Şimdi Ara

Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA - PLUS ve halı yıkama HYDRA RAİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
805
Cevap
8
Favori
319.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300w olduğunu Ege bey yazmıştı daha evvel oradan biliyorum.(Arnica'ya danışarak öğrenmişti)Bence de sulu sistem için 300w harika bir değer.Çünkü sulu süpürgelerin en önemli eksisi kötü çekmesi.
    Arnica'nın gördüğüm kadarıyla tek eksi yönü yüksek ses seviyesi,bir de kova tipi süpürgelerin sahip olduğu kalite düzeyinde.Başka bir eksisi yok.Sulu sistemde en mantıklı seçimlerden biri.Thomas da kalite yönünden çok üstün ama çok pahalı.Ben sulu sistem alsam direkt Arnica'ya yönelirdim.
  • Arnica Hepatech Aqua nın Hydra dan hiç bi farkı yoktur.. Hydra teleskopik boruludur Aqua düz plastik tek fark bu
  • 145 lira 10 taksit arnica hydra alayımmı arkadaşlar al diyorsanız netten sipariş vercem kargo bedava spotçu gezsem yakıt yakacam taşıyacam
    eve kadar getirsinler

bi ayrıntı bu teleskobik boru ne kadar uzuyor
    halı üzerinde hortumundan çekince rahatça ilerliyormu

tüm mesajları okudum paylaşım çok iyi sağolun
    eğer tavsiye ederseniz alırsam bende kendi izlenimlerini yazacağım
  • arkadaşlar hortumu alt kısımdam çıkarıp üst kısma takarsanız çok kuvvetli üfleme yapıyor. mesela bilgisayarın tozunu bahçede yada açık bi alanda tazzikli hava ile temizleyebilirsiniz. bendeki model aqoa. **** Arkadaşlar sakın hava emiş ve itiş kısmını insanlara doğrultup şaka yapmayın. ****
  • torbalı elektrik süpürgem var ve menmunum ama mutfak koridor gibi ıslak zeminleri vileda ile temizlemek hiç iyi sonuç vermiyor, arnica hepatech 1800 halı yıkama makinasını almak istiyorum. fiyatı da uygun geldi bu ürünü kullanan arkadaş yada başka bi önerisi olan arkadaş varmı acaba.

• merhabalar baktığınız halı yıkama makinasının fiyatı oldukça iyi fakat kullanışlılığı nasıl bilemiyorum.Ben size Arçelik Aquapower 1600W öneririm.Bu ürünün aynısını 6 yıldır kullanıyoruz ve çok memnunuz.hatta bu gün döşemeleri yıkadık gayet güzel temizliyor.üstelik hava üfleme özelliği var.bu sayede yıkadığınız yüzeyleri kurutabilir veya elektronik eşyaların tozunu temizleyebilirsiniz.üstelik ıslak temizlik için su hortumunu üzerinde taşıyor.size sadece aksesuar değiştirmek kalıyor.fiyatı 500ytl olmalı.yalnız biraz ağır.biz bu süpürgeyi sadece yıkama amaçlı kullanıyoruz bu yüzden ağırlığı problem olmuyor.saygılar...
  • öneriniz için teşekkür ederim, üzerinde araştıma yapacağım.
  • Rica ederim.Bir de söylemek istediğim bir şey var.Arçelik Aquapower'da fan sistemi motordan bağımsız.Yani emilen hava direkt olarak dışarı atılıyor.Bu şöyle bir avantaj:Kirli su kazanında aşırı köpük olursa motora kaçabiliyor.Birkaç kez başımıza geldi.Bu bağımsız fan sayesinde köpük motora değmeden direkt dışarı çıkabiliyor.Kötü bir duruma sebep olmuyor motor yanması gibi.Tabi aşırı köpük oluşmamasına dikkat etmek gerekir.Siz araştırın karar sizin.Bilginize sunmak istedim.Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilginc

torbalı elektrik süpürgem var ve menmunum ama mutfak koridor gibi ıslak zeminleri vileda ile temizlemek hiç iyi sonuç vermiyor, arnica hepatech 1800 halı yıkama makinasını almak istiyorum. fiyatı da uygun geldi bu ürünü kullanan arkadaş yada başka bi önerisi olan arkadaş varmı acaba.

