Şimdi Ara

Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
5
Favori
183.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: retrotime

Benim kullandığım kettle:

Tek kusuru (bence) biraz fazla gürültü çıkarıyor.Ama suyu çok çabuk ısıtıyor.Suyu dökerken damlatmıyor.Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum,gürültüsüne tahammül edebilirim diyorsan öneririm...

Alıntıları Göster
    Ne metali ya, 240 ne kafayımı yediniz... Kaç yıldır kullanıyorum hiç bir sorunu yok aradığınız özellikler ve fazlası var..

Aklın varsa Felix alırsın..

Felix FL-358 Leda Su Isıtıcısı
    # 2000 W
    # Gizli rezistans
    # 2 lt.kapasiteli hazne
    # 360 ° dönebilme özelliği
    # Kablosuz kullanım
    # Kireç filtresi
    # Açma / kapama düğmesi
    # İkaz lambası
    # Paslanmaz çelik ısıtıcı plaka
    # Menteşe ile sabitlenmiş kapak
    # Su seviye göstergesi
    # Yumuşak dokulu ergonomik tutma sapı
    # Enerji iletim tabanı altında kablo muhafaza imkanı

http://www.hepsiburada.com/felix-fl-358-leda-su-isiticisi/ProductDetails.aspx?productId=mtfl358&categoryId=22027

Felix in çelik modelleride varda, plastik olunca zararı ne ki, bunlar çok kaliteli plastikten yapılmış CE onaylı ürünler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedayiL -- 2 Mart 2010; 18:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FedayiL

Ne metali ya, 240 ne kafayımı yediniz... Kaç yıldır kullanıyorum hiç bir sorunu yok aradığınız özellikler ve fazlası var..

Aklın varsa Felix alırsın..

Felix FL-358 Leda Su Isıtıcısı
    # 2000 W
    # Gizli rezistans
    # 2 lt.kapasiteli hazne
    # 360 ° dönebilme özelliği
    # Kablosuz kullanım
    # Kireç filtresi
    # Açma / kapama düğmesi
    # İkaz lambası
    # Paslanmaz çelik ısıtıcı plaka
    # Menteşe ile sabitlenmiş kapak
    # Su seviye göstergesi
    # Yumuşak dokulu ergonomik tutma sapı
    # Enerji iletim tabanı altında kablo muhafaza imkanı

http://www.hepsiburada.com/felix-fl-358-leda-su-isiticisi/ProductDetails.aspx?productId=mtfl358&categoryId=22027

Felix in çelik modelleride varda, plastik olunca zararı ne ki, bunlar çok kaliteli plastikten yapılmış CE onaylı ürünler..

Alıntıları Göster
    annem korkamazın dışı çelik yüzeyli bir modelini almış gayet sağlam ve kaliteli görünüyor.

• Bugün aldım başkada iyi marka bulamadım izmirde, Bosch vardı çelik olarak 107 tl ama kapagı en adi plasitktendi almadım.

teknosaya korkmaz markasına baktım rezil bir ürün, diger dandik markaları zaten almaya degmez, (premier, felix, suny gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helinda -- 2 Mart 2010; 23:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helinda

Bugün aldım başkada iyi marka bulamadım izmirde, Bosch vardı çelik olarak 107 tl ama kapagı en adi plasitktendi almadım.

teknosaya korkmaz markasına baktım rezil bir ürün, diger dandik markaları zaten almaya degmez, (premier, felix, suny gibi)
    25-30 liraya Arzum alabilirsiniz. Gizli rezistanslı. Çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

25-30 liraya Arzum alabilirsiniz. Gizli rezistanslı. Çok iyi.

Alıntıları Göster
    2400W-3200W arası alın 10-15 sn.de kaynatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

2400W-3200W arası alın 10-15 sn.de kaynatır.

