Şimdi Ara

Su döküldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada oto kuaförlerine baktım ahtapot dedikleri bir alet varhttp://temizlikdeposu.com/content_files/prd_images/0rotowash/ahtapot4kollu2.jpg

Bayağı iyi kuruluyormuş bu alet ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz suyu olmasi baya kotu olmus. Her ne kadar kurusa da halinin altina sizan suyun icindeki tuz zamanla asagidaki metalleri paslandiracaktir.

Kesin cozum taban dosemesini sokup iyice kurulamak ve tuzlardan ilik islak bezle silerek arindirmak.

Ayrica bilemiyorum ama deniz suyu ilerleyen zamanlarda koku yapabilir sonucta icinde yosundu, bakteriydi vs. bir seyler olma ihtimali var.
  • Deniz suyuymus bi de. Mutlaka sokun taban halisini. Koltuk altında airbag kabloları olur en fazla onlara su gelmiştir ama onların da plastik koruması olur. Takmayın kafanıza, benzeri basıma geldi. Dibine kadar sokun temizleyin rahat edin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz suyu hemde 10 litre. Dostum arabayı satarken foruma haber vermeyi unutmayın :)

• Hocam merak etme 10 litre su tabandan elektronik aksama zarar vermez ama metallerde ilerleyen zamanlarda pas yapabilir birde tam kurulanmazsa hafiften nem kokar o yuzden arkadaslar demis pirinc bayaa is gorur.

Istasyondaki makine baya guclu gecen araba yikarken aklima geldi paspas hafif islak kalmis guzel cekiyor deneye bilirsiniz.

Simdi aklima geldi kar yagiyor suan Aksarayda gunes acsin felaket buz tutar sizin arabanin icide dolayisiyla deniz suyu cabuk donmayacak ama donabilir yani ayaz havada pirinc pek bi ise yaramaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

pirinç dök butun nemi ceksin. ciddiyim.

bulgur daha iyi çekmezmi suyu
  • rutubet kokmasın da aman dikkat edin araçtan soğutur..
  • Şimdi istasyondan geldim önce sabunlu sünger ile suyu min seviyede köpük yapıp biraz silip 2 tur çektirdim bayağı su çıktı yanlız makine durunca bütün suyu salıyor geri tesadüf ucu dışardaydı aman dikkat son olarak 3-4 kg pirinç alıp serdim , bakalım hayırlısı en son çare bir servise uğrar sorarım döşeme muhabbetini onlarda döşerler artık bir güzel hem arabayı hem..

• Taban döşemesinin alt kısmı ziftli ise pirinçde döksen ısıtsanda içerideki nemi kurutanazsın hele birde döşemenin alrında izolasyon keçesi varsa daha kötü. Tuzlu suyu emmiş keçe zamanla bayayı aşındırıp paslanmalara neden olur.

• Hocam en güzeli sanayiye döşemecilere git, güzelce söktür döşemeleri aracın sacını güzelce tatlı suyla temizleyip, döşemeleri de tatlı su ile yıkayıp kurutup tekrar döşemeci vasıtasıyla taktırın, deniz suyu dökülmüş öyle saç kurutma makinası, bulgurla olmaz o iş.
  • Ziebart da ahtapot dedikleri bir alet var, aslında detaylı iç temizlikten sonra kurutmak için kullanıyorlar ama arabaya su döküldüğünde de kullanılabileceğini söylemişlerdi.

Bir görüşmekte fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.