... İzlemeye devam
  • Evet okudum, koç dediği için adama kızmış biri, sonra adamı sövmüş. Fasofisolar. Gereksiz ergen işleri..(Ergen olmama rağmen) Birbirinizi kışkırtıp duruyorsunuz kime ne faydası varsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkvelioglu

Evet okudum, koç dediği için adama kızmış biri, sonra adamı sövmüş. Fasofisolar. Gereksiz ergen işleri..(Ergen olmama rağmen) Birbirinizi kışkırtıp duruyorsunuz kime ne faydası varsa...
    derdiniz ne dir anlamıorum ? ortaklık önceden bitti ama şu an beats almak istesek ortaklıktaki ürünleri alıcağız tr de yok daha yenileri o yüzden herkes in biraz beklemesini anlatmaya çalışıyorum !
  • quote:

derdiniz ne dir anlamıorum ? ortaklık önceden bitti ama şu an beats almak istesek ortaklıktaki ürünleri alıcağız tr de yok daha yenileri o yüzden herkes in biraz beklemesini anlatmaya çalışıyorum !

Alıntıları Göster
    monster ortaklığı bitince ne değişçek ki :)
    gerçekten merakımdan soruyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertrknz

monster ortaklığı bitince ne değişçek ki :)
    gerçekten merakımdan soruyorum :)

Allah allah ona kalırsa ben sony ericsson kullanıcısıym elimde ilk çıktığında xperia neo var şimdi ayrıldılar sony oldu e ben mağçup kaldım şimdi telefonlar sony yenileri burda da monster yazılı ürünler yenileri yeni kutulu yeni yazılı olucak insanlar yeni modelini alsınlar ses kalitesi değişir mi bilmem ama yeni almak daha mantıklı.Sonuçta alırsan şimdi eski modelini alıosun yeni modeli ses de değişiklik olmadığı için fiyatlar aynı oluyor o zaman eski sini almak niye ?
  • Ne kadar boş muhabbetler bunlar ya!

Kardesim Farzet ki ben şimdi beats tour aldım ve bir daha üretilmeyecek, ve ben bu kulaklığa 450 tl verdim... Farzedelim bozuldu, benim için çözüm bitti mi sanıyorsun??? Benim muhatabım aldığım Mağazadir! Ellerinde sıfırı yoksa bana parasını vermek zorundalar! Yani elimde para var ve kulaklik alacaksam niye ne zaman gelecegi belli olmayan modelleri bekleyim???

Benim önerim de su, ortaklık bittiği için Aztek iletişim teknomarketlere verdigi ürünleri geri almıyor ve zararını karşılayarak ucuzdan sattiriyor!!! 99 tlye diddybeats aldım kardesim gördüğünüz teknomarketle pazarlığa girin alın bu ürünleri! Kentpark Mediamarkt 99dan sattı bu ürünleri, Ankara forum outlet Mediamarktta da 8 10 tane kaldı su an fiyatları 199 tl ama kulaklik bölümü sorumlusu o konuya da el atıp stok bitireceklerdir!!!

Saçma sapan düşüncelerle insanların zihnini bulandırmayın! Dünyadaki son ürün de olsa fiyatına göre iyiyse alın! Bozulursa muhatabınız size satan firmadir ve parasını son kurusuna kadar alırsınız... Hangi dünyada yasıyorsunuz???

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Ne kadar boş muhabbetler bunlar ya!

Kardesim Farzet ki ben şimdi beats tour aldım ve bir daha üretilmeyecek, ve ben bu kulaklığa 450 tl verdim... Farzedelim bozuldu, benim için çözüm bitti mi sanıyorsun??? Benim muhatabım aldığım Mağazadir! Ellerinde sıfırı yoksa bana parasını vermek zorundalar! Yani elimde para var ve kulaklik alacaksam niye ne zaman gelecegi belli olmayan modelleri bekleyim???

Benim önerim de su, ortaklık bittiği için Aztek iletişim teknomarketlere verdigi ürünleri geri almıyor ve zararını karşılayarak ucuzdan sattiriyor!!! 99 tlye diddybeats aldım kardesim gördüğünüz teknomarketle pazarlığa girin alın bu ürünleri! Kentpark Mediamarkt 99dan sattı bu ürünleri, Ankara forum outlet Mediamarktta da 8 10 tane kaldı su an fiyatları 199 tl ama kulaklik bölümü sorumlusu o konuya da el atıp stok bitireceklerdir!!!

Saçma sapan düşüncelerle insanların zihnini bulandırmayın! Dünyadaki son ürün de olsa fiyatına göre iyiyse alın! Bozulursa muhatabınız size satan firmadir ve parasını son kurusuna kadar alırsınız... Hangi dünyada yasıyorsunuz???

Derdiniz nedir hala çözemedim ? Size göre önemli değilse yorum yapmayın aşağalamayında burda insanlar bilgilensinler die bi bilgi paylaştım ben eski model almayı sevmem aynı fiyata yenisi varken benim gibi düşünen olabileceğime inandığım için konu açtım lütfen baltalamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlowArt -- 8 Temmuz 2012; 12:47:24 >

• Fazla sert oldu :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.