Alıntıları Göster
    http://www.maressusa.com/Maress_USA/Catalog/Pages/Stainless_Steel_Tea_Makers.html
    http://www.maress.com.tr/default.asp?section_id=1&cat_id=149&group_id=22&title=kahvaltı/ Tea Sets / Çay Setleri / Tea Sets
    türkiyede satışına yeni başlanıyor inox çay setlerinin
    o kadar para diğer markalara verileceğine yerli tercih edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: semih37

http://www.maressusa.com/Maress_USA/Catalog/Pages/Stainless_Steel_Tea_Makers.html
    http://www.maress.com.tr/default.asp?section_id=1&cat_id=149&group_id=22&title=kahvaltı/ Tea Sets / Çay Setleri / Tea Sets
    türkiyede satışına yeni başlanıyor inox çay setlerinin
    o kadar para diğer markalara verileceğine yerli tercih edilebilir.

Alıntıları Göster
    Burada hep yazdım yine yazıyorum...Sıcak su ile temas eden her türlü üründe İNOX gövdeli olmasını tercih ediniz...sert plastik v.b. olmasın....CE varmış. Evet bazılarında var.... CE insan sağlığına bu madde zararlı değil demek...Peki i içinde 100 C de 15 dak su kaynatılınca bu madde ne oluyor ? Nasıl etkileniyor ? Bunu bilen varmı ?....Yok .....CE .bana vızzz gelir....Teflon tava , tencere asla kullanmayınız...KANSER ALDI BAŞINI GİDİYOR....Kendinizi ve sevdiklerinizi düşünürseniz tavsiyem plastikten ve teflondan uzak durunuz... Mutfakta devamlı kullandığınız her alet ve eşya, porselen, cam veya çelik olsun...Kalaylanmış bakır kap en güzeli....Ancak hatıralarımızda kaldı....karar, para, tercih sizin.. ..saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Mart 2010; 12:02:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Burada hep yazdım yine yazıyorum...Sıcak su ile temas eden her türlü üründe İNOX gövdeli olmasını tercih ediniz...sert plastik v.b. olmasın....CE varmış. Evet bazılarında var.... CE insan sağlığına bu madde zararlı değil demek...Peki i içinde 100 C de 15 dak su kaynatılınca bu madde ne oluyor ? Nasıl etkileniyor ? Bunu bilen varmı ?....Yok .....CE .bana vızzz gelir....Teflon tava , tencere asla kullanmayınız...KANSER ALDI BAŞINI GİDİYOR....Kendinizi ve sevdiklerinizi düşünürseniz tavsiyem plastikten ve teflondan uzak durunuz... Mutfakta devamlı kullandığınız her alet ve eşya, porselen, cam veya çelik olsun...Kalaylanmış bakır kap en güzeli....Ancak hatıralarımızda kaldı....karar, para, tercih sizin.. ..saygılarımla..

Alıntıları Göster
    Essonso KE7083, 90TL civarı bir su ısıtıcı. Kendisi termostatlı, görüntü tamamen cam, oldukça şık. 30-60-90-100 vs.. gibi derece seçenekleri var. Isıtılan suyu örneğin 60 derecede muhafaza etme özelliği var.

http://files.divaportal.com/ecom/4/ProductImages/200X200/250031070.200X200.JPG

http://www.esse.com.tr/ProductDetails.aspx?ProductID=20831

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 7 Mart 2010; 18:29:29 >

• quote:

