Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.254
Cevap
100
Favori
145.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu arıtma sistemlerinde önemli olan filtreler ve kalitesi .Cihazın kendi si zaten bir kutu plastik standa hortum musluktan ibaret.

Aldığınız cihazın umarım filtreleri standarttır.Güle güle iyi günlerde kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta sitenizdeki royal green marka inline filtrelerin kalitesi ne durumda ve ortalama ömürleri nedir?

https://www.rosuaritma.com/urun/inline-4-lu-filtre-seti-kampanyasi/
  • Feel The Difference F kullanıcısına yanıt
    Quick girişli kaliteli filtrelerdir 1 yıl kullanım ömrü vardır aynı zamanda antibakteriyel dir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sipariş verdim bakalım. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

Bursa için soft modelini kullanabilirsinir elitplus ile soft arasında çok fark var elitplus pompalı model ve dijital göstergeli ve uv filtrelidir uv filtre suyu dezenfekte etmek için kullanılır ek önlem kısacası pompa ise şebeke suyu basıncı düşük olan yerlerde kullanılır
    Dh forum üyelerine %10 ındirim kampanyası devam ediyor.
    Şebeke suyumun basıncını nasıl ölçebilirim. MEsela 1 litre şişeyi kaç sn de doldurursa basınç iyidir. Böyle bir ölçüm var mı ?
  • okko kullanıcısına yanıt
    Manometre ile ölçebilirsinir akistan basınç belli olmaz. Suyunuz musluktan hızlı akiyorsa basinciniz iyidir

• urun.n11.com
    Portatif 5 Aşamalı Pompasız Su Arıtma Cihazı - n11.com
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/portatif-5-asamali-pompasiz-su-aritma-cihazi-P271005155

yukarıdaki gibi bir set alsam daha sonra aşagıdaki 3'lü filtreyi ve 1 tanede lg mebran alsam, en sondaki filtre ne oluyor acaba ve tavsiye edermisiniz, yoksa konudaki uzman beyefendinin videosunda anlattığını tek tek yapmakmı mantıklı.

urun.n11.com
    12 İnç İnline Ro Usa Omnipure 3 Lü Filtre Takımı - n11.com
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/12-inc-inline-ro-usa-omnipure-3-lu-filtre-takimi-P182988148

• social kullanıcısına yanıt
    Linkdeki cihazı al son çıkış filtresi yani tatlandırıcılı k5633 ile değiştir. Cihazın üzerindeki on filtreyi kullanın tıkanana kadar.

Daha mantıklı degilmi ?

• quote:

Linkdeki cihazı al son çıkış filtresi yani tatlandırıcılı k5633 ile değiştir. Cihazın üzerindeki on filtreyi kullanın tıkanana kadar.

Daha mantıklı degilmi ?
    Cihazı alırsam ileride 75 GPD Membran Filtre yerine 80 LG membran filtreyi takabilirmiyim acaba, hiç bilgim yok bu konuda, kusura bakmayın saçma gelebilir. Membran filtre kabı lg ile uyumlumudur
    Yoksa sizin videodaki parçaları topladım sepette su an hepsi, direk onları alıp montaj yapsam mı. Bu hazır cihazdaki tank kalitesi nedir bilmiyorum.
  • social kullanıcısına yanıt
    Cihaz filtre ve tank markasından bahsetmemişler daha doğrusu hiç bir marka yok

75 lik membran yerine 80 lik lg uyar tip ve boylar aynıdır 1812 tipi membran hepside hocam tavsiyem hepsini kaliteli olarak alman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 27 Kasım 2018; 10:26:5 >
  • Hocam tşkler, sizin videodakini takip ederek kendim kaliteli parçalar ile kuracağım.
  • Merhabalar.
    Yaklaşık 6-7 senedir kullandığımız waterlife su arıtma sisteminin tüm filtrelerini ve musluğun bakımını (çok ince damlatıyor) yaptırmak istiyorum. İstanbul / Şirinevler'deyim. Hangi filtreden yada ustadan vs. almam lazım. Yardımcı olaiblir misiniz?
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Musluğunuz sızdırıyor mu yoksa suyunuz musluktan ince ip gibi mi akiyor tam anlayamadım.
    1.fiktrelr değişecek
    2 musluk arızalı ise musluk değişecek

Waterlife orjinal filtreleri puricom markadır Turkiye'de üretilen filtreside var kırmızı etiketli genelde tr de üretilenler bunlar uygun fiyat örneğin tr olursa 5 filtre 150-200 lira ya alabilir siniz piricom olursa 400 liraya gelir. Filtreleri.

• Royal green lüx'ü sizin kodla 1260'a almadık, fiyatlar uçmuş.
  • serghat kullanıcısına yanıt
    Lux karta taksit %10 ındirim kodu ile 1530 lira
    Tek çekim 1453.50 lira eft havalede 1377 liraya gelir.

• Bugün bende siparişi verdim,acıkcası filtreler ile tankın onaylı,kalite belgelerinin olması sebebi ile tercih ettim.
  • sweet_angel90 S kullanıcısına yanıt
    Hocam son durum nedir. almış olduğunuz arıtmadan memnun musunuz ?
  • quote:

Lux karta taksit %10 ındirim kodu ile 1530 lira
    Tek çekim 1453.50 lira eft havalede 1377 liraya gelir.
    Merhaba ben sadece filtre almak istiyorum
    2 adet Blok Karbon filtre
    1 adet GAC Karbon filtre
    1 adet post karbon filtre
    Nasıl sipariş verebilirim?
    Bu sette mineral filtre neden kullanmadınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_perk -- 21 Aralık 2018; 20:24:55 >
  • hocam son bir soru

filtrelerin ömrü dolduğunu nasıl anlarız?

Bende royal green mineral , alkali ve detox var.Ay sonunda tam 18 aylık olacak yani 1.5 yıllık.

Filtre Ömrü: 2000 Gallon 7,570 Litre veya 1 Yıldır.

Yazıyor ancak bizim günlük kullanım 5 litreyi geçmiyor yani 1.5 yılda ortalama 2700 litre su kullandık .Şimdi 1 yılı geçti diye filtreler çoktan mı çöp oldu ?Mantığını anlamadım bunun.Yoksa arabalarda olduğu gibi hangisi önce gelirse mi?

Tds mebran dan 13 , şebeke 120 , arıtıcı 80 çıkıyor.En son 3 ay önce 50 yi geçmiyordu .Ne olduda arttı yoksa ömürleri mi bitti anlamadım.

Aslında bir an önce biosera yı takmak istiyorum bir yandan da ömürleri bitsin diyorum sonuna kadar.

teşekkürler....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• m_perk M kullanıcısına yanıt
    Biocera filtresi mineral efendim zaten mineral vererek suyun ph değerini yükseltiyor.
    Sizin isteğiniz filtre bu cihazın filtresimi yoksa başka bir model mi cihaz resminizi atarsaniz daha iyi anlayabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.