Team Fortness 2'ye ara verdim uzun süredir. Şuanda Mafia II ve CoD7.
GTA 4 NFS HP ve Dragon Age Origins
stranglehold 007 blood stone
Heroes of Newert CoD Black Ops Test Drive Unlimited NFS Shift NFS Hot Pursuit
StarCraft 2 Battle.net
F1 2010 PES 2010 FIFA 2011
Sadece Black Ops oynuyorum.
Bad Company 2-GTA4-UT3-Dirt 2
bfbc2-moh.codmw2 cod7 de var ama hayatımda oynadığım en kötü oyun o yüzden onu oynadğım oyunlara katmıyorum bile bu arada steam hesabımı satıyorum 20 tl içinde sadece cod7 var
Amnesia:The Dark Descend... Harika bir advanture tavsiye ederim.
World of Warcraft
cal of duty 7 yi oynuyordum , oda donma yapıyor. çok kötü ya
NBA 2K11 - F1 2010 - German Truck Simulator - Starcraft II - Titan Quest Bunlar sadece PC'de yüklü değiller. Her açtığımda 1'er saat oynuyorum hepsini. Hepsini öneririm bu oyunların ancak NBA 2K11 ciddi derecede zor bir oyun.
Call of duty 7 tdu medal of honor gta 4 fallout new Vegas crysis fsx falcon 4 ring roll German truck sim call of duty mw2 bu aralar bunları oynuyorum
xvint sana bi sorum var Medaş of Honor başarılı mı? Grafik ve efekt açısında beni tatmin eder mi? Boşuna para vermek istemiyorum ;)
son 2 haftadır nfs hot pursuit
Diablo 2
quote:
Orijinalden alıntı: RjnRndo xvint sana bi sorum var Medaş of Honor başarılı mı? Grafik ve efekt açısında beni tatmin eder mi? Boşuna para vermek istemiyorum ;)
Hikaye bakimindan iyi ama grafik ve düşmanlarin yapay zekası biraz kötü eğer oyunu singleplayer olarak oynucaksaniz para vermeye değmez multiplayer baya güzel multi oynucaksanız değer bence