Kesinlikle Philips Triathlon öneririm.Piyasadaki hiçbir makine Philips kadar kaliteli değildir.Sadece Thomas Twin tt daha iyi.Ayrıca Thomas su filtrelidir.Ama fiyatı yüksek.(hepsiburada fiyatı çok fazla daha ucuza bulunabiliyor)
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=154355&productid=evthomtwin
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=17793&sp=brand=philips

• Evet Philips triathlon iyi bir makine fakat yıkama sistemi bence hoş değil zahmetli.Biz önce Philips alacaktık fakat bu olay yüzünden vazgeçtik.Çünkü önce halıya su ve hava veriyor yıkamaya böyle devam ediyor.Daha sonra halıdaki suyu emdirmek için yine uğraşıyorsunuz.Bir de Durulamak için aynı işlemleri tekrarlıyorsun.Philips Diğer makineler gibi emme ve püskürtme yapmıyor.
  • Arnica Hydra veya Aqua'yı Şişli civarında alabileceğimiz bir yer var mı?
  • BEN bir kaç gün önce kargoda.com dan satın aldım gayet memnunum yalnız hortum biraz kullanışsız başkaca kusuru yok birazcık gürültüyü saymazsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilsiyah20

Evet Philips triathlon iyi bir makine fakat yıkama sistemi bence hoş değil zahmetli.Biz önce Philips alacaktık fakat bu olay yüzünden vazgeçtik.Çünkü önce halıya su ve hava veriyor yıkamaya böyle devam ediyor.Daha sonra halıdaki suyu emdirmek için yine uğraşıyorsunuz.Bir de Durulamak için aynı işlemleri tekrarlıyorsun.Philips Diğer makineler gibi emme ve püskürtme yapmıyor.

@Yesilsiyah20,
    Tam tersine; bence Triathlon'la halı yıkamak daha kolay. Çünkü onun yıkama başlığı diğer makinelerde olduğu gibi küçük değil, normal bildiğiniz süpürge başlıklarının büyüklüğünde ve halıya tam olarak oturuyor. Ayrıca; aynı anda halıya su verip, diğer yandan vakumlama da yapabiliyorsunuz. Yani onu ayarlamak tamamen sizin elinizde. İster önce su verip sonra vakumlarsınız, ister ikisini aynı anda yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 7 Mart 2008; 20:35:30 >

• Selamlar,

Eve gelen temizlikçi için mevcut rainboowu parçalamaması için 2. bir cihaz almak istiyorduk.
    Bu topic çok iyi olmuş, daha önceden kampanyası var diye ilk sayfada resmi olan Rowentayı 199 ytl 8 taksit almıştık, fakat burayı okuyunca, ürünü iade edip, doğubanktan 130 ytl peşine arnica hydra aldım. Gerçekten emiş gücü rowentaya göre çok iyi, üstelik güç olarak daha düşük olmasına rağmen.
    Ürün basit ve hoş bir estetiğe sahip, üstelik 2lt su varken bile hafif, malzemeler, yumuşak plastikten yapılmış buda darbe ve çarpmalara karşı esneklik sağlıyor, ayrıca üsteki çıkıştan (buranın kilitlemesi biraz fazla basit olmuş sabitlemeli olsa iyi olurdu), yapılan bağlantı ile farklı temizlik veya aparatla boya tabancası olarak kullanmak bile mümkün olabilir. Teleskopik krom kısım beklentinin üstünde oldukça kaliteli duruyor.
    İç kısımdaki süngerler yıkanıp temizleniyor, üstteki hepa filitrenin ömrü nedir veya yıkanıp tekrar kullanmak mümkün müdür.
    Otomatik kablo sarıcı olmaması bir dez avantaj gibi dursada aslında iyi olmuş zira bu sistemler zamanla bozulup sorun çıkardığı gibi kabloda oluşabilecek ezik ve yaralanmalarıda gözden saklıyor. Ama kullandıkları kablo biraz daha kaliteli olabilirdi. Ayrıca topraklama kullanılmaması da muhtemelen tüm aksamın plastik olmasından kaynaklanmış, yinede olsa iyi olurdu. 70dsb ciddi ses ama sonuçta bu elektrik süpürgesi.
    Bu fiyata gerçekten iyi bir ürün.
    Bu arada Pc yi veya elektronik aksamı tozdan temizleme işi havayı üfleyerek değil, emerek yapılır. Özellikle pc lerde, disket ve diğer media okuyucularda ciddi problem yaratabilir.Zira yaptığınız işlemle aslında tozları daha çok sıkıştırıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfocus -- 10 Mart 2008; 10:02:57 >

• Merhaba Afacan,
    Philips Triathlon'un aynı anda hem püskürtme ve vakumlama yapabildiğini bilmiyordum.Bize anlatılan benim yukarıda yazdığım gibiydi bu yüzden almamıştık.Yıkama başlığı konusunda haklısınız.Çok rahat kayıyormuş.Bilsek Arçelik yerine Philips alırdık.Saygılar...
  • 145 ytl 10 taksit arnica hydra aldık hizlial.com adresinden 10 taksit kargo bedava 25 gün oldu heme yazmadım ki deneyeyimde yazayım diye

sonuç olarak çok beğendim

145 liranın çok fazlasını hakediyor bence

eşim ev temizliğinde denedi hoşumuza gitti
    çekişi çok iyi

torba ile uğraşmak yok hem torba maliyetinden kurtulmuş olduk hem torba dolmaya başladığında çekişten düşme derdi kalmadı
    boşaltmak ise gayet kolay zaten 2 litre su altı üstü

en son boşalttıktan sonra hazır açmışken makinayı aklınızda olsun içine temiz su koyup öyle bırakın böylece bir daha ki temizliğe rahatça başlarsınız.

