eokbjk merak ettim....GOD gibi başka oyunlar var demişsin.... hangi oyunlarmış bunlar..... hatırına gelenlerin isimlerini yazarsan sevinirim.... Hangi oyunlarmış GOD gibiymiş ve haberim yokmuş çok merak ettim....
bugün fantastik four'u bitirdim grafik ve ses bakımından çok etkileyici değil fakat oynanabilirlik bakımından bence gow dan daha iyi
ama bu oyunun fanlarının olması bi yana isminden bile kimse bahsetmemiş
Ohh be nihayet benim gibi düşünen birisi daha çıktı. Bende iki GoW'u da bitirdim 2 kere, ama o kadar abartılacak bir oyun değil bence. Yani elbette vasat bir oyun değil ama ben ona 100/80 verirdim. PoP bence daha da güzel bir oyun, onların resmen oyuncuyu çeken bir atmosferi var. Bana sorarsınız GoW ve türü oyunlar "2 kere bitir sonra da koy kenara" türü oyunlardır. Tabi bunlar benım fikrim, hiç kimseyle aynı düşünmek zorunda değilim, kimse tutupta "ya hödö hödö sen nasıl GoW'u beğenmezsin, en güzel oyun onlar" türü şeyler demesin. Maksat fikirlerimizi belirtmek.
tanrılar mitolojik olaylar falan benim için hikaye .......
ben dışarı çıktığım zaman bazen gıcık ve aptal insanların ağzını burnunu kırasım geliyor tabbii bunu doğal olarak yapamıyorum ....eve gelip kratosla bi kaç bölüm ilerledimmi hem deşarj oluyorum hemde o gece rahat uyuyorum...
gow u korkupta açamıyorum kaptırırım kendimi diye bu arada kamera unutulmuş bu pop nedir beyler tam adı nedir merak ettim
Prince of Persia.
quote:
Orjinalden alıntı: japonozan11
tanrılar mitolojik olaylar falan benim için hikaye .......
ben dışarı çıktığım zaman bazen gıcık ve aptal insanların ağzını burnunu kırasım geliyor tabbii bunu doğal olarak yapamıyorum ....eve gelip kratosla bi kaç bölüm ilerledimmi hem deşarj oluyorum hemde o gece rahat uyuyorum...
dostum bunu gerçek hayattada denemelisin
o 4 kişiyi yere indirmekten daha güzeli nedir biliyormusun
arkadaşının diğer arkadaşına bu olayı ballandıra ballandıra anlatması
bence müthiş oyun...
arkadaşım bu oyun tartışılcak bir oyun değil yaşanacak bir oyun böle bir oyun yok bunu sende kabul et ok
quote:
Orjinalden alıntı: eokbjk
quote:
Orjinalden alıntı: ARTAGON99
eokbjk merak ettim....GOD gibi başka oyunlar var demişsin.... hangi oyunlarmış bunlar..... hatırına gelenlerin isimlerini yazarsan sevinirim.... Hangi oyunlarmış GOD gibiymiş ve haberim yokmuş çok merak ettim....
bugün fantastik four'u bitirdim grafik ve ses bakımından çok etkileyici değil fakat oynanabilirlik bakımından bence gow dan daha iyi
ama bu oyunun fanlarının olması bi yana isminden bile kimse bahsetmemiş
Sanırım olayın zevk ve renk tercih boyutuna geliyoruz.... Ama Fantastic Four Silver Surfer (Bulabileceğin bütün değerlendirmeleri okuyabilirsin) kim ne derse desin vasat bir oyun.... Malesef çok sevdiğim bu çizgiroman kahramanlarının kaliteli bir oyununu yapamadılar...... GOD1-2 ile bu oyunu kıyaslaman ancak aldığın zevk açısından olabilir...ve buda seni ilgilendirir..saygı...Ama objektif olarak bakacak olursan Fan.Four'un GOD2 ile aynı ringe çıkması için sikleti bile yetmez.....
Tek Sebep : Kratos
oyunun gerçekçiliği çok güzel süper savaşlar var süper oyun
quote:
Orjinalden alıntı: hakan_pusu
arkadaşım bu oyun tartışılcak bir oyun değil yaşanacak bir oyun böle bir oyun yok bunu sende kabul et ok
+100000000000
bencede god of war anlatılmaz yaşanır
quote:
Orjinalden alıntı: buraq901
quote:
Orjinalden alıntı: hakan_pusu
+100000000000
bencede god of war anlatılmaz yaşanır
+ 5500
valla GoW oynamadım ama PoP oynadım kesinlikle süper oyun ve çok sarıyor. GoW da alırımda Pc olarak var mı onu araştırmam lzm. bi ben de oynayam nsl mıs PoP da sarıyor valla
quote:
Orjinalden alıntı: pardus34
valla GoW oynamadım ama PoP oynadım kesinlikle süper oyun ve çok sarıyor. GoW da alırımda Pc olarak var mı onu araştırmam lzm. bi ben de oynayam nsl mıs PoP da sarıyor valla
Gow oyunu Pc icin cıkarılmadı ve cıkarılmazda oyun Sony'nin oyunu sadece Ps 2 sisteminde oynıyabilirsin
Atmosferi, komboları... Bu yüzden seviyorum bu oyunu.. Ha Ninja Gaiden'ı daha da fazla seviyorum orası ayrı bir konu.. Ve buna benzer bir çok oyun oynamışlığımda vardır fakat hiçbiri bu iki oyun kadar edemedi gözümde.. Aynı hazzı alamadım aralarında beğendiklerim çıkmış olsa da..
gow oynarken joyped elinde kalan oldumu ?
bide max kaç hit yaptınız tek seferde ?
ben 91 hit yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: pardus34
pc için yok dostum 3 bekliyoruz ps3 e hayal bile etmek istemiyorum sadece gelsin oynamak istiyorum
God Of War,Playstation 2'nin gelmiş geçmiş en iyi oyunu bence.Herşeyiyle 1 numara.
bendede war o sorun devenin sırtına çıkınca oyun kilitlenio bunu nasıl giderebiliriz arkadaşlar yardım lütfen