şimdi ce sadece yeterli değil ts-en 60335 -2-15 kapsamına giren ürünler yani su ısıtıcılar da ce teknik dosya ve deklarasyondan oluşuyor
    imalatcı firma ürününün insana canlıya -çevreye zararlı olmadığını deklere ediyor diğer içerik testler teknik etiket kullanma kılavuzu v.s.
    ce tr de pek denetlenmiyor sanayi bakanlığı bu işle görevli ama müfettişlerin pek yaptırım gücü yok cezalar caydırıcı değil güvenli olmayan bir ürünr imalatcı veya ithalatcı ce basıp piyasaya sürebilir.ve tahmin ediyorum sürüyordurda.
    kansere gelince bu tezde doğru malesef şöyleki imalatcı firma çalışanı olarak ürettiğimiz ürünlerde tüv gs sertifikası var yani ab ülkeleri amerika satışımız var.
    plastik ürünlerin ab ülkelerine girişi kontrollü yapılıyor tüv gs kapsamında kullandığımız plastik ürünler - parçalar pah testi denilen 3 sn den az ve 3sn den daha fazla temas halinde kanser bulaştırıyormu bulaştırmıyormu testine tabi tutuldu ve sonuç pass demekki bu tip cihazlarda bu etki var alınırken dikkat edilmesi gerekiyor.
    çin menşeli cihazların tercih edilmemesi gerekli isim vermiyorum birçok firma çinden getirdiği ürünün üstüne markasını vurdurarak satıyor aman dikkat!!!
    yerli malı tercih edilmesi hayati önem taşıyor bu konuda...

teflon a gelince teflon en az 385 derecede pişiyor zararlı pigmentlerine ayrılabilmesi için 385 derecede ısıtılması gerekli hiç birzaman insan vucudu bu ısıya gelmeyeceğinden zararı yoktur tabi piştikten sonra ama aliminyum üzerine atılmış teflon un sert bir cisimle yaralanması durumunda alm açığa çıkar ve tuzla temas ederse
    okside olup insanın beyin hücrelerine zarar veren zehirler salgılar teflon alm tava ve kabların dikkatli kullanılması lazım diyebilirim alm den teflondan değil.

uzun oldu ama okunur inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih37 -- 7 Mart 2010; 21:46:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semih37

quote:

şimdi ce sadece yeterli değil ts-en 60335 -2-15 kapsamına giren ürünler yani su ısıtıcılar da ce teknik dosya ve deklarasyondan oluşuyor
    imalatcı firma ürününün insana canlıya -çevreye zararlı olmadığını deklere ediyor diğer içerik testler teknik etiket kullanma kılavuzu v.s.
    ce tr de pek denetlenmiyor sanayi bakanlığı bu işle görevli ama müfettişlerin pek yaptırım gücü yok cezalar caydırıcı değil güvenli olmayan bir ürünr imalatcı veya ithalatcı ce basıp piyasaya sürebilir.ve tahmin ediyorum sürüyordurda.
    kansere gelince bu tezde doğru malesef şöyleki imalatcı firma çalışanı olarak ürettiğimiz ürünlerde tüv gs sertifikası var yani ab ülkeleri amerika satışımız var.
    plastik ürünlerin ab ülkelerine girişi kontrollü yapılıyor tüv gs kapsamında kullandığımız plastik ürünler - parçalar pah testi denilen 3 sn den az ve 3sn den daha fazla temas halinde kanser bulaştırıyormu bulaştırmıyormu testine tabi tutuldu ve sonuç pass demekki bu tip cihazlarda bu etki var alınırken dikkat edilmesi gerekiyor.
    çin menşeli cihazların tercih edilmemesi gerekli isim vermiyorum birçok firma çinden getirdiği ürünün üstüne markasını vurdurarak satıyor aman dikkat!!!
    yerli malı tercih edilmesi hayati önem taşıyor bu konuda...

teflon a gelince teflon en az 385 derecede pişiyor zararlı pigmentlerine ayrılabilmesi için 385 derecede ısıtılması gerekli hiç birzaman insan vucudu bu ısıya gelmeyeceğinden zararı yoktur tabi piştikten sonra ama aliminyum üzerine atılmış teflon un sert bir cisimle yaralanması durumunda alm açığa çıkar ve tuzla temas ederse
    okside olup insanın beyin hücrelerine zarar veren zehirler salgılar teflon alm tava ve kabların dikkatli kullanılması lazım diyebilirim alm den teflondan değil.

uzun oldu ama okunur inş.

