< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (458. sayfa)

-
-
Royal Green servisi en önemli şeyi atlıyor demek ki. O şekil servis hizmeti verilmez. Filtrelerin yıkanması lazım.
-
Etmez hacım, çamurlu ve pis su ama sizin orası da kötü be, hele ki çubuk barajından su geliyorsa çok daha kötü. Inek hırsızı Osman'ın torunları çimiyordur o barajda, ahahaha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Nisan 2025; 13:34:15 > -
Ne olur ne olmaz değil, membranın ömrü kısa olur. Membran gözenekleri çok küçük olduğu için, ilk salınan karbon partikülleri de o gözeneklere göre çok büyük olduğu için, gözenekleri doldurur ve hem membran performansı düşer hem de membran ömrü kısalır. Servisler zaman aldığı için bunu yapmıyorlar, filtreleri takıp hemen gidelim kafasında oluyorlar.
O yüzden zaten servise filtre değiştirtmeyin bence, kendiniz nasıl yapıldığını öğrenin, gerçekten yapamıyorsanız (seni kastetmiyorum genel olarak konusuyorum) sırf bu yüzden bile housing cihaz kullanabilirsiniz yani onlarda filtre değiştirmek housing gevşetme derdi dışında daha kolay çünkü fazla hortum yok, kafa karışıklığı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Nisan 2025; 12:6:51 > -
Bu cihazlara örnek verebilir misiniz hocam, tavsiye de olursa güzel olur.
Uzun zamandır aynı arıtma cihazını kullanıyorum, artık değiştirmek lazım sanırım.
Filtre değişimi İhlas'a yaptırıyorum ma bu yıkama olayını hiç bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de eskiden yaygın olan, 2 parça cihazlar var ya, tank ayrı, filtreler ayrı
https://productimages.hepsiburada.net/s/148/375-375/110000103633899.jpg
Kullanıcı bunların filtrelerini daha kolay değiştirir çünkü aşağıdaki 3 tane filtre kabını basitçe çevirerek açıyorsunuz içlerine filtre malzemesini atıyorsunuz ve geri vidalıyorsunuz membran da yukarda böyle ortalıkta duruyor zaten bence daha az kafa karıştırıcı ama bunlarda da yer problemi var çok yer kaplıyor bende bunları koyacak böyle kapaklı dolap yok var ama 1 adet ve o başka amaçla kullanılıyor hem de oraya bu cihaz sığmıyor çünkü sabit rafı var 2 bölüm şeklinde, bunu kapaksız bölüme koymam gerekiyor, çamaşır bulaşık makinesi bölümüne yani ortalıkta yer kaplıyor ve kirleniyor zaten.. kirler filtrelerin içine giremez ama yine de rahatsız oluyorum kirlenmesinden. sizin kapaklı dolap varsa düşünebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Nisan 2025; 21:19:29 >
-
Evet hocam. Şu anda kullandığım cihaz bu şekilde zaten. Yaklaşık 13 sene oldu alalı. Piyasa malı bir ürün ama filtrelerini İhlas'a değiştirttim sürekli. Birkaç denemem oldu, su akıttı vs ben de vazgeçmiştim.
Musluk birkaç kez değişti ve şimdi yine akıtıyor. Tank da ömrünü doldurdu anlaşılan, kapasitesi bayağı düştü. Ne alacağım diye düşünüyorum ben de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 12 Nisan 2025; 20:58:59 >
Yani benim de cihazım piyasa malı cihaz 5 sene önce almıştım bundan öncesinde ben de housing kullanıyordum ama bu inline cihazın her tarafını 5 senede tamamen değiştirdim. En son hortumları değiştirdim, kasayı bile değiştirdim. Yavaş yavaş kendi topladığım cihaza dönüştü.
Bence cihazdaki tüm parçaları sökün sadece braketi kalsın ona para vermeye gerek yok. 3 housing, 1 tank ve filtreler sipariş edin bir de musluk satın alın kendiniz toplamış olursunuz. Daha ucuza gelir.
Piyasa malı hazır cihazda, en ucuz ürün olarak, alışveriş sitelerinde, evora açık kasa var, onu alıp, şeffaf housing'i mat olanla değiştirin çünkü o şeffaflar çatlıyor, bence risk düşük ama istiyorsanız, check valve ve tüm dirsekleri de tayvan olanlarla değiştirin kullanın. Bir de o cihazla birlikte galiba TR Tank geliyor o tanklar güzel ama PAE ya da Tankpac ile değiştirirseniz öyle de olur. Tüm sisteme pompalıya 3000, pompasıza 2000 gibi bir fiyat yazmışlar. Pompalı cihazdaki pompa muhtemelen Grand Forest pompa. Bu marka pompalar bayağı dayanıklı ve kalitelidir.
