Şimdi Ara

Şu arac nasıl? PUNTO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

arkadaşlar şunu da belirteyim, benim imkanım oldu C4'ü tercih ettim.. yoksa ben de zamanında punto almaya niyetim vardı ancak daha uzun vadede kullanacağımız, hem çocuklu-çocuksuz hem de eşimin kullanabileceği bir araç olduğundan citroen aldım.. fiat'a hakaret olarak algılanmasın lütfen tenzi ederim..

alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..

mobilden imzan görünmüyor.
    yorum yazmadan önce 2 kere dusun sonra yaz mılletın alacağı arabayı asagılayıp sonra yok oyle degıl boyle dıye yazma. ben degıl sen kucuk dusersın.
    fıre motor lpg ye en uyumlu motorlardan bırısıdır. ek olarak 10 lt yaksın sızene????
    bu fıyata bu dolulukta 2011 model c sınıfı arac onerın susalım. daha eski model dıye gezmeyın ortada. daha eskı model F sınıfı aracta alınır o paraya. adam elındekı parayla neden gunhcel arac almasın???
    ıste herkesın ımkanı yok. o paraya o dolulukta alınacak guvenlı, ıyı yol tutusa sahıp, sorunsuz, lpg ye uyumlu bır arac punto.
    son olarak basta yazdıgımı tekrarlayacagım. ya yasınız ufak sacam sapan yorumlar yapıyorsunuz ya da baska bırseyler mevcut sızde. belırlı bır olgunluga gelmıs bır suru para verıp c4 alan ınsan bu tarz yorumlar yapmaz... cunku para knazanmanın zorlugu bılır ve baska ınsanların fedakarlık yaparak sahıp oldukları ıle dalga gecmez.

ahh be fiat imzalı güzel kardeşim..

32 yaşındayım, 10 senedir de çalışıyorum.. şu taraflı objektif olmayan yorumlara bayılıyorum doğrusu forumda.. ben aracı kötülemedim , aracın sahibi sensin sanırım da bu kadar üstüne alınmışsın yazıyı..

2009 model civic elegance'lar var araştırsın bulsun 70-80.000 Km'de.. fiat punto 2011 ancak punto var, civic var.. neresinden bakarsan bak 2 yaş için ben hertürlü civic'i tercih ederim, her halukarda 2. el olduğu için..

yorum dediğin kişiye aittir, saçma sapanlık sizin bakış açınızdır.. ben 2011 "benzinli" otomatik puntoya para vermem,alacağım bi de 2.000 TL lpg dönüşümüne harcayacağım olacak sana 34.. 2x2=4'tür benim gözümde.. nettir.. fikrim de budur.. isteyen istediği şekilde bakar, her türlü yorum ve düşünceye saygımız vardır..

bu kadar da körü körüne savunmayın da bişeyleri.. arasıra "yoğurdum ekşi" demek lazım..

iyi forumlar dostum, bu denli aşk yaşama; ilerde hüsrana uğrarsın..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

arkadaşlar şunu da belirteyim, benim imkanım oldu C4'ü tercih ettim.. yoksa ben de zamanında punto almaya niyetim vardı ancak daha uzun vadede kullanacağımız, hem çocuklu-çocuksuz hem de eşimin kullanabileceği bir araç olduğundan citroen aldım.. fiat'a hakaret olarak algılanmasın lütfen tenzi ederim..

alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..

mobilden imzan görünmüyor.
    yorum yazmadan önce 2 kere dusun sonra yaz mılletın alacağı arabayı asagılayıp sonra yok oyle degıl boyle dıye yazma. ben degıl sen kucuk dusersın.
    fıre motor lpg ye en uyumlu motorlardan bırısıdır. ek olarak 10 lt yaksın sızene????
    bu fıyata bu dolulukta 2011 model c sınıfı arac onerın susalım. daha eski model dıye gezmeyın ortada. daha eskı model F sınıfı aracta alınır o paraya. adam elındekı parayla neden gunhcel arac almasın???
    ıste herkesın ımkanı yok. o paraya o dolulukta alınacak guvenlı, ıyı yol tutusa sahıp, sorunsuz, lpg ye uyumlu bır arac punto.
    son olarak basta yazdıgımı tekrarlayacagım. ya yasınız ufak sacam sapan yorumlar yapıyorsunuz ya da baska bırseyler mevcut sızde. belırlı bır olgunluga gelmıs bır suru para verıp c4 alan ınsan bu tarz yorumlar yapmaz... cunku para knazanmanın zorlugu bılır ve baska ınsanların fedakarlık yaparak sahıp oldukları ıle dalga gecmez.

ahh be fiat imzalı güzel kardeşim..

32 yaşındayım, 10 senedir de çalışıyorum.. şu taraflı objektif olmayan yorumlara bayılıyorum doğrusu forumda.. ben aracı kötülemedim , aracın sahibi sensin sanırım da bu kadar üstüne alınmışsın yazıyı..

2009 model civic elegance'lar var araştırsın bulsun 70-80.000 Km'de.. fiat punto 2011 ancak punto var, civic var.. neresinden bakarsan bak 2 yaş için ben hertürlü civic'i tercih ederim, her halukarda 2. el olduğu için..

yorum dediğin kişiye aittir, saçma sapanlık sizin bakış açınızdır.. ben 2011 "benzinli" otomatik puntoya para vermem,alacağım bi de 2.000 TL lpg dönüşümüne harcayacağım olacak sana 34.. 2x2=4'tür benim gözümde.. nettir.. fikrim de budur.. isteyen istediği şekilde bakar, her türlü yorum ve düşünceye saygımız vardır..

bu kadar da körü körüne savunmayın da bişeyleri.. arasıra "yoğurdum ekşi" demek lazım..

iyi forumlar dostum, bu denli aşk yaşama; ilerde hüsrana uğrarsın..

Yav he he. madem saygın sonsuz neden düzeltme mesajı attın sonradan.
    Size iyi akşamlar diler bir daha benimle muhattab olmamanızı isterim.

• ben olsam almazdım fire motor 32 bintl tüp taktır 2 de öyle bu arabaya değmez diye düşünüyorum..
  • Araç gayet temiz fakat fiyat biraz fazla geldi . Ben olsam almazdım .
  • fiyat düşürürseniz alınabilir.
  • heydaaa H kullanıcısına yanıt
    3 günde satılmış araba.. helal olsun..
  • İşin kotu tarafı ben satın almadım. 2. el arac aramaktan bıktım. Sıfır ibizaya yönelecem sanırım. Liste fiyatından ne kadar indirim yapıyorlar biliyor musunuz? Su an 38500 olarak gozukuyor style modeli. 900 liralık eds + hillholder + lastik basınc gösterge paketi de almayı dusunuyorum.

@liebermann
  • quote:

Orijinalden alıntı: heydaaa

İşin kotu tarafı ben satın almadım. 2. el arac aramaktan bıktım. Sıfır ibizaya yönelecem sanırım. Liste fiyatından ne kadar indirim yapıyorlar biliyor musunuz? Su an 38500 olarak gozukuyor style modeli. 900 liralık eds + hillholder + lastik basınc gösterge paketi de almayı dusunuyorum.

@liebermann

trafik sigortasını öderler sadece.
  • Edit: boş mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 2 Eylül 2013; 16:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heydaaa

İşin kotu tarafı ben satın almadım. 2. el arac aramaktan bıktım. Sıfır ibizaya yönelecem sanırım. Liste fiyatından ne kadar indirim yapıyorlar biliyor musunuz? Su an 38500 olarak gozukuyor style modeli. 900 liralık eds + hillholder + lastik basınc gösterge paketi de almayı dusunuyorum.

@liebermann

aylar önce ben de tam olarak sizin gibi düşünüyordum, işe sizin gibi başladım.. 1-2 yıllık az km yapmış temiz araba arayarak işe başladım..

gittiğim gördüğüm ve test ettiğim 10'un üstünde araç sonunda şu karara vardım, Türkiye'de; özellikle İstanbulda tanıdığın bildiğin kişiler dışında araba almak çok tehlikeli ve sıkıntılı.. (istisnalar kaideyi bozmaz)

sonrasında da yeni yenidir dedim, 0 km araç bakmaya başladım.. zira siz de o yönde ilerliyorsunuz.. bence de çok mantıklı.. 30-35 arası 2. el bakacağınıza 38-40'a bi 5-10.000 TL kredilenerek 0 km araç alıp kullanmanız, herşeyiyle yepyeni ve ilk sizin bindiğiniz ve bildiğiniz bir araç faydanıza olacaktır diye düşünüyorum..

Altını çizerek ifade ediyorum: bu benim kendi düşüncem.. ben böyle yaptım, siz tam aksini düşünebilirsiniz, ona da saygım sonsuzdur..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.