Alıntıları Göster
    Kettle için çok yüksek paralar harcamaya gerek yok. Bizde bluehouse markasının bir modeli var, 1.5 sene evvel 45 tl ye almıştık, gizli resistans, gövdesi metalden, yetiyor da artıyor bile 3 sene garantisi var, garanti olayı da sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Kettle için çok yüksek paralar harcamaya gerek yok. Bizde bluehouse markasının bir modeli var, 1.5 sene evvel 45 tl ye almıştık, gizli resistans, gövdesi metalden, yetiyor da artıyor bile 3 sene garantisi var, garanti olayı da sorunsuz çalışıyor.

Alıntıları Göster
     Su ısıtıcısı (Kettle) alacağım.Önerileriniz nelerdir?

@semih37 üstad uzun olması önemli değil faydalı olması önemli tabiki okunur bu bilgiler.
    Bu teflonlardan evlerimizde var ve sürekli kullanılıyor. Şimdi bunların tabanında zamanla çizikler oluşuyor o zaman kanserojen madde yayılma riski var demek. Yani teflonu çizersek atacakmıyız, kalaylama gibi bu teflonda da bir yenileme durumları oluyormuki acaba? Evlerinde teflon kullananalar sizler neler yapıyorsunuz teflonlar nasıl kullanılmalı? Ya da bu teflonların çeşitleri varmı? alüminyum teflon, ... teflon; gibi ..
    Yandık o zaman biz öğrenci evinde çok çizik teflon kullanmıştık

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan 06

@semih37 üstad uzun olması önemli değil faydalı olması önemli tabiki okunur bu bilgiler.
    Bu teflonlardan evlerimizde var ve sürekli kullanılıyor. Şimdi bunların tabanında zamanla çizikler oluşuyor o zaman kanserojen madde yayılma riski var demek. Yani teflonu çizersek atacakmıyız, kalaylama gibi bu teflonda da bir yenileme durumları oluyormuki acaba? Evlerinde teflon kullananalar sizler neler yapıyorsunuz teflonlar nasıl kullanılmalı? Ya da bu teflonların çeşitleri varmı? alüminyum teflon, ... teflon; gibi ..
    Yandık o zaman biz öğrenci evinde çok çizik teflon kullanmıştık

Alıntıları Göster

ben bu ürünü tavsiye ediyorum
    Homend Çelik Su Isıtıcı 1603

Paslanmaz çelik gövde
    2200 W
    Gövdeyle bütünleşik, damlatmayan, özel tasarımlı gaga
    Strix alt taban ünitesi (360 derece dönebiliyor)
    Gizli rezistans
    iki güvenlik sistemi: Aşırı ısındığında
    ve susuz kaldığında çalışmaz
    Krom kaplı tutma kolu

fiyatı da iyi

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?ProductID=542910

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

ben bu ürünü tavsiye ediyorum
    Homend Çelik Su Isıtıcı 1603

Paslanmaz çelik gövde
    2200 W
    Gövdeyle bütünleşik, damlatmayan, özel tasarımlı gaga
    Strix alt taban ünitesi (360 derece dönebiliyor)
    Gizli rezistans
    iki güvenlik sistemi: Aşırı ısındığında
    ve susuz kaldığında çalışmaz
    Krom kaplı tutma kolu

fiyatı da iyi

Alıntıları Göster
    3-4 yıl önce araştırıp siemens marka 2400 W bir ısıtıcı almıştım. Gizli resistanslı, plastik gövdeli. Güçlü olduğu için hemen kaynatıyor ki bu kışın önemli bir özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

3-4 yıl önce araştırıp siemens marka 2400 W bir ısıtıcı almıştım. Gizli resistanslı, plastik gövdeli. Güçlü olduğu için hemen kaynatıyor ki bu kışın önemli bir özellik.

Alıntıları Göster
    Hangi markayı alırsanız alın mutlaka çelik olsun. Tefal plastik malzemeli kullanıyoruz ama annem değiştirmekte kararlı.Uygun fiyatlı ve kalteli bulursak biz de düşünüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Hangi markayı alırsanız alın mutlaka çelik olsun. Tefal plastik malzemeli kullanıyoruz ama annem değiştirmekte kararlı.Uygun fiyatlı ve kalteli bulursak biz de düşünüyoruz.

