Şimdi Ara

ŞU DORİTOS REKLAMI NEDİR YAHU????????????????????????????????????????????????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chosen

arkadaşlar bir kaç gündür çok garip bir sorunum var. youtube'da sadece benim hesabımda görünen reklamlar var, farklı hesaplarla girdiğimde görünmüyor, kendi hesabıma girdiğimde karışık olarak, monday.com, netflix vs sadece video açılışında reklamı geç butonu aktif şekilde bu reklamları görüyorum. nedeni hakkında en ufak bir tahminim yok. sizin fikriniz var mı?

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 14:2:1 >

• hadi ya, bende çözmeye çalışıyorum anlamadım malware falan zannettim başta teşekkürler
  • Ya kardeşim vallahi bıktım. Her seferinde ağır küfürler ediyorum. Bütün sayfayı kaplayıp kapatılamayan bir reklam koymak hangi zeka küpünün aklına geldi çok merak ediyorum. Markette doritos gördüğüm zaman üstüne tüküresim geliyor artık. Özellikle reklam engelleyen uygulamalar kullanmıyorum çünkü biliyorum ki insanlar bundan ekmek yiyiyor. Azıcık ilgilenin şu forumla her girişimde kanser olup çıkıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.