Ya arkadaşlar çoğu öğrenci ve bazı hocalar artık matematikten, fizikten sorulacak sorularda formülleri soruda verecekmiş gibisinden şeyler diyor. Şimdi 2. oturumda da bu geçerli mi ? Yada onu geçtim biyoloji de bir ton terim var çalışan adamlar bunları bilerek aradan sıyrılmıyor mu zaten Hadi onu geçtim Fizik ayt de bolca formül var bunların hepsini soruda verecek mi ?
Ösym nin açıklamasında buna benzer şeyler yazıyor ama net bir şey bulamadım. Bilgi sahibi olan kardeşlerim açıklarsa çok sevinirim
Up
formülleri sınav anında daha pratik kullanabilmek için öğrenmen lazım iki türlü de bileceksin o formülleri
ayrıca enerji formülleri falan vermeyecekler sınavda yüksek ihtimalle. anca işte matematikte problemlerde chen asalı gibi şeylerin tanımını yapıp ona göre bir problem uydururlar. tabii bu benim görüşüm
hatta ek olarak 2. oturumun tamamen aynı olacağını söylemişlerdi örnek kitapçık yayınlarken o yüzden 2. oturumda formül vereceklerini falan zannetmiyorum
Şuanda bütün fizik formüllerini içimde hissettim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme