Şimdi Ara

ŞU GARİBE Bİ YARDIM (FİKİRSEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi benim dershane 23 eylülde basliyor arkadaslar
    o zamana kadar ne yapabilirim, mat geo türkce çalışacağım sadece o tarihe kadar, şu garibe fikir verin bu 3 ders ile ilgili

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dershane programı nasil hocam?Deneme sikligi nasil? Derslere gore netleriniz nasil? Hangi konularda ne kadar eksik oldugunuzu biliyo musunuz? Her gun tamamen bos musunuz?

• 4 gün ders her cuma deneme, haftasonu falan da kütüphane, diğer günler öğleden sonra kütüphane geceye kadar acik, 2.mezunum fen (9-10-11.1dönem)+anadolu (11.2-12.sınıf) çıkışlıyım.bu sene 40 küsür tyt sallamaca ayt yaptim

sayisalim ayt de 808k yaptim, HİC DERS CALİSMADİM OBP 82.5
    BU SENE ARTİK BASLİYORUM EVDE OTURMAKTAN SIKILDIM.

• Sadece calis hocam ne calisirsan kar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 eylüle kadar her gün boşum
    mat geo türkce halletmeye calisicam kamp programları denen şeyler beni strese sokuyor sadece o yüzden biraz kafam karisik, mesela ilk 1.hafta doğruda açı üçgende açı(eyüp b programı) mesela yarin baslicam 1.haftaya biyiklidan izleyip sonra eyüpten izleyip 345ten konunun sorularını çözmeyi düsünüyorum,(eyüp merkezli programdan gidicem fakat önce biyiklidan izlicem öyle yani)

tyt mat icinde eyübün mesela ilk haftaki konularını bu hafta bitiricem mesela yarın temel kavramlar, önce biyiklidan izleyip miray çözücem sonra eyüp tyt mat vdd den izleyip 345 çözücem

türkceyi de bitiricem 23 eylüle kadar. tek sıkıntım bu programlar, simdi baslasam 1 ay gec bitiricem diye günlük 2-3 video yerine 4-5 video izlemeyi düsünüyorum yapabilir miyim onu da bilmiyorum arada kaldım stresteyim, araftayım

• Hocam tek yerden izleyip tek sb bitirseniz şimdilik, sizce nasıl olur? Neden ikili bi program ile ilerlemek istediniz?

• o zaman biyikli+miray ile gidim simdi 23 eylüle kadar, sonra dershane baslayinca 1 ayda tyt vddyi alip her gün 1 max 2 konu şeklinde bitirim.

eyüp izle eyüp izle eyüp olmazsa olmaz gibi vesveseler alıyorum, biyiklidan gideceğim o zaman, bir de şey söyleyeceğim. biyiklinin kampında 1 günde 2 günlük videoları izleyebilirim değil mi
    şimdi 16 - 17.günde olmasi lazım.bana bi yol göster kurban olayim

• dil bilgisine otur çalış

tyt mata konu eksigin varsa onları bitir sonra sorusunu çöz bir an önce

geo için konu eksigini kapat düzenli olarak çöz sonra deneme atarısn

• Ben de eyup b tavsiye ederim ama olmazsa olmaz diye bi sey yok hocam. Hangisinden daha iyi anlıyosan ona izle, benim arkadas rehber mat izliyodu 6k yapti. 1 gunde 2 gunluk video izlenir rahat ama diger derslere de zaman ayirmak icin ciddi sıkı calismaniz lazm.

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi örnek biyiklinin tyt mat kampı var 1 günde gidebildiğim kadar gideyim mi videoları izlerken yani 1 günde 2-3 günün videolarını bitireyim mi, benim sıkıntım bu işte. misal bi yandan da eyüp tyt mat vddyi alip her konuyu 1 max 2 günde bitireyim diyorum (şimdi başlarsam programa 1 ay gec bitirecem diğerlerine göre o sıkıntım var) biyikli bittikten sonra, öyle bir şey yapabilir miyim, bunun cevabı çok çok önemli

aynı şeyi mesela eyüp hoca geoda 1.HAFTANIN konularını atmış doğruda açı+üçgende açı ben bunları 2-3 günde bitirebilir miyim 1 hafta yerine demem o ki bu program denen şey lanetinden nasıl sıyrılabilirim sen tecrübelisin allah askina su kardeisne yaridm et

• Lobotomi öneririm kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 eylüle kadar bosum o zaman şöyle yapabiliriz dimi önce biyikli+mirayı bitireyim bu ayın sonuna kadar sonra da eyüp tyt mat vdd alim+345 ile dershane baslayana kadar her gün 1 max 2 konu bitirip bir ilerleme sağlayayim, nasil olur 🙏🏻👍🏻

• Hocam güzel olur, 2.dikisi atarken iyi oldugunuz konuları da atlayabilirsiniz. İlla program kamp zart zurt uymak zorunda degilsiniz.

• Allah razı olsun senden, büyük bir yük kalktı omuzumdan tesekkür ederim
    yarin kütüphaneye gidicem sağlam bir yıl bizi bekliyor insallah ikimiz de gönlümüzden gecen bölümlere gireriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.