Şimdi Ara

SU ARITMA CİHAZI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni televizyonlarda reklamı olan bir ürü bu >>>http://www.bittison.com/dokunsu-su-tasarruf-aparati.html
    ama sadece güzel bir arıtma sistemi istiyorsan bunu tavsiye ederim >>>http://www.bittison.com/su-aritma-cihazi-nano-porselen-su-filtresi.html

http://www.bittison.com/su-aritma-cihazi-nano-porselen-su-filtresi.html bu senin istediğin sanırım

• Arkadaşlar bms su arıtıcalarından kullanıyoruz bizde 10 seneyi geçti ben kendi evim için almak istiyorum indirim vs ile alma imkanımız varmıdır bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
  • Pek bi ise yaara madi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktaeder O kullanıcısına yanıt
    Önce adam olun burada insanları çarpmaya çalışmayın ,düzgünce ben bu işi yapıyorum yardımcı olabilir deyin. yok siteden almışta koşa koşa gelmiş buraya konu açmış bizde yedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

Önce adam olun burada insanları çarpmaya çalışmayın ,düzgünce ben bu işi yapıyorum yardımcı olabilir deyin. yok siteden almışta koşa koşa gelmiş buraya konu açmış bizde yedik.

+1
    terbiyesiz herif işte , uyanıklık da yapamıyor böyle tipler , daha yeni üyelik açmışsın , gelip attığın ilk yorum arıtma üzerine bari üç beş saçmasapan konuda yaz , öyle gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 31 Mart 2015; 9:44:14 >
  • Su Arıtma cihazlarına oldukça cidi eleştiriler okudum. Kimi 2000 tl ürünleri överken kimide 300 tl ürünleri övüyor. Yaptığım araştırmalar sonundawww.springsuaritama.com.tr isimli bir siteye giriş yaptım İzmir firması olduğunu öğrendim. Site yetkilileri gönderdiğim iletişim formu sayesinde çok hızlı bir şekilde dönüş yaptı. Su arıtma cihazını kurulum montaj dahil 850 tl satın aldım çok memnunum her kese tavsiye ediyorum
  • gittigidiyor'da tantavi adlı kullanıcının ürünleri iyi. Filtreleri sürekli ondan alıyorum.
  • arkadaşlar ben bms 3002 modelini alacağım
    şöyle bir durum var eskiyi getir yeniyi indirimli al diyorlar.
    eski artıcısı olup da atacak olan varsa küçük bir ücretle alabilirim.
    selamlar
  • aqualinesuaritmasistemleri.com
    izmirsuaritmasistemleri.com
    suaritmaal.com
    outletsuaritma.com
    sanayitipisuaritma.com
    izmirsuaritmacihazlari.com
    suaritmalisebil.com
    suaritmaservisleri.com
    suaritmalisebiller.com
    suaritmalisebilal.com
    aritmalisusebilleri.com
    izmirsuaritmaservisleri.com
    springsuaritma.com.tr
    suaritmacihazial.com
    istanbulsuaritmaservis.com
    suaritmarehberi.com
    izmirsuaritmarehberi.com

su arıtma ile alakalı olarak bilgi alabileceğiniz bildiğim siteler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil333 -- 7 Nisan 2015; 3:44:57 >
  • arkadaşlar yukarıda ingilizce alıntı yapılan makalede 1980 'lerde saflaştırılmış su içen topluluklar üzerindeki araştırmalarda olumsuz sonuçlar tespi t edildiği yazıyor. Tam tersine, kaba su dediğimiz çok mineralli su tüketenlerde ise kalp rahatsızlığı oranı düşük, yani ne kadar kaba su o kadar sağlık.

Bu temiz su sistemlerinde ki ana sorun şu

- Rverse Ters ozmos ile saflaştırdın, bakteri vs. hastalık riskinden kurtuldun ama mineral kaybı vücutta sorun yaratıyor(muş)

- Filtrelemedin, kaba suyu tükettin mineralini aldın ama bu sefer de suya karışabilecek biyolojik yada ağır metal her türlü tehlikeye açıksın.