Bedavadan biraz pahalı. Onu alıp modifiye edin bence. Hatta isterseniz housingleri de tamamını daha kaliteli olanlarla değiştirirsiniz. Filtreleri de kullandıktan sonra isterseniz değiştirirsiniz.
Yani kendiniz toplamayacaksanız böyle bir ucuz toplanmış cihaz satın alıp yavaş yavaş kalite yükseltmek de bir alternatif olabilir bence.
Üçüncü alternatif direkt pahalı cihazları satın almak ama o cihazlarda kar marjını bence çok yüksek ayarlıyorlar. Hem ithal ürünler olduğu için dolar kurundan, hem ithalatçının aç gözlülüğünden uçuk fiyatlara ulaşıyor. Yine de 10 K civarına o tarz cihazların tayvan bileşenli olanlarını forumda satıyorlar. Onlar da tercih edilebilir belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Nisan 2025; 23:4:54 >
-
Tam alıyordum fiyat yükseldi...
Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünü sepete ekleyip 13 Nisan 18.00-20.59 aralığında siparişinizi oluşturabilirsiniz. -
-
Merhaba efendim her iki üründe aynı efendim Amazon’da kampanya olmadığından dolayı rakamda biraz daha yüksek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim akşam alayım, pompalı olarak alınabilecek en iyi model bu cihaz mı sizin sattıklarınız arasında?
trendyol.com
Spring Water Premium Omnipure 8 Litre Pompalı Su Arıtma Cihazı - Fiyatı, Yorumlarıhttps://www.trendyol.com/Spring-Water/Premium-Omnipure-8-Litre-Pompali-Su-Aritma-Cihazi-p-263624954?boutiqueId=61&merchantId=118143&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&adjust_campaign=product_free_20254137_TR&link_userID=4067094&utm_medium=product_free&adjust_adgroup=4067094&adjust_creative=263624954&utm_term=4067094&link_contentid=263624954&utm_campaign=263624954&utm_source=share
En iyisi bu ancak bu üründe şu an kampanya gözükmüyor bu ürünün resmi web sayfamızdaki linkini de paylaşayım oradan inceleyin isterseniz
Tartışmasız en iyisi Ommipure dir.
Ayrıca resmi yok sayfamızda sizlere özel yüzde onluk indirimde bulunmaktadır .
Motorlu olmasını isterseniz motor seçeneğini de ilave etmeniz gerekiyor sepetinize onu da linkini paylaşıyorum
https://www.springwater.com.tr/urun/spring-water-evsel-su-aritma-cihaz-pompa-motor-setiwww.springwater.com.tr
Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Anladım, fiyatı yüksekmiş biraz. Akşam kampanya olacak modelde yıllık filtre maliyeti nedir? Bir de kendimiz kurulum yapabiliyor muyuz?
11 aşamalı cihazda filtre değiş 8-12 ayda bir kez gerçekleşmektedir ilk filtre değişiminde üç adet fiyatı değişmekte üç adet filtre fiyatı 1000 TL’dir
İkinci filitre değişiminde ise fillarının tamamı değişmekte tam set filtre ücreti 2000 TL’dir
Ürünün kurulumunu kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz garantisini herhangi bir bozulma meydana gelmemektedir
Ürünümüzün ilk kurulum ücretsiz olarak gerçekleşmektedir .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu bir flaş indirim bildirimidir!
Spring Water 11 Aşama 12 Litre Pompalı Su Arıtma Cihazı 6.342,04TL fiyatıyla, Spring Water - Trendyol Mağazamızda flaş indirimde!
• Ürün Linki: https://www.trendyol.com/spring-water/11-asama-12-litre-pompali-su-aritma-cihazi-p-69581276Gerçek kullanıcı deneyimlerine ve müşterilerimizin değerli yorumlarına, aşağıdaki ekran görüntülerinden ulaşabilirsiniz:
-
Royal Green Lux Plus Pro Pompalının tortu filtresini değiştirmek istiyorum. Ne almam lazım ? Değişimi kolaymıdır ?
-
Cihazın içindeki filtre ise K5605SS
https://royalgreen.com.tr/urun/omnipure-k5605-ss-5-micron-sediment-filtre/
Dışındaki şeffaf filtre ise inline Swun Chyan Sediment filtresi
https://royalgreen.com.tr/urun/12-inline-5-micron-sediment-filtre/
Değişimi basittir 1 dakika da değişim yaparsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 14 Nisan 2025; 12:25:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dışındakini değiştireceğim de biraz pahalıymış... Daha uygun değilmiydi bu önceden?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X