Şimdi Ara

Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA - PLUS ve halı yıkama HYDRA RAİN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
805
Cevap
8
Favori
319.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e! valla biraz öyle olmuş :) ama artık önemi yok diye düşünüyorum...
  • Arnica Hydra Rain Su Filtreli Halı Yıkama Makinesi

Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA - PLUS ve halı yıkama HYDRA RAİN

Hepa filtre
    Dar uçlu boru
    Temiz su tankı
    Yuvarlak toz fırçası
    Küçük toz fırçası
    Büyük yıkama ucu
    Su filtresi
    Sınırsız hareket kabiliyeti
    Küçük yıkama ucu
    Aksesuar tutucu
    Pedallı, metal tabanlı süpürme ucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocany74 -- 14 Ağustos 2008; 20:12:57 >
  • Merhaba herkese.
    Ben 1 sene önce arnica hepatech aqua aldım 175 ytl ye yaşadığım yer dolayısıyla sizin fiyatlarla arada epey fark oluyor.1 senedir hiç bi arıza çıkarmadı.Bütün + ve - lerine değinilmiş. Bencede hortumu biraz daha uzun olsaydı iyi olurdu birde su filtrelilerde torbalı süpürgelere göre muhakkak emiş gücü düşüyormuş.Yanılmıyorsam bu modeller 1600 w zaten o nedenle 2000w luk bi süpürgeyle kıyaslarsak haksızlık etmiş oluruz. Eşim annesinin kullandığı ihlasın ürününün daha iyi olduğunu söylüyor ısrarla.Ama ben süpürgemden memnunum tozla uğraşmaktan kurtulduğum için mutluyum.
    İyi günler.
  • arnica hydra yı 10 gün kadar önce pratik evden aldık. anlatıldığı kadar var. sesi o kadar yüksek değil. daha önce kullandığımız moulinex den daha az hatta. teleskopik boru, uç aparatlarında malzeme kalitesi iyi bence. valla esasen bu fiyata bu makine çok akıllıca bir seçim. herkeze tavsiye ederim.
  • Bu makineyi bugün bir dükkanda inceledim. Makinenin gövde kalitesi ban iyi geldi. Teleskobik boruda iyi göründü gözüme.

Fakat süpürücü uç, yani genel olarak kullanılan uç bana kalitesiz geldi. Süpürü ucun hareketli kısmı, bana göre çok hava kaçırır diye düşünüyorum.

Bu hareketli kısım zamanla kullanıldıkça çok fazla hava kaçırır hale geliyor. Ayrıca plastik kalitesi ve tasarımı yeterli değil. Makinenin gerçek performansını düşürecek türden.

Ben kendim Hepa filtreli Cleo marka süpürge kullanıyorum. Aynı süpürücü uçtan kullanıyor. Hareketli kısım oldukça hava kaçırıyor. Makine süpürücünün altından hava çekeceğine bu hareketli kısımdan da çok hava çekiyor ve çekiş gücü oldukça zayıfladı. Yani kendi süpürücü ucuyla makine iyi çekmiyor. Bende eski toz torbalı Vestel markalı makinamın Telefkobik borusuyla beraber süpürücü ucunu Cleo makineme taktım. Şimdi halıyı bile yerinden kaldırıyor. Yani oldukça performanslı oldu. Zaten süpürme esnasında sapında ayarlanabilir hava deliği var, buradan da çekiş gücünü ayarlayabiliyorum. Süpürücü uç biraz daha iyi olsaydı bu makineyi alırdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: MUST@F

Bu makineyi bugün bir dükkanda inceledim. Makinenin gövde kalitesi ban iyi geldi. Teleskobik boruda iyi göründü gözüme.

Fakat süpürücü uç, yani genel olarak kullanılan uç bana kalitesiz geldi. Süpürü ucun hareketli kısmı, bana göre çok hava kaçırır diye düşünüyorum.

Halı yıkamalı Rain i bilemem ama su filtreli Arnica Hydra da bahsettiğiniz türden bir sorunumuz yok. Oldukça iyi çekiyor ve süpürü ucun hareketli kısmı çok hava kaçırmıyor.. İyi ki almışım
  • merhaba arkadaşlar ben de arnika ile ilgileniyorum ama araştırırken iki modelle karşılaştım bunların arasındaki fark nedir (her ne kadar özellikleri yazıyorsa da tecrübe gibisi yok....

Arnica Hydra Su Filtreli Elektrikli Süpürge
    Arnica
    131.00 YTL
    Özellikler

• 1600W max.
    • Hepa filtre
    • Özel su filtreli sistem
    • Krom kaplı metal teleskopik emiş borusu
    • Ilık hava üfleme özelliği
    • Metal tabanlı süpürücü fırça, perde fırçası
    • Dar uçlu boru, koltuk temizleme aparatı

Arnica Hepatech Aqua Su Filtreli Elektrik Süpürgesi
    Arnica
    121.00 YTL
    Özellikler

• 1600w max.
    • Hepa filtre
    • Özel su filtresi sistem
    • Toz dolum göstergesi
    • Kağıt torba
    • Metal tabanlı pedallı süpürücü fırça, dar uçlu
    bor, perde fırçası, koltuk temizleme aparatı
    • Aksesuar askısı

• quote:

Orjinalden alıntı: lab

merhaba arkadaşlar ben de arnika ile ilgileniyorum ama araştırırken iki modelle karşılaştım bunların arasındaki fark nedir (her ne kadar özellikleri yazıyorsa da tecrübe gibisi yok....

