Şimdi Ara

Şu anda ne yiyorsunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @ByNeron hocam senin yaptığını ben yapacaktım ama HIM NE HIM NE derler diye yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpcole -- 1 Şubat 2010; 0:59:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

@ByNeron hocam senin yaptığını ben yapacaktım ama HIM NE HIM NE derler diye yapamadım

Kendi koyduğum resimlerden etkilendim, makarna yapıyorum şuan
  • Şu an ne mi yiyorum ?

Kız Arkadaşımı
  • resim koymadan yazalım lutfen. ogrencilerin isi cok zor gordukce canı cekiyo insanın. evde sadece kuru ekmek ve makarna var ve buz gibi zaten bilg. basından kalkması bile ölüm bunları gorunce de acıkıyorum resimsiz olsun lutfen
    bu arada iki haftalık leblebi yiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNeron

quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

@ByNeron hocam senin yaptığını ben yapacaktım ama HIM NE HIM NE derler diye yapamadım

Kendi koyduğum resimlerden etkilendim, makarna yapıyorum şuan

Bende baya acıktımda elimden pek birşey gelmez.En iyisi uyuyayım.Gece bir yerlerim şişmezse çok iyi olur gibisinden düşünmekle kafamı yiyor gibi olmak arasında bir konnekşın tarzında iletişim sektörüne girmişcesine saçmalıyarak herkese iyi geceler dilerim...

• Böyle konular açıp birde resim koymayın ya, canı çekipte yiyemeyen olur günaha girersiniz valla..
    benim canım çok çekti fakat mutfağa gidip boşboş geri geldim ucundan kopartacak ekmek bile kalmamış...
    Su içip geldim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFade0ut

Şu anda ne yiyorsunuz ?

şu anda elma yiyiyorum hocam ve portakala geçiyorum

Yapma böyle espriler
    Adı uzay ,kulağı küpeli arkadaşım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.