Şimdi Ara

Su arıtma cihazı alacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
9.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben merkezde gorev yaptım cok tarihi bi yer mardin cogu arkadasımı davet ettim gezdirdim tavsiye ederim herkese. turksudan almıştı vip modelini demin baktım nakit alımda duş başlığı hediyesi varmış ben 3 ay once almıstım dus baslıgını 80 tl ye nakit alma durumunuz varsa kacırmayın cok guzel bir başlık onla dus aldıgımdan beri saçım daha kolay şekil alıyor. bülent hoca forumdan degil komsumuzda ara sıra bize oturmaya gelirlerdi hazır su kullanıyordu bide aile kalabalık oldugu icin cok tuketiyorlardı bizim sudan icirdim hazır su dedi goturdum tezgahın altını actım :)
  • ilk kurulum sudaki acı tat ve ağızda yağlı gibi oluşu normal mi?
    Bu alkalin detox olanından aldım.
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Ben Su arıtma Cihazıma Ücretsiz sahip oldum.

yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Çok da memnunum.

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/184024921
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    ben conax su arıtma kullanıyorum çokda memnunum fiyatlarıda iy her bütçeye uygun senetle 2000 tl ye almaktansa k.kartına taksitle daha uyguna geliyor 600 e 700 e su arıtma var conax su arıtmada hatta paylaşayım bi görün ve sürekli kampanya var filtre de bedava veriyorlar.
    www.conax.com.tr
    The resource cannot be found.
    http://www.conax.com.tr/urunler/ev-tipi/favori-plus.aspx

• teacher47 kullanıcısına yanıt
    ben conax su arıtma kullanıyorum çokda memnunum fiyatlarıda iy her bütçeye uygun senetle 2000 tl ye almaktansa k.kartına taksitle daha uyguna geliyor 600 e 700 e su arıtma var conax su arıtmada hatta paylaşayım bi görün ve sürekli kampanya var filtre de bedava veriyorlar.
    www.conax.com.tr

• enessu kullanıcısına yanıt
    www.conax.com.tr
    tavsiye ederim arkadaşlar kalite ve satış sonrası hizmet için çok ilgililer gerçekten
  • enessu kullanıcısına yanıt
    ben conax su arıtma kullanıyorum çokda memnunum fiyatlarıda iy her bütçeye uygun senetle 2000 tl ye almaktansa k.kartına taksitle daha uyguna geliyor 600 e 700 e su arıtma var conax su arıtmada hatta paylaşayım bi görün ve sürekli kampanya var filtre de bedava veriyorlar.www.conax.com.tr
  • Konuda sadece reklam yapanlar var. Zaten hepiniz su arıtma cihazı satıyorsunuz, birbirinize reklam yapmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arıtma cihazı tavsiyesidir. Dünya genelinde Daha üst seviyesi olmayan en kaliteli filtre grubu
    Royal Green Su Arıtma Cihazları
    Royal Green Lux Plus Su Arıtma Cihazı - Royal Green Su Arıtma Cihazları
    https://www.rosuaritma.com/royal-green-serisi/ro-lux-plus-su-aritma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 9 Nisan 2018; 20:3:46 >

• Merhabalar,
    bizim de 2 çocuğumuz var ve eve su arıtma taktırmaya karar verdik. Fakat bir baktım dünya kadar firma dünya kadar seçenek var... Biraz araştırdım, 5 filtreliler var bunlar mineralleri de yok ediyormuş saf su oluyormuş, onlara sorarsanız sudan alacağımız mineralleri falan bir dilim beyaz peynirden rahatlıkla alıyormuşuz o yüzden sudan alacağımız minerallere ihtiyacımız yokmuş... Bilemiyorum mantıklı mı? Çok araştırdım sonunda birkaç firmaya kadar düşürdüm seçenekleri, bunlar; royal green (tüm malzemeler made in usa olması ve 8 filtreli mineral ph fln olayı var), waterbox (birkaç arkadaşımın tavsiyesi), ao smith(amerikan markası fakat ürünlerin üretimi uzakdoğu çin vs), rainwater(amerikan hastanesinin kullandığı marka), rainbow(5 filtreli sistem bir arkadaşımın önerisi).
    Şimdi gelelim hangisine karar vereceğiz? Okuduğum kadarıyla genelde işte ben şu markayı yıllardır kullanıyorum çok memnunum gibi yorumlar var, ben o tarz yorumların neye göre yapıldığına bakarım, ben de yıllardır damacana kullanıyorum ama bu sağlıklı su içtiğimi göstermez. Önemli olan bu filtrelerden birini taktıran kişinin suyunu analiz ettirip ettirmemesidir, ettirdiyse çıkan sonuçlarla konuşabilecek olan varsa çok mutlu olurum. Dediğim gibi önemli olan suyun tadı tuzundan öte gerçekten sağlıklı olup olmadığıdır. Fiyat konusuna gelince, bu bir kez taktırılacak bir üründür, üstelik sağlık ürünüdür, o yüzden benim için fiyat bir kriter değil.
    Evet bu ürünlerden kullanan, bu konuda tavsiyesi olan, yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum...

• Ne yaptınız hocam aldınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben su arıtma fırmasındaçalısıyorum ismim yasemin ozelden bana numaranızı yazın arayayım sızı ucretsız kullanım sansınızvasr alsanızda almasanızda kullanabılırsınız bu sızn tuketıcı hakkınız cunku pet damacana pıyasadan kaldırılacak kansoren madde etkısı saglık bakanlıgı sayfasında yayımlandı efendım numaranızı beklıyorum ben arıcam sızı iyi gunler
  • Crystal82 kullanıcısına yanıt
    merhabalar ben suarıtma fırmasında calısmaktayım ve ucretsız kullanım hakkınız var tuketıcı hakkınız bu yenı yıl ıtıbarıyle pet damacana pıyasadan kaldırılacak sulax marka urun numaranızı verırsenız sızı ararım yasemın ben bılgılendırırm ıyı gunler dılıyorum burdanda konusabılırız bır guven problemınız olmasın
  • Çok fazla reklam girdisi var, biraz gerçekleri konuşalım:

Su arıtma mı yoksa damacana mı?

Su arıtma da filtre çok önemlidir, sürekli tüketeceğiniz bir ürün olması sebebiyle ucuza kaçmamanızı ve araştırmanızı iyi yapmanızı rica ederim. Her pahalı ürün iyidir anlamına gelmez. Alacağınız ürünün menşei neresidir, kullanılan materyaller nelerdir ve ürün sertifikaları mevcut mudur gibi soruları iyi irdelemeniz gerekir. Şahsi görüşüm, uzak doğu firmalarından uzak durmak (menşei avrupa ya da usa olsa da) kalan menşeideki firmalarda da ürünün BPA içermediğinden ve FDA tarafından onaylı olduğuna dikkat etmek gerekir. Suyu arıtma işini filtre gerçekleştirdiği için yedek parça fiyatlarını öğreniniz, seti ucuza alıp filtreleri pahalı aldıktan sonra yaptığınız tasarrufun bir anlamı kalmaz.

Damacana su merdiven altı firmalarda elle doldurulur. Zahmetli olacaktır; ama en azından yaz aylarında 5 lt'lik sulardan almanızı tavsiye ederim. Birincisi, damacana makine dolum olsa bile tedarik zincirinde yaşanan kırım sebebiyle su ağır kimyasallar içerebilir (tüpçüler üstü açık kamyonlarda su satar ve bunlar genelde dükkanda güneş alan yerlerde bekler) ikincisi ise düşük devir daim sebebiyle tüketilmeye daha az uygun üründür. Üzerinde (şişe/damacana boyun kısmında) terleme yapmış su alınmaz.

• BEN SULAX SU ARITMA FIRMASINDA ÇALIŞMAKTAYIM GEREKEN BILGILENDIRMEYI SAĞLARIM aliyasemin1401@gmail.com mail adresim buradan ulaşım sağlayabılırsınız hemen donuş sağlarım ucretsız deneme hakkınızda mevcut zaten test edıp oyle almanızı onerırım
  • lg ortımax kullanıyorum 7 yıldır cok memnunum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.