Şimdi Ara

Şu anda tek hayalim. Osman Paşa'nın Bölgeye.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu pkk nın eşi pejak var iran da niye etkili değil çünki adam tuttuğunu asıyor olay bu kadar basit çözüm bu siyasi irade derken t c de hangi hükümeti bu siyasi iradeyi gösterdi hiç biri osman paşa şu paşa bu paşa siyasi miyasi değil dar ağacını kuruyonmu kuramıyon mu tc olarak olay bu
    gerisi hikaye
  • TSK yı suçlamak kimin ne haddine?

iran pejak ın canına okuyor, ama aynı iran dün bu adamlara ses çıkartmıyordu. şimdi ateş bacayı sarınca coştular birden.

Benim görüşüme göre sorun askerlerden kaynaklanmıyor, sorun siyasi irade eksikliği ve kararlı bir duruş.
  • arkadaşlar yapmayın.
    Osman Paşa yı Atatürk kadar yücelten arkadaşlar görüyorum,yazık ki.
    Terörle mücadele de nice kahraman komutanlar oldu ve hep olacak.maalesef bahsettiğiniz zat bunlar içinde en medyatik olanı,hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama benim ise en beğenmediğim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

bu pkk nın eşi pejak var iran da niye etkili değil çünki adam tuttuğunu asıyor olay bu kadar basit çözüm bu siyasi irade derken t c de hangi hükümeti bu siyasi iradeyi gösterdi hiç biri osman paşa şu paşa bu paşa siyasi miyasi değil dar ağacını kuruyonmu kuramıyon mu tc olarak olay bu
    gerisi hikaye

dostum tc ne??

düzeltme yapayım ya T.C. diyeceksiniz yada Türkiye Cumhuriyeti...

tc terör örgütünün kullandığı bi sözcüktür lütfen dikkat edelim....

• quote:

Orjinalden alıntı: gokalq

quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

bu pkk nın eşi pejak var iran da niye etkili değil çünki adam tuttuğunu asıyor olay bu kadar basit çözüm bu siyasi irade derken t c de hangi hükümeti bu siyasi iradeyi gösterdi hiç biri osman paşa şu paşa bu paşa siyasi miyasi değil dar ağacını kuruyonmu kuramıyon mu tc olarak olay bu
    gerisi hikaye

dostum tc ne??

düzeltme yapayım ya T.C. diyeceksiniz yada Türkiye Cumhuriyeti...

tc terör örgütünün kullandığı bi sözcüktür lütfen dikkat edelim....

evet bölüler hep t.c diyor benimde dikkatimi çekti dilleri varmıyor türk kelimesini söylemeye dilleri kopasıcalar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.