Şimdi sorum şu,

- Saflaştırılmış sudan dolayı eksik giren mineralleri maden suları veya katı gıdalardan telafi edemiyor mu vücut? yediğimiz herşeyede ekmek, peynir vs. mineral mevcut, bunlar yeterli olmaz mı?
  • Bozan32 B kullanıcısına yanıt
    Elimde ANway su arıtma cihazı var piyasa değeri 2 bin lira ben 550 ye bırakıyorum sadece filtre alıcaksın çok az kullanıldı .
  • Alkamina marka kullanan var mı acaba? Çalışma yöntemi farklı gözüküyor. Benim ilgimi çekti ama yorum bulamadım. Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick78

Alkamina marka kullanan var mı acaba? Çalışma yöntemi farklı gözüküyor. Benim ilgimi çekti ama yorum bulamadım. Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim

ben de alkamina için yorum bekliyorum...
  • Ankarada yaşıyorum. 2 yıldır tezgah üstü bms arıtma kullanıyorum. cok memnunum. filtreleri kontrol için geldiler, henüz değişmesine gerek kalmadı. bakım yapıldı, 1 sene daha götürür sanırım
  • Benim anlamadığım filtre dediğin pisliği!? tutar, yani bütün pislik tek bir yerde toplanır , temizlenecek suda her defasında yine bu pisliğin için geçer..Bir kaç kullanımdan sonra faydadan çok zararlı olacağını düşünüyorum.
  • KETS ARITIM EV TİPİ SU ARITMA CİHAZLARI TAVSİYE  SU ARITMA CİHAZI
     SU ARITMA CİHAZI
     SU ARITMA CİHAZI
     SU ARITMA CİHAZI
     SU ARITMA CİHAZI

Kets Arıtım Compact su arıtma cihazı, NFS belge ile içerdiği tüm komponentlerin dünya standartlarına uygunluğunu kalite yönünden tescil ettirmiş olmaktadır.Firmamız tamamen müşteri memnuniyetine bağlı kalarak Müşteri Odaklı satış ve hizmet birimleriyle müşterisinin beklentisini hızlı bir şekilde karşılamaktadır.Görsellerimize örnek aşağıya ek olarak konulmuştur.Ayrıca internet adresimizden, mail adresimizden,telefonla irtibat numaramızla da sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. (www.ketsaritim.net) (sales@ketsaritim.net) (Tel: 0216 614 09 54)
    Yer tasarrufu da sağlayan tezgah altı su arıtma sistemleri kullanım kolaylığı ile diğerlerinden ayrılır. Mutfağa takıldığında musluktan arıtılmış su akmaktadır. tezgah altı su arıtma cihazı için Ayrı bir düzeneğe gerek yoktur. Sistem tezgâhın altına kolaylıkla monte edilir ve filtrelerin düzenli bakımları ile yıllarca hizmet edebilir. Dolap içinde olduğundan kötü bir görüntü oluşturmaz. Evdeki tüm su kullanılan alanlara uygulanabilir.
    EKİPMANLARIN KULLANIM AMAÇLARI

10” 5 MİCRON SPUN FİLTRE:
    Kullanım Amacı: Suda bulunan beş Micron ve üzerindeki tüm tortuların tutulmasını sağlamaktadır.

10”BLOK KARBON FİLTRE:
    Kullanım Amacı: Şebeke suyunda bulunan işi bitmiş klorun tutulması, kötü tat ve kokuların sudan alınması, organik maddelerin tutulması için kullanılmaktadır.

10” 1 MİCRON SPUN FİLTRE:
    Kullanım Amacı: Membran öncesinde bir micron hassasiyetinde arıtma yaparak membran filtrenin ömrünün uzun olmasını sağlamaktadır.