Kesinlikle, plastik gövdeli bir ısıtıcıda suda garip bir koku oluşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Kesinlikle, plastik gövdeli bir ısıtıcıda suda garip bir koku oluşuyor.

Alıntıları Göster
    Ben komple plastik taraftarıyım, neden mi çünkü bütün izmiri gezdim adam gibi metal ve kapağı kaliteli su ısıtıcısı bulamadım, ne kadar metal gövdeli varsa ''siemens'' olanlar dahil kapakları 5. kalite plastikti ve koku olayı oluyordu.

Zamanında cimrilik yaparak kumtelde almıştım işte onların kokusu berbatdı hemen atdım, phlıps plastik olanlarda koku yok ve plastiği kalitelidir.

Eğer kapağı dahil kaliteli metal bulursanız yada kapağı kaliteli plastik metal bir su ısıtıcısı bulursanız bende almak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulya35

Ben komple plastik taraftarıyım, neden mi çünkü bütün izmiri gezdim adam gibi metal ve kapağı kaliteli su ısıtıcısı bulamadım, ne kadar metal gövdeli varsa ''siemens'' olanlar dahil kapakları 5. kalite plastikti ve koku olayı oluyordu.

Zamanında cimrilik yaparak kumtelde almıştım işte onların kokusu berbatdı hemen atdım, phlıps plastik olanlarda koku yok ve plastiği kalitelidir.

Eğer kapağı dahil kaliteli metal bulursanız yada kapağı kaliteli plastik metal bir su ısıtıcısı bulursanız bende almak isterim.

http://www.bimeks.com.tr/urun/113996/homend-heatrow-1603-su-isitici.aspx

bu ürünü inceleyin bence

bimekste biraz daha uygun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

quote:

Orijinalden alıntı: Hulya35

http://www.bimeks.com.tr/urun/113996/homend-heatrow-1603-su-isitici.aspx

bu ürünü inceleyin bence

bimekste biraz daha uygun gibi

Alıntıları Göster
    bosch aldım çok memnunum. metal hazne harika bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Bütçen yeterse plastik değil metal kasa al.
    Bunun dışında, gizli rezistans ve yuvarlak haznede 360 derece dönebilenler kesinlikle tercih edilmeli.Kapasiteye de bakılabilir, 1.5-1.8 litre arasında değişebiliyor.

aynı özelliklerde 2 gün önce Beko yu koçtaştan 49,90 a aldım..
    gayet güzel. ama biraz daha param olsa 20 lira daha verir Fakir alırdım..

evdeki 2 adet plastik kettle ı doktor arkadaşımın uyarısı ile çöpe attım ne yap yap metal al.. sonuçta plastiğin zararları malum içinde su kaynatıp direk içince çok ciddi tehlikeler arzedermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutra

quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Bütçen yeterse plastik değil metal kasa al.
    Bunun dışında, gizli rezistans ve yuvarlak haznede 360 derece dönebilenler kesinlikle tercih edilmeli.Kapasiteye de bakılabilir, 1.5-1.8 litre arasında değişebiliyor.

aynı özelliklerde 2 gün önce Beko yu koçtaştan 49,90 a aldım..
    gayet güzel. ama biraz daha param olsa 20 lira daha verir Fakir alırdım..

evdeki 2 adet plastik kettle ı doktor arkadaşımın uyarısı ile çöpe attım ne yap yap metal al.. sonuçta plastiğin zararları malum içinde su kaynatıp direk içince çok ciddi tehlikeler arzedermiş.

Alıntıları Göster
    Bir mağazada Philips'in HD4667/20 Modelini 115 liraya bulduk.Bu ürünü tavsiye eder misiniz? Çin malı ama çelik olarak kaliteli başka alternatif bulamadık.Teknosa'da bile 130 lira. Kullanıp da memnun olan ya da olmayan var mı? Tecrübeleriniz önemli. Bu hafta almayı düşünüyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.