evet dediğin gibi düzelteyim o zaman yazdığımı.. ne digitürk'ün kendi sitesinde, nede satış yapılan diğer sitelerde kamu indirimi diye bir bilgi gözükmüyor, ama kişiye özel bişey olabilir.. müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek en doğrusu
3 gündür 5 kişiyle konuştum , 4 'ü kamu kampanyamız var diyor , yayını açacak kişi öyle birşey yok deyip geri çeviriyor.. Öyle dendikten sonra tekrar aradım , böyle böyle söylendi kamu kampanyanız var mı yok mu dedim..Evet var dediler.. O zaman yok diye dönüş yapmayın , yayını en kısa sürede açmanızı bekliyorum dedim. Tamam dediler , en kısa sürede arayacağız dediler.. Kamu kimliği yollandı , kabul edildi vs.. Kadına 3 kşi var diyor , demek ki böyle bi kampanya var nasıl yok diyorsunuz diyorum, 2009 daydı diyor o.. Yanlış bilgilendirmişler sizi diyor..Hepsi mi yanlış bilgilendirdi.. Giriş+ 2 keyif+şampiyonlar+hd 27 küsür lira fiyat çıkardılar.. Umarım en sonunda hayırlısıyla açılır , 2 gündür bekliyoruz..
Hayır yani böyle bir kampanya olmasa 3 gündür bana kamu indirimiyle şu fiyattan izleyeceksiniz diye bilgi vermezler.. Sinir ettiler 1 saatte..
Kamu indirimi devam ediyormuş demek
Karar verebilseler bi Hepsi var derken biri yok diyor açmıyor yayını
quote:
Orijinalden alıntı: dijitalserkan
Kamu indirimi devam ediyormuş demek
valla öyle bi kampanya varsa bende hemen hiç düşünmeden alırım.. ama bi var bi yok, hangisi doğru, emin olmak lazım. 27 lira deyipte 60 küsür lira fatura gelmesin sonra :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme