Şimdi Ara

Su arıtma cihazı alacağım?TAVSİYELERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizde amway espring var.. güzel ürün ama diğerleri hakkında bişey diyemiycem..
  • bms olabilir
  • boolat kullanıcısına yanıt
    Ters Ozmoz (Reverse Ozmosis) sistemleri suda yararlı veya zararlı ne varsa tamamen yok eder. Mineralsiz saf su çıkarır. Sonraki ek filtreler ile suya tekrar mineral, tat ve PH vermeye uğraşır, ben tavsiye etmiyorum.

Çıkan suyun TDS değeri tabiki düşük olur çünkü mineralsiz ve saf suya yakındır.
    Saf su içilemez sağlığa çok zararlıdır, akü suyu diye satılır.

TDS değeri de aslında bir kandırmacadır.
    Musluk suyu 200-300 ppm, Damacana suyu 50-100 ppm, XXX arıtma cihazı çıkışı 10 ppm diye reklam yapanlar var. Tamamen aldatmaca! Herhangi bir Maden suyunu test edince TDS değerinin 700-800 ppm çıktığı görülür! Ben yaptırdım oradan biliyorum. Bunlara göre maden suyu çok sağlıksız hatta sağlığa zararlı!

Ayrıntılı bilgi Su Arıtma Cihazı Tavsiye: Doğalvadi.com Su Arıtma Cihazı Nasıl Seçilir?

Bence en mantıklısı Yerçekimi filtreleridir. (Gravity Filter)
    Yani doğadaki gibi su katmanlardan geçip yerçekimi ile yavaşça süzülerek arıtılmalı.

Piyasada satılan Su Arıtma cihazlarının çoğunluğu Ters Ozmos ve musluğa veya lavabo altına takılan tipte. Bunlar belli basınçla suyu filtrelerden geçirip arıtma yapıyor. Halbuki yerçekimi filtresinde böyle birşey yok, suyu üstteki hazneye dolduruyorsunuz, kendiliğinden yavaşça filtrelerden süzülerek aşağı hazneye doluyor.

Araştırmalarım sonucu ben kendi evime, eşimin ailesine ve bir akrabamıza aşağıdaki sistemden aldım 1 yıla yakındır kullanıyoruz hiç problemimiz yok. Her bir filtresi 3.000 litre su arıtıyor, yani günde 10 litre olsa 300 gün. İçinde 4 filtre var 1200 gün, yani yaklaşık 3,5 yıl size ekstra masraf çıkarmıyor. Diğer RO sistemlerde hemen hemen her yıl 1 set filtre değişimi gerekli.

Berkey Water Filter : Royal Berkey Water Filter
    Labaratuvar sonuçları: Royal Berkey Lab Results ---- Royal Berkey Lab Results 2

Saygılar,

• arkadaşlar ben yeni aldım. aşağıdaki linkteki firmayı aradım. uzun yıllar arıtma sektöründe çalışmış düzgün bir firma. bana değişik alternatifler ve ürünler sundular. eğer alacaksanız aşağıdaki firmanın linkini bir kontrol edin derim.

www.nanoaritim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaeder

arkadaşlar ben yeni aldım. aşağıdaki linkteki firmayı aradım. uzun yıllar arıtma sektöründe çalışmış düzgün bir firma. bana değişik alternatifler ve ürünler sundular. eğer alacaksanız aşağıdaki firmanın linkini bir kontrol edin derim.

www.nanoaritim.com

Hocam yeni üyelik açmışsınız ve yaptığını sadece 2 mesaj farklı 2 konuda su arıtmayla ilgili. Formda bu ucuz reklam numaralarını kimse yemiyor kusura bakmayın. Yorum yaparak milleti yönlendirmek doğru bir davranış olmasa gerek.

Önerdiğiniz kurum işinin erbabı da olabilir farketmez ama yönlendirme şekliniz yanlış. Lütfen bu tarz davranışlardan uzak durun.

• +1000
  • aradım taradım ihlas aldım ben gayet memnunum tavsiye ederim.
  • K E N kullanıcısına yanıt
    JSN su arıtma cihazından uzak durun herkese soyluyorum adamlar dolandırıcı
    Cihazları 5 para etmez ve adamlar taksitli çekım yapacağız dıyor tek çekım yapıyorlar ve sonrada sızı engelliyorlar ulaşma şansınız yok
    Ben çok çektım bu JSN fırmasından sakın bulaşmayın yazık paranıza.Çok pişmanım çoook
  • BuseTunc kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR JSN SU ARITMA FIRMASINA LUTFEN DIKKAT
    JSN su arıtma cihazından uzak durun herkese soyluyorum adamlar dolandırıcı
    Cihazları 5 para etmez ve adamlar taksitli çekım yapacağız dıyor tek çekım yapıyorlar ve sonrada sızı engelliyorlar ulaşma şansınız yok
    Ben çok çektım bu JSN fırmasından sakın bulaşmayın yazık paranıza.Çok pişmanım çoook.ALLAH Belalarını versın
  • JSN su aritma cihazi sakin almayin.uzak durun o firmadan dolandiricilar,aman haa bulasmayin derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jsn Su Arıtma
    Yetkili Web Sorumlusu -Mustafa Yılmaz-
    Hakkımızda şikayette bulunan kullanıcı 08,01,2018 tarihinde sipariş vermiştir.
    09,01,2018 Tarihinde Ankara yetkili servisimiz 10 günlük deneme süresini başlatarak adresine kurulum yapmıştır
    19,01,2018 Sayın Ahmet Kaya 05396321-- telefonu aranarak memnuniyeti sorulmuş kendisi;
    Ahmet Kaya-Memnunum ama kart ekstrem 30,01,18 de kesilecek o zaman öderim demiştir
    Firmamız bu gibi durumlarda müşterilerimizi sıkıntıya düşürmemek için olumlu dönüş yapan bir yapıda olduğu için Ahmet Beye de aynı şekilde yardımcı olmuştur.
    01,02,018 Firmamız Kendisi ile iletişime geçmiş ödeme için tekrar aramıştır.Ahmet Kaya şöyle bir açıklama yapmıştır
    Ahmet Kaya-Memnunum ama şuan param yok 1 ay sonra ödeme yapacağım yoksa gelip alın ürününüzü demiştir
    Bu konuşma üzerine kendisine bir aylık süre verilmiştir

05,03.2018 Tarihinde ödeme yapmıştır ödeme esnasında taksit istediğini söylemediği için tek çekim yapılmıştır.
    23,03,2018 de bizi arayarak ben taksit istedim demiştir yapılan görüşmelerdeki ses kaydı incelenmiş taksit belirtmediği kendisine izah edilmiş yine de bir yılık 90tl bakım seti kendisine bu mağduriyeti için hediye edilmiştir.(Tüm belgeler ve görüşme kayıtları mevcuttur yasal olarak kullanılması gerektiğinde ilgili kurum ve makamlar ile paylaşılacaktır.)

Jsn Su Arıtma Sistemleri 10 Gün Deneme Hizmetli Satış Yapılan Ürünler İle Hizmet Sağlar ve Siz Deneme Süresi ve Sonunda Memnun Kalmadığınız Hiçbir Durumda Sizden Bir Ücret Talep Etmez Ancak Deneyip Memnun Kaldıktan Sonra Ödeme Yaparak Satın Alırsınız

www.suyunuzuaritalim.com
    Mustafa Yılmaz Saygılarla...

• K E N kullanıcısına yanıt
    JSN alma ne alırsan al su arıtma çok sıkıntılı iş iyi araştırmak gerekıyor piyasada bu ısı yapan çok ınsan var.
    İnsan sağlıgını ayaklar altına aldılar Bunların basında JSN var çok berbat bır arıtma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelizsncr

JSN alma ne alırsan al su arıtma çok sıkıntılı iş iyi araştırmak gerekıyor piyasada bu ısı yapan çok ınsan var.
    İnsan sağlıgını ayaklar altına aldılar Bunların basında JSN var çok berbat bır arıtma.
    Neden berbat bir firma? Neden olduğunu yazın biz de bilelim.

Mesaj sayınız: 1
    Yoksa sırf bu mesajı atmak için mi üye oldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Neden berbat bir firma? Neden olduğunu yazın biz de bilelim.

Mesaj sayınız: 1
    Yoksa sırf bu mesajı atmak için mi üye oldunuz?

Alıntıları Göster
    Ortada dönen bir dolap var ama belli değil. İnternetin de kötü yanı bu malesef. Bilgi kirliliği ve güven güçlüğü. Ben de arıtma için araştırma yapıyorum. Bir türlü güvenli bilgiye ulaşamıyoeum.
    Türksu firması ile görüşüyorum ama bakıyorum ki sitede 95 yorumun 95 i de süper. Hiç mi memnun olmayan yok ? Bu da tereddüde neden oluyor..
    Bu firma hakkında bilgisi olan, gerçekten bu ürünü kullanan arkadaşlarım raydımcı olursa çok memnun olacağım.
    Saygılar

• murrix M kullanıcısına yanıt
    Hocam uzatmadan yazayım

Bu su arıtma işini epey süre araştırdım. Anladım ki ciddi manada farklı bir ürün alınırsa iyi sonuç alınıyor. Nedir bunlar? Amerikan NSF onaylı filtre, membran, tank, musluk ve biocerra filtre.

Sonuç olarak paraya kıydım ve Royal Green RO Lux Plus arıtma cihazı aldım. Satın aldığım Erikli, Javsu veya Pınar suya çok daha yumuşak ve içimi hoş sonuçlar aldım. Tds cihazıyla ölçüm yaptım. Erikli, Pınar gibi sular 115 - 125 ppm sonuç verirken bu arıtma suda 25 ppm sonuç çıktı.

• Dun bir makalede okudum. Tds olcusu suyun kalitesini değil, arıtıcının, daha doğrusu membran filtre nin durumunu tespit etmek icin kullanılırmış. Belki ariklinin kaynak tds değeri çok yüksek oldugundan 125 cikiyordur. Formül şu : musluk tds değeri - arıtıcı suyunun tds degeri / musluk tds değeri. Sonuç ariticinin randiman yüzdesi. Örnek musluk degeri 400 arıtıcı çıkışı 25. Formül u uygulayinca arıtıcı %94 randimanla çalışıyor. Bu oran 50 lere yaklaşınca membranı değiştirmek gerekiyor. Bende tds su kalitesi ni belirledigini dusunuyordum. Bu konuyu yeni ogrendim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.