Şimdi Ara

şu bol zamlı günlerde en alınası araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

en alınmayası aracı söyleyim doğuş oto çıkışlı tüm 2012 golfler 2011 lerde hatta

önce bayilerde bulunsun alınmaması söyle dursun

doğuş otodan bi biz memnunuz herhalde. gerçi audi kanadı farklı ama.

Audi maudi hikaye dogus otonun sattıgı aracı almak olum a1 122 lık kendı ıstedıgım renk ve bı-xenon ledlı arka far ıcın bana 10 hafta verdıler sadece su 2 sey ıcın hos 2.5 ay bekleyıp baska dogus aracı aldım ama ınanılmaz can sıkıcı bır durum audı vw seat hepsı bekle allah bekle

bizimki şans o zaman. (allahım çok ballıyız. ) biz a5i 3 haftada teslim aldık. o değil de a1 yerine ne aldınız? a3 mü?

bundan 1 ay önce doğuşta muhteşem kampanya vardı özellikle a5 cabrio 3.0 tdi modelinde araç 144 bin eurodan 94 bin euro ya bu fiyata alıcı bulmayınca 75 bin euro sınırına kadar inmişti
    bu tür audi kampanyaları takip etmek gerekir aslında ayrıca kampanyaya giren 2011 model cabrio 2.0 t yide 63 bin eurodan satmışlar diye duydum

s5 cabrio bile 122.000 euro 144000 euroya a5? ayrıca öyle bi indirim? 0 gibi 2. el falan olmasın o?

• benzinli araç alıcaksan aralık ve acelen yoksa aralık ayını bekle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

en alınmayası aracı söyleyim doğuş oto çıkışlı tüm 2012 golfler 2011 lerde hatta

Audi maudi hikaye dogus otonun sattıgı aracı almak olum a1 122 lık kendı ıstedıgım renk ve bı-xenon ledlı arka far ıcın bana 10 hafta verdıler sadece su 2 sey ıcın hos 2.5 ay bekleyıp baska dogus aracı aldım ama ınanılmaz can sıkıcı bır durum audı vw seat hepsı bekle allah bekle

bizimki şans o zaman. (allahım çok ballıyız. ) biz a5i 3 haftada teslim aldık. o değil de a1 yerine ne aldınız? a3 mü?

bundan 1 ay önce doğuşta muhteşem kampanya vardı özellikle a5 cabrio 3.0 tdi modelinde araç 144 bin eurodan 94 bin euro ya bu fiyata alıcı bulmayınca 75 bin euro sınırına kadar inmişti
    bu tür audi kampanyaları takip etmek gerekir aslında ayrıca kampanyaya giren 2011 model cabrio 2.0 t yide 63 bin eurodan satmışlar diye duydum

s5 cabrio bile 122.000 euro 144000 euroya a5? ayrıca öyle bi indirim? 0 gibi 2. el falan olmasın o?

hayır 0 km di
    maslak doğuş otomotion dı araç full donanım bildiginiz gibi a5 makyajlandı bunun doğrultusunda makyajsız kasalarda ciddi indirimler oluyor

• Mesela a5 lerde suan makyajsızlarda ınanılmaz ındırım var 54.000 eurodan baslatıyorlar tfsı motoru
  • quote:

Mesela a5 lerde suan makyajsızlarda ınanılmaz ındırım var 54.000 eurodan baslatıyorlar tfsı motoru

1.8 tfsi 160 ps lik motordan bahsediyorsunuz sanırım çağrı bey
  • Evet saim bey ondan bahsedıyorum hemde turkıye paketlı hıc de bos degıl ama makyajlı varken neden eskısı alınır oda ayrı konu bıde maslak centerda %2 %4 ındırım daha alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

opel olabilir meriva ve astra classic fiyatları fena değil

corsa ile astra classic sıfırı aynı fiyat alakaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

opel olabilir meriva ve astra classic fiyatları fena değil

corsa ile astra classic sıfırı aynı fiyat alakaya bak

haklısınız garip bir olay.Astranın yol tutuşu daha ferah iç mekanını sırf eski kasa diye corsaya değişmek pek mantıklı değil bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayır 0 km di
    maslak doğuş otomotion dı araç full donanım bildiginiz gibi a5 makyajlandı bunun doğrultusunda makyajsız kasalarda ciddi indirimler oluyor

ha bi de o vardı doğru. ama o araç 144bin olamaz, bi yanlışlık var. 124 bin olur o da kasarsan. makyajsız en pahalı a5 (cc) 110bineuro. 34bin opsiyonlu aracı getirmezler heralde alıcısı faln çıkar diye.

• avensis 1.6 elegant extra. 54700 liste fiyatından ufak bir pazarlıkla direk 53000 e ok demişlerdi 2 gün önce bayide. belki 52500 civarınada verebilirlerdi. bence şu an en iyilerden biri. hele yanındaki corolla d4d en full ünün 57000 tl olduğunu görünce dedim ki avensis candır. 132 hp 1.6 atmosferik olarak piayasadaki en verimli motor sayılabilir. yakıt tüketimi şehir içi 8.5 litre lpg de uyumlu d sınıfı konforu, gayet yeterli bir çekiş ,1.6 motor ve d segmenti olmasına rağmen. kesinlikle performans konusunda mağdur etmez.10.4 sn 0-100 ü. kendini kanıtlamış toyota sorunsuzluğu. bence c segment fiyatlarına bakarak şu an c segmenti astra classic harc hiçbir aracı düşünmezdim. belki cruze. çünkü 50bin civarına böyle kendini kanıtlamış bir d segmenti araç varken neden bir golfe 60 küsür corollaya 55 üzerinde bir para vereyimki. bence avensis gerçekten şu an 0 km alacak olsam tek düşüneceğim seçenek olurdu.

• Galiba geçen hafta 51.500 TL vererek megane 3 hb dci edc privilege aldığıma sevinecegim bu gidişle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İbiza cupra aldım

ne zaman ve ne kadara aldınız acaba?
  • ya hocam adam en alınası, zamdan en az etkilenen araçları soruyo sizde zamda listenin başını çeken bir markadan bahsediyorsunuz.
  • opel
  • astra clasic 3
  • Vw
  • ne alacağını değilde almayacağını söyliyim. fordun hiç bir modelini alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Galiba geçen hafta 51.500 TL vererek megane 3 hb dci edc privilege aldığıma sevinecegim bu gidişle.

Şu anda aldığınız için memnun değil misiniz?
  • Bence su an en mantıklı araç, a3 1.6 advance paket 47000tl.Bombos golf 1.6 trendline bile 40.000 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stochastic34 -- 3 Eylül 2011; 17:50:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.