şu andan itibaren knight online ye dair hayatımda herşey bitmiştir arkadaşlar...oyunda birçok dostluk birçok arkadaşlık kazanadım we hepsine elwede diyorum şu andan itibaren.....oyunda olan +3uniq arkadaşlarıma ve herşeye weda ettim!!!!eğer haytı yaşamak biraz dünyaya dönmek istiyorsanız sizde bırakn bu oyunu derim!!!konuşcak söz bulamıyorum:'( herkese elvede... elveda chyper we elveda KingdomOfParadise clanı
kardeş bende bırakmak istiyorum ama benim ev dağın başında arkadaş yok bırakamıyom Gece dışarı çıksam eve gelene kadar 23543456344 tane köpek kovalıyo mecbur evde kalıp bu meletle ve tv ile zmn geçiriyorum bide kardeşimin ödevine yardım ediyorum
kardeş bırakmak istemekte bitio herşey .....dışarda gezeceğine al 1 tane kitap oku bişi yap o da yeter
son zamnlarda dersler zayıf gelince hem ders çalışıyorum hemn kitap okuyorum hemde knıght oynuyorum:D
Hayırlısı olsun senin için.
quote:
Orjinalden alıntı: D4RK4NG3L
şu andan itibaren knight online ye dair hayatımda herşey bitmiştir arkadaşlar...oyunda birçok dostluk birçok arkadaşlık kazanadım we hepsine elwede diyorum şu andan itibaren.....oyunda olan +3uniq arkadaşlarıma ve herşeye weda ettim!!!!eğer haytı yaşamak biraz dünyaya dönmek istiyorsanız sizde bırakn bu oyunu derim!!!konuşcak söz bulamıyorum:'( herkese elvede... elveda chyper we elveda KingdomOfParadise clanı
arkadaşların +3uniq mi eziq
benimkiler flame damageleli
bide ben genelde elveda derim elwede değil
Ben 2-3 senedir bu forumu takip ediyorum. 7-8 aydırda ko bölümüne girmemiştim bir bakayım dedim ama yine aynı manzara... Birisi ko yu bıraktım diye topic açıyor aradan 2-3 hafta geçiyor ve yeni bir başlık xx serverinda char takas edilir yok efendim şu item alınır şu item satılır. İnsallah bırakırsın ama ben hiç sanmıyorum... çünkü manzara hep aynı.
quote:
Orjinalden alıntı: kayseri_spor
kardeş bende bırakmak istiyorum ama benim ev dağın başında arkadaş yok bırakamıyom Gece dışarı çıksam eve gelene kadar 23543456344 tane köpek kovalıyo mecbur evde kalıp bu meletle ve tv ile zmn geçiriyorum bide kardeşimin ödevine yardım ediyorum
resimdeki köpekte kovalıyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme