şu emoji foruma eklensin artık
-
-
Fena değil iş yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vardır Forum DH yönetiminin bir bildiği.
Konuyu açan arkadaş! Hiç oturup düşündün mü, bu insanlar o siteden onca .gif’i araklarken niçin bunu araklamamış!
Sebep şu:
TCK’de Sanal Veriler Üzerinden İşlenen Suçlar ana başlığı altında toplanan 3169 sayılı kanun grubunun 7’nci maddesinin c fırkası gereğince:
Sapan, ateşli sikah, kesici ve delici alet gibi cinayete teşebbüsü sembolize eden cisimlerin .gif, .jpeg. .doc, .docx, .fetö, .pkk dosya uzantıları üzerinden bir web sitesine tanımlanması maddî ve idarî birçok cezayla sonuçlanır.
Şimdi anladın mı, ey kanun kural bilmez ahlâksız adam!
-
Fazla agresif bir gif. Siteye çoluk çocuk giriyor siteye eklenmesini uygun bulmuyorum açıkcası
-
o kadar ateşli gif var da sapana mı taktınız be hocam? mağarada mı yaşıyoruz sanki? başımızdakiler gericiliği iyice abartmış olarak yorumladım bu sözlerinizi. neyse, ağzımı açmayayım. müebbet ban soğuk geliyor sonra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bundan agresif değildir ya :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 26 Eylül 2021; 17:46:42 >
Bunun kaldırılması için adminlere yazıyorum hocam katkınız için teşekkürler
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X