Şimdi Ara

şu çanta bu fiyata alınır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günlük kullanım için eşime sırt çantası bakıyoruz. salomon trail 20'ye 170 tl verilir mi? sağlam mı, kullanışlı mı? biliyor musunuz?
    http://www.hepsiburada.com/salomon-trail-20-p-HBV000006VLR1

• işine karışmak gibi olmasın bu tipsiz çantaya bu para verilmez hocam . alttaki çantayı bi inceleyin derim ayrıca forumda bulacağınız bi 75/11 kuponu ile 73 tl ye alabilirsiniz

http://urun.n11.com/canta-ve-cuzdan/nike-sirt-cantasi-ba5381-431-nk-elmntl-bkpk-P193830797?icid=990004_prudsys_nosearchresult
  • 20 lt'lik küçük bir çanta. Benzeri Decathlon'da var ve 15 TL, eşim kullanıyor ve çok memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankCostello -- 15 Eylül 2017; 23:35:42 >
  • Decathlon da 15 TL ye çok kaliteli bir çanta satılıyor. Oldukça fazla model var ayrıca. Spor ürünleri için tavsiye ederim gidip kendiniz görün. İnanın 1-2 kere alışveriş yaptıktan sonra Adidas Nike gibi markaların tişörtlerine çantalarına para veresiniz gelmiyor.
  • amazonda 20-30 euroluk çantalar, bence tl olarak aşırı pahalı verilmez.
  • decathlondaki bahsettiğiniz çanta 10 lt'lik, eşim de şu anda ondan kullanıyor ve bir boy büyük istiyor.
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    ilk baktığımız yer decathlon oldu zaten, şu anda o bahsettiğiniz 15 tllik çantadan kullanıyor ve bir boy büyük çanta istiyor. teşekkür ederim yine de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çantanın malzeme kalitesi ve ergonomisi mükemmel. Bu fiyata çanta alırmıydım bilmiyorum ama limitim yüksekse kesinlikle tercih ederdim
  • Salomon bile 10-15TL'lik çantalar ile kıyaslamaya girmiş bu forumda.
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    150 tl bandında önerebileceğiniz başka çanta var mı? deuter city light fena görünmüyor bir de kullanım olarak ancak salomon daha şık duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.