Şimdi Ara

SU KAÇAK KİMYASALI ALABİLECEĞİM YER VARMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
23.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

Yapilan islemi kendiniz yapmaniz.durumnunda kombinin.pompasi ve hava purjorunun tikanmasi riski yuksek..
    Ilacin yapisi hava olan her yerde kristalize olup sertlesmek..cok iyi durulanmali..pompa ustundeki hava cikisi ilac varken kapatilmali

Flex Dub iyi mi?

hangi marka iyi?
  • Flex Dub yerli ama ise yaramıştı 3 sene önce Ankara'da bir yerden satıyorlar Alman'ı duymadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalyada bu işi yapan yok mu hiç :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Flex Dub yerli ama ise yaramıştı 3 sene önce Ankara'da bir yerden satıyorlar Alman'ı duymadım

Yapılışı kolaymı kendimiz yapabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombinin suyunu boşatın. zaten koyacağınız miktar aşağı yukarı 1 şişe kimyasal ve 1 2 litre su karışımı. gidiş dönüş açık olsun. su girişi vanasını kapatın. kombinin su basma vanasını açın. sonra en aşağıda yer alan sıcak su musluğunu açarsanız en az 2 3 litre suyu tahliye edersiniz. akan su gri yada pis olabilir. sonra musluğu kapatın. banyodaki havlupanın üstündeki hava alma deliğinin olduğu cıvataya benzer tapayı çıkartın, maşrapa ile kimyasal/su çözeltisini sağa sola dökmeden doldurun, tapayı güzelce sıkın. gerekirse teflon sarın takmadan önce. sonra kombinin su verme vanasını kapatın. giriş su vanasını açın. basınç göstergesi düşmüş olacaktır zaten ilk suyu tahliye etmeye başladığınızda. tekrar su su basma vanasından basıncını yükseltin ve 2 barı geçmeyin. sistemi normalden biraz daha sıcak ayarda çalıştırın 1 2 günde kaçakları tıkıyor. ancak sistemdeki dönüş filtresini sökmeniz lazım. ayrıca benim hatama düşmeyin ve mutlaka kaçaklar tamir olur olmaz suyu sistemden komple boşaltın. yada az önceki su boşaltma işlemini epey çok kez yaparak sistemdeki kimyasalı seyreltin yoksa başka yerleri de tıkamaya başlıyor. ben ettim siz etmeyin.

• bende sorunu yasiyorum isi pompasi kullaniyorum 20 metretul petegim var acaba alip uygulasammi hergun su basmaktan biktim. havlupandan bosaltirken zaten hava aliyor olacak. sisteme zarar vermiyor hemen demekki yoksa daha koyarken kiristallesmesi lazim. yoksa sistemi komple degistirmek zorunda kalmayalim. ben daha once cozum icin araba radyator tikayicisi tozdan kullanmistim ise yaramisti fakat sonra sistemi temizletince tekrar ortaya cikmisti. simdi tekrar otozdan koyayim dedim ama normal petekten beceremedim. acaba havlu pandan onu tekrar sisteme doksemmi
  • cevap verebilecek yokmu
  • alpay 21 A kullanıcısına yanıt
    Würth radyatör tıkayıcı kullanmayı düşünüyorum siz ne kullanmıştınız markasını hatırlıyormusunuz ve nerden doldurdunuz içine

• amerikan mali bir tozdu ismini su an hatirlamiyorum ama bulabilirim tekrar.
  • Basınç hergün düşmeye başladı kombi sıcaklığı yükseltince böyle oluyor sizin tozun markası neydi

• İYİ GÜNLER
    FLEX DUB İSTANBUL BÖLGE BAYİSİ A HAVUZ YAPI İNŞ. FİRMAMIZDA SATIŞA SUNULMUŞTUR.
    ADRES:CEVİZLİ MAH.20 TEMMUZ CAD. BİRLİK APT.NO55/A MALTEPE/İSTANBUL

DİLERSENİZwww.ahavuz.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    İLETİŞİM BİLGİLERİ ORADA YER ALMAKTADIR.

İYİ GÜNLER.
  • Hocam selamlar,
    Ben de bu işi yapacağım bu hafta ama sizin üstteki konu uçmuş. Fotoğraflar da açılmıyor. 6 sene geçmiş tabi..
    Rica etsem başlığı yeniden açabilir misiniz? Çok makbule geçer.

Çok sağolun.
  • bu işlem yapacaklar kesinlikle kombi calışır vaziyette yapmayın kombiyi tesisattan ayırın kollector den verin harici devir daimle yapın kombiyi çöpe atmayın bu kimyasal sonucda bana kalsa petekleride boşa cıkartmak gidiş donuşu peteklerden birleştirerek sadece borular ustunde uygulamak daha mantıklı bu iş çok saçmada olsa mecbur yapılan bir işlem olsada işlem bitince içeride kimyasal kalmıncayakadar tesisatı temizleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unal27 -- 26 Ocak 2021; 15:12:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.