Bildirim
Şu erkeklerin sadece serçe parmağı tırnağını uzatmaları nedir? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo
quote:
Orijinalden alıntı: samanikkadin
quote:
Orijinalden alıntı: bako39
penasız gitar çalarken serçe parmak tırnağına neden ihtiyaç duyasın? penayla arpej atarken filan desen anlarım da bu saçma olmuş.
Gerçek cevap rahat burun karıştırabilmek için olacak
gerçekten işlevli bir parmakmış
Sanane bundan?
Sana güzel gözükmek gibi bi çabaları mı olmalı erkeklerin?
malesef sinirlendiremedin- kışkırtamadın
-
Migdemi bulandiriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo
quote:
quote:
penasız gitar çalarken serçe parmak tırnağına neden ihtiyaç duyasın? penayla arpej atarken filan desen anlarım da bu saçma olmuş.
gerçekten işlevli bir parmakmış
Sanane bundan?
Sana güzel gözükmek gibi bi çabaları mı olmalı erkeklerin?
malesef sinirlendiremedin- kışkırtamadın
Amacım sinirlendirmek kışkırtmak değil ki. Neden kendinizi üstün görüyorsunuz isteyen istediğini yapabilir evet ben de itici buluyorum ama sen sanki sen nasıl istersen öyle yapmak zorundalarmış gibi davranıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Kızların şu huyuna hastayım.Sana ne?herkes kızlar beğensin diye mi birşeyler yapmak zorunda.Biz kızlar da beğenmediğimiz şeyleri yazsak burda ciyaklarsınız. -
Eski zamanlardan gelen bir moda olabilir benim babamin eskiden uzundu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guandistru
quote:
Gitari bir kere bile eline aldin mi ?
Suphelendim de. boyle bir yorumun anlami yok
kardeş pena kullanırken penayı p orta parmağı i yüzük parmağını m serçe parmağını a olarak kullanıp çalarsın ama pena yokken ne yapacaksın küçük parmağın tırnağını?
-
üstün görme gibi anlayış neden komplekse giriyorsun bu kadar nasıl anlamak istediysen öyle anlıyorsun.
sende öyle @vogue aşağılık komplekse gibi birşey var sizde öyle algıyorsunuz tepkileriniz neden bu kadar sert ve sizi derinlemesine rahatsız etmiş gibi yazıyorsunuz -
''Bir türlü anlamiş değilim. nasıl bir felsefedir? Fonksiyonu mu var nedir? Görünüm olarak filan çok alakasız ve iyyk'' Kompleks mi o da ne bacım? -
quote:
Bir türlü anlamiş değilim. nasıl bir felsefedir? Fonksiyonu mu var nedir? Görünüm olarak filan çok alakasız ve iyyk
Serce parmagımı koparttım tanışalım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X