Şimdi Ara

Şu arac nasıl(i20) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Km doğruysa araç harika diyebilirim. 28 istiyorsa çok iyi de fiyatı var. i20 ile 6 izbandut maça gitmişliğimiz var. İç hacim C sınıfıyla yarışır. Ayrıca Elite donanım paketinde yok yok.
  • 4 gun kiralamistim bu araci. Simdiye kadar kullandigim en ufak arac sayilabilir. (D segment, E segment ve SUV kullanmaktayim) Opel astra classic ve ford fiesta ile kiyaslayacak olursam (kullandigim diger hatchback'ler) kesinlikle ayni standartta degil. Ayni standarti birak aralarinda ucurum var. 120 ile giderken 5000 km'deki arabayla cevre yolunda saga cektim ve kiraladigim yeri aradim. Neyi var bu arabanin diye. Ufak araba oldugunu ve normal oldugunu soyledi sirketteki adam. Ciddi anlamda yola tutunmayan bir aracti. Bunu disinda sehir icinde son derece memnundum aractan. HB olarak sehir icinde tercih edebilirim. Astra ve fiesta ise o boyutlarina ragmen bana 140 kmh gibi hizlarda bile bana ciddi guven verdiler. i20 ile kiyas kabul etmezler. Direksiyonlari bile daha yumusakti. i20 guzel arac ama 30.000 tl gibi rakamlara kesinlikle fiesta alirim. i20 fiestanin yaninda vw ile mercedesi kiyaslamak gibi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.