Şimdi Ara

Şu An Okuduğunuz Kitapta En çok hoşunuza giden yeri paylaşın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Şu An Okuduğunuz Kitapta En çok hoşunuza giden yeri paylaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takvim-i Vekayi -- 29 Temmuz 2016; 20:01:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel spoiler konusu olmuş

• FlowMotion kullanıcısına yanıt
    Cahilliğime verin spoiler tam manasıyla ne demek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yalovalienes

Cahilliğime verin spoiler tam manasıyla ne demek ?

Spoiler, bir eserin konusu veya detayları hakkında bilgi veren; eser okunmadan, dinlenmeden veya izlenmeden önce öğrenilmesi durumunda alıcının eser ile ilgili düşüncelerini veya alacağı hazzı etkileyebilecek açıklama veya ipucu.
  • Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Mefhumların kâh gülünç kâh korkunç maskelerle raksa çıktığı bir karnaval balosu fikir hayatımız."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasının doğrularını söylemektense kendi yalanlarınızı söyleyin / suç ve ceza

• Tanrı iyilik mi ister yoksa iyi olma seçeneğini mi? Kötülüğü seçen bir insan kendisine iyilik dayatılmış bir insan bazı açılardan daha üstün olabilir mi?// Otomatik Portakal
  • İnsanlardaki zavallığı önce çocuklar seziyor galiba. Delileri de önce onlar kovalar
  • "Janet", demişti Ruby, anneme."Küçük yaşta annelik yapmak zorunda kaldığın için anne olmak istememeni anlayışla karşılıyorum.Ama sana muhtaç olan ve seni çok seven iki kızın var.Onlar için biraz çaba sarf edemez misin?"
  • "Şehrimizle birlikte yitirdiğimiz kendimize bakıyorduk..."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Hiçbir zaman savaşmayanlar hiçbir zafer elde edemezler." İskender Pala-Efsane

•  Şu An Okuduğunuz Kitapta En çok hoşunuza giden yeri paylaşın

Dean Koontz - Kehanet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noktalıvirğül

Başkasının doğrularını söylemektense kendi yalanlarınızı söyleyin / suç ve ceza

Yahu neredeydi bu laf ben hatırlamıyorum hiç. Deli oldum internette aratıyorum sayfa sayısını yazan bir yer yok pdf indirdim ordaki arama kısmından aradım onda da sıkıntı çıktı bir türlü bulamadım. Hangi sayfa olduğunu söyleyebilir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Baktığın kitaba göre değişir. Belki de çeviren kişinin sözüdür illa dostoyevski nin olması gerekmez, mehmet ali özkan ın çevirisi

• LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Sayfa 262, başkalarının doğrularını söylemektense kendi yalanlarınızı söyleyin daha iyidir desem yeri var;böyle yaptığınızda hiç olmazsa insansınız demektir;aksi durumda ise,papağandan farkınız yoktur.

• Lennie yalvararak ellerini uzattı.

Kekeme olduğum için her gün yarım saat sesli okuma yapıyorum ve eskiden bitirdiğim kitapları okuyorum. Şu anda da bu sözü yazmak istedim.

•  Şu An Okuduğunuz Kitapta En çok hoşunuza giden yeri paylaşın
  • SAVAŞ BARIŞTIR
    ÖZGÜRLÜK KÖLELİKTİR
    CEHALET BİLGELİKTİR

• Perhaps the greatest faculty our minds possess is the ability to cope with pain. Classic thinking teaches us of the four doors of the mind, which everyone moves through according to their need.

First is the door of sleep. Sleep offers us a retreat from the world and all its pain. Sleep marks passing time, giving us distance from the things that have hurt us. When a person is wounded they will often fall unconscious. Similarly, someone who hears traumatic news will often swoon or faint. This is the mind's way of protecting itself from pain by stepping through the first door.

Second is the door of forgetting. Some wounds are too deep to heal, or too deep to heal quickly. In addition, many memories are simply painful, and there is no healing to be done. The saying 'time heals all wounds' is false. Time heals most wounds. The rest are hidden behind this door.

Third is the door of madness. There are times when the mind is dealt such a blow it hides itself in insanity. While this may not seem beneficial, it is. There are times when reality is nothing but pain, and to escape that pain the mind must leave reality behind.

Last is the door of death. The final resort. Nothing can hurt us after we are dead, or so we have been told.

Rüzgarın adı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.