Bildirim
Su anki Honor Pointlerle ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
honorlar 80 için kullanılmıyor
honorları honorları saç saç saç -
resmi birşey söylenmedi. -
resmi birşey söylenmesine gerek yok önceden olduğu gibi kullanılmayacak -
O zaman harcamak lazım tüm HP leri :D peki marklar nolur sizce? -
bide sizce o HP lerle armor mu aliyim yoksa weapon mu? Benim warrior arms su an ve elinde Gladiator's Bonegrinder var. wotlk gelince 2 elimede ondan alabilcem yani HP ile bi tane dha ondn alıp wotlk gelince 2 elde bonegrinder kullanabilirim. Oyle mi yapiim sizce yoksa armor itemı mı aliyim? Aslında yeni adada alcagımız questlerle armorun buyuk bi kısmı yenilencek ama karar veremedim. Napiyim sizce_? -
XP nin gelmesine daha aylar var, bu kadar dert etmene gerek yok :) Eğer pvp yi severek yapıyorsan o bonegrinderlardan 10 tane alacak kadar honor birikir nasılsa, kısacası şu anda ne şekilde daha çok işine yarayacaklarsa ona göre yatırımını yap. -
Ben 2-3 hafta daha oynayıp oyunu bırakcam açıkcası. Zaten ara vermiştim yine para yatırdım dayanamayıp. O yuzden su an ne yaptıysam yaptım sonra wotlk gelince acıcam hesabı. O yuzden belki merci bonegrinder iyi bi harcama yontemi olabilir. Armor daha kolay saglanıo silahtan hiç deilse. Bide JC nin ilerki itemlarına baktım tek gem ler var hiç bi item koymamışlar. Onlar deişir umarım cunku eger item koymazlarsa hiç silcem direk JC i BS fln alıp ilerde hiç deilse mace fln yaparm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X