Arnica Hydra Su Filtreli Elektrikli Süpürge
    Arnica
    131.00 YTL
    Özellikler

• 1600W max.
    • Hepa filtre
    • Özel su filtreli sistem
    • Krom kaplı metal teleskopik emiş borusu
    • Metal tabanlı süpürücü fırça, perde fırçası
    • Dar uçlu boru, koltuk temizleme aparatı

Arnica Hepatech Aqua Su Filtreli Elektrik Süpürgesi
    Arnica
    121.00 YTL
    Özellikler

• 1600w max.
    • Hepa filtre
    • Özel su filtresi sistem
    • Toz dolum göstergesi
    • Kağıt torba
    • Metal tabanlı pedallı süpürücü fırça, dar uçlu
    bor, perde fırçası, koltuk temizleme aparatı
    • Aksesuar askısı

Arkadaşlar özür dilerim... forumda gözden kaçırmışım, sorumun cevabını ikinci incelememde buldum fark metal teleskobik boru imiş...

• arkadaşlar arnica'nın halı yıkama mak. aynı zamanda elektrikli süpürge olarak kullanılabiliyor mu?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17793&productid=evarnhydrarain
  • yanıt yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapisiz

arkadaşlar arnica'nın halı yıkama mak. aynı zamanda elektrikli süpürge olarak kullanılabiliyor mu?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17793&productid=evarnhydrarain

kullanılabiliyor.
  • Arnica Hydra halıları kaldırarak süpürebiliyor mu?Genelde su filtreli süpürgelerin emiş gücü yetersiz oluyor.Alan arkadaşlar hep memnun olduklarını yazmışlar.Bir alışveriş kanalında su filtreli Fantom'u gördüm 1800W emişi iyiydi.Bu iki markdan hangisi iyidir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantuğ -- 4 Eylül 2008; 4:30:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cantuğ

Arnica Hydra halıları kaldırarak süpürebiliyor mu?Genelde su filtreli süpürgelerin emiş gücü yetersiz oluyor.Alan arkadaşlar hep memnun olduklarını yazmışlar.Bir alışveriş kanalında su filtreli Fantom'u gördüm 1800W emişi iyiydi.Bu iki markdan hangisi iyidir acaba?

Buradaki 3 sayfayı okursanız bu sorularınızın cevabını bulacaksınız.
  • arkadaşlar şu soruya net yanıt istiyorum: su filtreli arnıca mı yoksa halı süpürgeli arnica mı alayım...sonuçta fiyatları denk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapisiz

arkadaşlar şu soruya net yanıt istiyorum: su filtreli arnıca mı yoksa halı süpürgeli arnica mı alayım...sonuçta fiyatları denk..

Şaka yapıyorsunuz herhalde.
    Sizin ihtiyacınız neyse onu alın, bizler sizin ihtiyacınızı bilemeyiz ki.. Halı yıkama özellikli olsun kullanırım diyorsanız hali yıkamalı olanını, yok ben sadece su filtreli süpürge istiyorum diyorsanız sadece süpürge olanını alırsınız.. Çok fazla kasmaya gerek yok bence..
  • Merhabalar,

Ben de bir süredir sulu sistem çalışan bir süpürge bakıyorum. Fiyat - performans ve burada yazılan olumlu yorumlar neticesinde Arnica Hydra almaya karar verdim.
    Arnica'nın sitesine girdiğimde "Yeni" ibaresi ile "Hydra Plus" modelini gördüm. Görebildiğim kadarı ile bazı arkadaşların eksikliğinden şikayetçi oldukları turbo fırça eklenmiş. Bunu dışında başka bir fark var mı bilemiyorum, ayrıca internette satıldığı bir yer bulamadım, dolayısı ile fiyat bilgisine de ulaşamadım.
    Bu yeni "Hydra Plus" modeli hakkıjnda bilgisi olan var mı?
  • Birde Rowenta'nın şu modelleri çıkmış. Acaba bu modelleri kullanan varmı ki?

Birde hava üfleme özelliği olması lazım. İnternette bir sitede hava üfleme özelliği diye açıklamalar kısmına yazmışlar ama ben burada bir dükkanda sordum. Adam yok dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUST@F -- 28 Eylül 2008; 19:02:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MUST@F

Birde Rowenta'nın şu modelleri çıkmış. Acaba bu modelleri kullanan varmı ki?

Birde hava üfleme özelliği olması lazım. İnternette bir sitede hava üfleme özelliği diye açıklamalar kısmına yazmışlar ama ben burada bir dükkanda sordum. Adam yok dedi.

Arnica bunlardan çok daha iyi çekiyor. Mağazada elimle test etmiştim çalıştırarak. Rowenta'dan verim alamazsınız emiş gücü yönünden. Kaliteleri ise hemen hemen eşit.
  • bnde alıcam sağlam makinemiş
  • bendeki sıkıntı tozlar..elektrik süpürgesiyle eşim tozları alıyor..ama 1 saat sonra yine tozlar ortada.DYSON marka süpürge var....torba v.s değişti ama..yine aynı problem var.(acaba makina tozları kaçırıyor olabilirmi..?).bu toz için ne önerirsiniz..?arnica bu konudada(tozlar)işimi görürmü...?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.