Arkadaşlar 15 lira param var sıfır drift mi alsam yoksa 15 bine ybr de cb dir öyle bisey mi alsam bilemedim sizce hangisi neden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu anki piyasaya gore 2. El japon mu yoksa 0 çin mi
-
-
Hocam cf moto ve zontes dışında sanayi esnafıyla knki olmak istemiyorsan Çinliler den uzak dur derim 2. El japon motosikletleri yada bajaj tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bajaj v15 denk getirirsen abs enjeksiyon vs gayet işini görür tipi hoşuna giderse
-
Honda cbf150 ve yamaha ybr parçalarını piyasada daha kolay bulabilirsin. Motorda çok olduğu için parçada piyasada bol oluyor. Çinli alacaksan Benelli tavsiye edebilirim , fabrikası bile G.Antepte ve iyi kötü bir servis ağı var.Benelli markası amerikada bile yüzlerce bayi servisi olan bir marka , tüm dünyaya yayıldı. Mondial CF Hero Kanuni bilmem ne vs bunlara bulaşma boşver. Bu markalar az satan ve birkaç seneye belki piyasadan çekilecek markalar. CF belki bir tık kalitelidir birşey diyemem ama şu bir gerçekki çinlilerin 2.el piyasası daha fazla değer kaybettiriyor. Parça konusuna ise ben şahsen takılmıyorum. Yani kırk yılda bir kaza yapar da parça lazım olursa zaten günübirlik tamirini beklemem. Ben motorumun kafa kısmı dağılmıştı parçalarını tek tek tespit edip sipariş verip 1 ay sonra parçalar gelince kendim takmıştım. Motoruda kullandım tabi bu süre zarfında. Lakin bugün aynı kazayı yapsaymışım km sayacına 350 TL değilde 1500 tl verecekmişim. Honda CBF olsa 250-300 liraya km sayacı var piyasada. Yani ben bu motorları beğenmiyorum çinli alacağım dersen servis ve parça olayından biraz feragat edeceksin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X