arkadaslar baktım yeni konular açılmıo bari ben açayım dedim.ben başlıyayım. aydında stajdayım ve uykum var
quote:Orijinalden alıntı: THRklavyeyle sandalye arasında bir yerdebank asya inşşat emlak bürosunda stajımın bitmesini bekliyorum... yarın son yaşasın özgürlük...
quote:Orijinalden alıntı: zaabenimkinin bitmesine 2hafta varyalnız bu bnm 9. haftam... kafayı üşütmek üzereyim... bütün tatili staj yapıcaz die harcadık ya!
quote:Orijinalden alıntı: zaabenimkinin bitmesine 2hafta varevdeyim.tatilin bitmesini bekliorum öle bütün gün pc başında.evde ankarada bu arada
quote:Orijinalden alıntı: coyjonquilevdeyim.tatilin bitmesini bekliorum öle bütün gün pc başında.evde ankarada bu aradaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil evdeyim.tatilin bitmesini bekliorum öle bütün gün pc başında.evde ankarada bu arada aynı bende tatilin bitmesini bekliyorum bilgisayarın başında İstanbul
quote:Orijinalden alıntı: O.Boraquote:Orjinalden alıntı: coyjonquil evdeyim.tatilin bitmesini bekliorum öle bütün gün pc başında.evde ankarada bu arada aynı bende tatilin bitmesini bekliyorum bilgisayarın başında İstanbulAlıntıları Göster valla bu staj benide mahvetti.tatilim zehir oldu.kim icat etmiş kardeşim bu staj olayını
quote:Orijinalden alıntı: coyjonquilevdeyim.tatilin bitmesini bekliorum öle bütün gün pc başında.evde ankarada bu aradaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil evdeyim.tatilin bitmesini bekliorum öle bütün gün pc başında.evde ankarada bu arada ankarada nerde bende aynı durumdayım sincan dayım
quote:Orijinalden alıntı: THRquote:Orjinalden alıntı: coyjonquil evdeyim.tatilin bitmesini bekliorum öle bütün gün pc başında.evde ankarada bu arada ankarada nerde bende aynı durumdayım sincan dayımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Baron17 quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil evdeyim.tatilin bitmesini bekliorum öle bütün gün pc başında.evde ankarada bu arada ankarada nerde bende aynı durumdayım sincan dayım +1,sincandayım
quote:Orijinalden alıntı: kelcikquote:Orjinalden alıntı: Baron17 quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil evdeyim.tatilin bitmesini bekliorum öle bütün gün pc başında.evde ankarada bu arada ankarada nerde bende aynı durumdayım sincan dayım +1,sincandayımAlıntıları Göster odamdayım yağmur sonrası havaları severim...dışarı çıksammı diye düşünüyorum
quote:Orijinalden alıntı: -BoZ-odamdayım yağmur sonrası havaları severim...dışarı çıksammı diye düşünüyorumAlıntıları Göster Evdeyim ve tatilin bitmesini bekliyorum umarsız ...
quote:Orijinalden alıntı: -BoZ-odamdayım yağmur sonrası havaları severim...dışarı çıksammı diye düşünüyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: -BoZ- odamdayım yağmur sonrası havaları severim...dışarı çıksammı diye düşünüyorum +1
quote:Orijinalden alıntı: Baboliulan!quote:Orjinalden alıntı: -BoZ- odamdayım yağmur sonrası havaları severim...dışarı çıksammı diye düşünüyorum +1Alıntıları Göster işteyim mesayimin bitmesini bekliyorum. daha 1 saat var
quote:Orijinalden alıntı: victim1işteyim mesayimin bitmesini bekliyorum. daha 1 saat varAlıntıları Göster body den geldim yorgunum daha 2 tane sınava gircemm ojlara çalışıyoprum.. büün sene boyunca yaz tatili de dahil ders çalıştım artık YETER!!..
quote:Orijinalden alıntı: Darkchildbody den geldim yorgunum daha 2 tane sınava gircemm ojlara çalışıyoprum.. büün sene boyunca yaz tatili de dahil ders çalıştım artık YETER!!..Alıntıları Göster çişteyim pardon işteyim
quote:Orijinalden alıntı: Pckopatimbençişteyim pardon işteyimAlıntıları Göster oturuyorum umarsiz bir sekilde ist de
quote:Orijinalden alıntı: cayenneoturuyorum umarsiz bir sekilde ist deAlıntıları Göster depresyondayım
quote:Orijinalden alıntı: yavkar@fbdepresyondayımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yavkar@fb depresyondayım