MEMBRAN FİLTRE
    Kullanım Amacı: Sistemdeki ana parça olup sudaki aşırı iyonların tutulması, sertliğin standartlara indirilmesi, mikropların arıtılması, suda bulunan sodyum iyonlarının arıtılması, kısaca suyun içilmesini engelleyen tüm aşırı iyonların arıtılması için kullanılmaktadır.

POST KARBON FİLTRE:
    Kullanım Amacı: Membran sonrasındaki suyun lezzetinin arttırılması için kullanılmaktadır

• Su konusunda bende çok hassasım ve bu konuda çok ürün baktım bir kaç tanede denedim. Birincisi firma çok önemli çünkü bu işte halk bilinçli olmadığı için birsürü şarlatan türemiş. Ben 2 yıl önce keşfettiğim bir ürün var herkese tavsiye ederim ve firma bu işi çok iyi biliyor. sitesi şuwww.alkamina.com.tr bufirmayı araştırın bence .bunların asıl firmaları polattürk. zaten bu firma çok eski ve güçlü firma su değil doğal detrjanları kozmetikleri falan bir süre sağlıklı yaşam adına ürünleri var. zaten kısa bir araştırma ile herşeyi öğrenebilirsiniz.. inşaallah yardımcı olabilmişimdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

quote:

Orijinalden alıntı: maverick78

Alkamina marka kullanan var mı acaba? Çalışma yöntemi farklı gözüküyor. Benim ilgimi çekti ama yorum bulamadım. Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim

ben de alkamina için yorum bekliyorum...

Bu tür su sebilleri, adını vermeyeceğim ama su filtre sistemlerinin aşırı yaygın kullanıldığı bir asya ülkesinde yasaklandı.

Alacaksanız adam gibi düzgün RO su filtresi alın 250-400 tl arasına.
    Milsu hem ucuz hemde kaliteli ürünler satıyor, üstelik bedavadan biraz pahalıya.
    hem GG hem N11 de dükkanları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asude_sema

Su konusunda bende çok hassasım ve bu konuda çok ürün baktım bir kaç tanede denedim. Birincisi firma çok önemli çünkü bu işte halk bilinçli olmadığı için birsürü şarlatan türemiş. Ben 2 yıl önce keşfettiğim bir ürün var herkese tavsiye ederim ve firma bu işi çok iyi biliyor. sitesi şuwww.alkamina.com.tr bufirmayı araştırın bence .bunların asıl firmaları polattürk. zaten bu firma çok eski ve güçlü firma su değil doğal detrjanları kozmetikleri falan bir süre sağlıklı yaşam adına ürünleri var. zaten kısa bir araştırma ile herşeyi öğrenebilirsiniz.. inşaallah yardımcı olabilmişimdir..

Ben de su arıtma cihazı bakarken bu alkaminayi gördüm. Fakat piyasada ürünle ilgili pek yorum bulamadım. Bide bu markadan başka yerçekimi kuvveti ile filtreleme yapan ürün Türkiyede yok sanırım. Diğer benzerler yabancı. Norwayde satılıyor. Aradım sordum 1900 TL bana pahalı geldi. Filtresi de 850 TL. Bilgi aldığım kişi filtre 5 yılda bir değişiyor dedi. Biyerde de 3,5 yıl şeklinde yorum vardı. Amwayin ürünü de RO degil fakat filtresi heryil değişiyormuş. Fiyatı sitesinde 613 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuya alıcıdan çok satıcı gelmiş :)

bu konu yıllardır tartışılan bir konu
    kimisi delilleriyle gelip çok tehlikeli olduğunu anlatıyor ,bir diğeri ise tam tersini delilleriyle getirip anlatıyor
    ve bizde hangisi doğru ,hangisi yanlış bilmeden yaşamaya devam ediyoruz :)
    şahsi fikrim çok kaliteli olanların bir sorun oluşturmayacağı ,ancak ucuz uyduruk görülenlerin yarardan çok zarar vereceği yönünde (tabi kesin bilmiyorum)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.