toz kaçırmıyor onuda şuradan anladım
    hava çıkışında hepa filtre var ve bembeyaz filtre hiç renklenmedi henüz

ben kendim arabada denedim döşemeleri temizlerken suyun nasıl kirlendiğini gördüm

kesinlikle tavsiye ederim.

biraz önce hizlial.com adresinden bir sipariş daha verdim bu sefer 21marta kadar %20 indirim varmış 128 liraya geldi annemgile alıyorum onların makinayı zaten sevmiyordum.

kısacası şiddetle tavsiye ediyorum.

• Gerçekten bu fiyata mı inmiş?Tühhh biz de alacaktık fakat ev ile ilgili daha önemli bir masraf çıkınca biraz erteledik.Umarım önümüzdeki aylarda da bu fiyata olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyiadaminbiri
    ...................
    sonuç olarak çok beğendim
    145 liranın çok fazlasını hakediyor bence
    eşim ev temizliğinde denedi hoşumuza gitti
    çekişi çok iyi
    torba ile uğraşmak yok hem torba maliyetinden kurtulmuş olduk hem torba dolmaya başladığında çekişten düşme derdi kalmadı
    boşaltmak ise gayet kolay zaten 2 litre su altı üstü
    en son boşalttıktan sonra hazır açmışken makinayı aklınızda olsun içine temiz su koyup öyle bırakın böylece bir daha ki temizliğe rahatça başlarsınız.
    toz kaçırmıyor onuda şuradan anladım
    hava çıkışında hepa filtre var ve bembeyaz filtre hiç renklenmedi henüz
    ben kendim arabada denedim döşemeleri temizlerken suyun nasıl kirlendiğini gördüm
    kesinlikle tavsiye ederim.
    biraz önce hizlial.com adresinden bir sipariş daha verdim bu sefer 21marta kadar %20 indirim varmış 128 liraya geldi annemgile alıyorum onların makinayı zaten sevmiyordum.

kısacası şiddetle tavsiye ediyorum.

Yazınızdaki 2 konu hakkında katkı yapmak isterim. Birincisi; makinayı en son boşalttıktan sonra hazır açmışken içine temiz su koyup öyle bırakın böylece bir daha ki temizliğe rahatça başlarsınız fikri mantık olarak doğru ve hoş görünüyor ancak makinayı içinde su ile bırakmak motor aksama oluşacak nemden dolayı zarar verebilir diye düşünüyorum. Biz bu şekilde bırakmıyoruz, dediğim gibi güzel bir fikir ama kullandıktan sonra temizlenip boş olarak bırakılması gerekiyor diye biliyorum.

İkincisi; anneniz için verdiğiniz sipariş hakkında. Anneniz kaç yaşlarında bilemiyorum ama 60 yaş ve üstündeki aileler için kullanımı meşakkatli gelebilir. Suyunu doldurup boşaltması çok kolayda olsa eski alışkanlıklardan dolayı zamanla bıkıp zorlanabilirler. Fiyat olarak çok uygun bir fiyata sipariş vermişsiniz ama size tavsiyem annenize evinizdeki arnica yı baştan sona kullandırın, fikrini sorun, beğenirse yenisini verin, olmazsa kutusunu açmadan başka sevdiğiniz daha genç birine hediye edersiniz.

• nemden dolayı motorun zarar görüp görmeme konusunu hiç düşünmemiştim aksini öğrenene kadar su dolu bırakmayacağım
    bilgi içn teşekkür ederim (paylaşımın gücü)

annemgile götürdüm denedik onların evde suda oluşan kirliliği görünce çok etkilendi zaten torba takıp çıkarmakta ona zor geliyordu. şimdi zaten onun evde de olsa eşim yardım edecek yada kızkardeşim ben kendim için iyi olanı onun içinde istedim

hediye verdikleri parfümde çok güzel koku veriyo
    ayrıca çekişi iyi olduğu için hava çıkışıda güçlü çıkış yerine takarar üfleme amaçlı kullanmak isteyen olursa çok güzel.
    normal başlığın giremediği için temizleyemediği dar alanlara üfleterek tozu dışarı çıkarmak çok güzel
    bir çok makinada hava çıkışı yanlardan olduğu için hava çıkışından faydalanamıyor tüketiciler arnica gerçekten fiyat - performans açısından çok güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: iyiadaminbiri

nemden dolayı motorun zarar görüp görmeme konusunu hiç düşünmemiştim aksini öğrenene kadar su dolu bırakmayacağım
    bilgi içn teşekkür ederim (paylaşımın gücü)

Devamlı su dolu bırakılması banada pek uygun gelmiyor..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.