Şimdi Ara

Su Bp'ye Bakin!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

quote:

Orjinalden alıntı: Slauter

quote:

Orjinalden alıntı: I3uR4K

Kesemez ve Kesilmez

hayır kesilmez ve keser

kesilir ve kesemez

sanırım öyle bi priestle hiç vs yapmadın
  • shelleri +8 dir bi kac tanesi str dir bi kac tanesi hp hell breaker +7 yada +8 dir tahminim böyle
  • Şu Atacker Olupta Shel Giyenler COk uyuz Giyecen Str Fpleri vurdunu İndircen
  • şunu unutmayın yatmayan char yatırır
  • Kesemez ve Kesilmez ama KS ile alabilir ama çok mantıksız BP ler +9 fp set giymesi ideal dir 72+ tabi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kvbatu3

Kesemez ve Kesilmez ama KS ile alabilir ama çok mantıksız BP ler +9 fp set giymesi ideal dir 72+ tabi ...

chitin yada fp ile de çok güzel oluyor str basılı tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

Adam ARES diyo , szi +7 shell set , +7HB diyonuz. O adamın atağıda iydir , defansıda iyidir , hp'side iyidir. Yoksa niye yapsın???

gösteriş ve deneme amaçlı kullananlar var o şekilde ares diye herkez +8shelli +8hbli deil ya. biraz mantıklı olun server ares herkezde +8 +9 var mı sanıonuz?
  • Bence iş yapar..malice attımı yer milleti
  • Zaten bp de malice olmasa hayatta str olunmaz int kal daha iyi, tabii bu benim fikrim
  • İşci nolcak anladınız siz onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: paris1

az once girakona giremedim ama ares aldı bende dolanmak amacıyla yenı bır char actım vebu bp yi gordum herhalde begeniceksiniz:)

http://img505.imageshack.us/img505/2012/adszzu1.jpg

o lvllerde chitni shell giyen bp olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr3dat0r -- 6 Eylül 2007; 8:37:45 >
  • Son noktayı koydum; ks ile keser ve kesilemez
  • Bence yarı paper yada daha alt bi seviyede giysi giyse atağı çok yüksek olurdu
  • bi kere kesilmes bunda hemfikirz
  • ya bizim arkadaşta böle lvl 80 oldumu ztn str 255 oluo gerisini int e verdimi al sana int li bp :)
  • bence adam hb +7 yi satcaktır...gösteriş olsun diye str ye vermiştir biraz....bazı adamlar öyle yapıyodu geçen bir warrior dual shard 8 satıyordu ve elindeydi silahlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: orpak

ya bizim arkadaşta böle lvl 80 oldumu ztn str 255 oluo gerisini int e verdimi al sana int li bp :)

+1
  • Kesilemez diyenler nasıl oluyor o iş sorabılırmıyım ?
    Adam da shell set var,shell set +dol ss falan olan int priest ler kesiliyor bunlar mı kesılemıcek.
    Çok yanlıs build edilmiş bir char.
  • belkide xp kasıyo cz de iken str e donüp gidiyodur ön yargılı davranmamak lazim
  • SHEL 8 YERİNE FP+9 CHTN +8 STR VE HB 8 İLE DAHA ÇOK İŞ YAPAR
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.