Şimdi Ara

şu ana kadar gördüğünüz ilginç plakalar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
673
Cevap
5
Favori
194.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski Fenerbahçeli Yöneticinin Arabası. 2 gün önce tekrar gördüm, aynı plakayı yeni aldığı ferrari 599 GTB Fiorano ya taktırmış.

bi kerede f 430 da görmüştüm koleksiyonu var adamın

şu ana kadar gördüğünüz ilginç plakalar
  • Çok sağlam duruyo

• alt mesajdaki resim M6 deil. 6,45ci dikkatli bakarsak belli oluyor. Adam her aldığı arabaya takıyor bu plakayı helal olsun yakışır

quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

süper yaaaaaaawww

quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Pazar günü oto pazarına gittik babamla , 34 GAY plakalı bi araç vardı baya güldüm adam anlamamıştır inşallah

• KIBRIS'ta plakalar dönem dönem oluyor
    bmw eski modellerin hepsi fb plakadır mesela
    adamda para var plaka uğruna
    85 bmw ye biniyor
  • Benim plakam 06 ZTB 33 Zekai Tahir Burak Hastanesindeyim
  • Bursada bir BMW X5 plakası;

16 BMV 05
  • 35 VJN plakaları Bergama vermişti,yollarda da denk geliyorum,denk gelenler amma şanssız...
  • Bi tane de benden...
    -03 AFY 10- nasıl ama?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

bnde plakalara bya dikkat edrim bikere 34AGAXX görmüştüm eski kasa siyah s320deydi ilk anda brz tırstım ama çok hoşuma gtmşti bide ferrarilerde 34FRRxx olayı warki bni bitiriyo zaten...

sonu 53 müydü o AGA nın, kendisi amcamın eski arabası olurda. Amcam çok pişman oldu satarken o plakayı almadığına.
  • Arkadaşlar hasta olcak adamın doktor ayağına gelirmiş yahu... ben evraklarımı verdim sırf istediğim plakayı almak için izmir merkez deki evin adresini verdim.. Şimdi almak istediğim plaka 3 harfli ve içinde "G" harfi olcak.. takipçim olmaz bu dedi... sizin de bilginiz varmı acaba.. sorayım dedim.. Bir plakada benden.. buna bir örnek vermişler ama eski bir kaymakama aitti hemde bu plaka 34NAA43 sonu 34 de olabilr emin değilim.. kırmızı bir şahindi ama şimdi ne oldu bilemem..
  • geçen hafta bursada 16 x beş rakamlı bir kamyonet gördüm koptum sahte plaka gibi
  • peki buna ne dersiniz 06 DSD 60 terside aynı düzüde
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

olabilseydi en güzeli 34 FB 1907 olurdu herhalde...

bu plaka 2007 model siyah bi ferraride var bağcılarda bu plakadan baya bi araçda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 15 Kasım 2006; 19:15:31 >
  • arkadaşlar burası yeri değil ama bişey soracağım..geçen gün bi arabanın üzerinde kırmızı şeritli bir plaka vardı...özel olduğunu zannetmiyorum ama hani bizim mavi şeritli 'tr' yazan yer varya; işte orası kırmızı renkli ve tr yazısının üzerinde de ay-yıldız vardı...bu plakanın bir özelliği var mı ben de almak istiyorum da özellik le siyah arabalarda çok güzel duruyor...bilen bir arkadaşım yardım ederse sevinirim...teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

olabilseydi en güzeli 34 FB 1907 olurdu herhalde...

bu plaka 2007 model siyah bi ferraride var bağcılarda bu plakadan baya bi araçda var

Kolpa çok varda orjinali o ... Hatta Şuan siyah Ferraride kayıtlı ama zannedersem daha taktırmadılar

Ayrıca konuya donersek

ben 34 TAK ve 34 SOK gormustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 16 Kasım 2006; 0:46:01 >

• 16 GAY 206 CAMDADA I'M NOT YAZMIŞ BURSALI İSTEDİİ KADAR YAZSINLAR BU İMAJI SİLEMEZLER.

• beyler yeni bi plaka ayırttırdım kendime; lagunama bunu koymak istiyorum

06 VAJ 31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team Technical -- 16 Kasım 2006; 11:56:41 >
  • 2007 model ferrari
    34 FB 1907...
    BAŞKA Bİ LAF SÖYLEYEMİYORUM..
    ama işin ilginç yanı bu plaka bi kaç ay önce
    2006 model M6 daydı anlamadım yanı
  • SKI 007

GUZELMI
    SOYLEMESI AYIP BENIM AARABANIN PLAKASI
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmk

2007 model ferrari
    34 FB 1907...
    BAŞKA Bİ LAF SÖYLEYEMİYORUM..
    ama işin ilginç yanı bu plaka bi kaç ay önce
    2006 model M6 daydı anlamadım yanı

Bu plaka Fener'li Hakan Bilal Kutlualp'indi yanlış hatırlamıyorsam

Dün akşam turuncu MeganeII RS'in plakası; 34 VIN 66
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.