Şimdi Ara

Şu Lanet Oyuna Nasıl BaşLadınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu oyunu internet kafede gormustum buyuk bi kitle oynuyodu merak etttim uyeLik falan aldım sonra baktım yanımdaki abilere falan kocaman yaratıklara vuryolardı. arkadasa dedim sacma oyun kcucuk sey kocaman yaratıgı olduruyo o gun bu gun hala oynuyom.

sizinde yorumlarınızı bekliyorum

• up...
  • Bende internet cafede arkadaşlarla cs(counter-strike)oynuyorduk ama bi arkadaş k.o oynuyordu bune flan derken işte üyelik aldık başladık 2.5sene oldu aa artık bıraktım işten kalan zmanda cs oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Bende internet cafede arkadaşlarla cs(counter-strike)oynuyorduk ama bi arkadaş k.o oynuyordu bune flan derken işte üyelik aldık başladık 2.5sene oldu aa artık bıraktım işten kalan zmanda cs oynuyorum
    Demekki Fazla Merak iYi Deilmiş EN azından Bunu öğrenmiş Oldun..
  • quote:

Bende internet cafede arkadaşlarla cs(counter-strike)oynuyorduk ama bi arkadaş k.o oynuyordu bune flan derken işte üyelik aldık başladık 2.5sene oldu aa artık bıraktım işten kalan zmanda cs oynuyorum
    Ben lise 1 in başında başladım şu anda hala lise 1 deyim tecrübeli olaraq

Lise de tanıstıgm cocuk öğretti ve başladım bırakamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsimetrikBaryon

Demekki Fazla Merak iYi Deilmiş EN azından Bunu öğrenmiş Oldun..

Alıntıları Göster
    Ben oyuna başladığımda benim kankalarım yeni başlamış 35 lvl falandı.
    O zamanlardan clan kurmak pelerin almak olaylarını öğrenmişler cypher yeni açılmıştı bizde orda başlamıştık.
    İşte en yüksek lvl li olanımız mage olan onur adlı kankiydi skill bug yapıp falan 47 48 olmuştu o zamanlar için bize göre mükemmel bir lvl di.
    NP olayını hiç bilmiyorduk en yakın kankam okcuydu dedi sende priest aç buffer ol dedi ben daha priest ne buffer ne falan bilmiyorum işte zamanla öğrendim falan o priest 62 oldu böylece başlamış oldum.
    Bugün Ares'te isim yapmış hatta Cypher, Ares, Beramus, Xigenon gibi eski serverlarda isim yapmış çoğu oyuncu USKO'dan önce MYKO oynamıştır. Hatta F9DeviL MyKO test serverında GM lik bile yapmış.
    Bir çok büyük oyuncu MYKO sayesinde tecrübe kazanmış USKO açılınca geçip isim yapmış yani Ares ilk serverları sayılmaz bu yüzden tecrübe çok önemli oyunu oynayanların %90'ı bilmiyorken onlar çok büyük avantajlara sahiptiler herşeyi biliyorlardı.
    Zaten büyük combocular hep MYKO'da başlamış tecrübeli isimlerdir.
    F9DeviL, Zero, NYchris, Bobert, Parabola...

• quote:

Arkadasım söylemisti .. Gencliğimin baharındaydım bu iLLeTe bulasırken ..iLk basladığım server Xygenon da Charımı hacklemislerdi 24 LvL

Aslında oyun o kadarda kötü değil.Tamam bağımlılık yapıyor ama ;

Yararları ;

• İngilizcemi cok iyi bi sekilde gelistirdim.
    • Stratejik düsünerek Beynimi gelistirdim.
    • Nerde ne yapıcağımı öğrendim.
    • Arkadaslık sınırlarımı genislettim

Zararları ;

• Uykusuz kaldım coğu zaman.
    • Günümün Bazen 2/4 sini bazen 1/4 sini Bilgisayar karsısında gecirdim.
    • Sosyal Hayattan %15 Koptum( Bundan iLerisi gercekten hastalığa giriyo )
    • Zaman zaman oynamamın zararlı olduğunu söyleyen etrafımdakilerle tartıstım.
      {*] Maddi yönde anlamsızca para harcadım bu oyuna.

Zararları tabiki yararlarından x2 x3 kat daha fazla.1 Sene oynadıktan sonra zaten insan iStesede bırakamıyo ..Özellikle okul cağındaki ( OrtaOkul 6-7-8 ) arkadaslarımın ve kardeslerimin bu oyunu cok oynamamasını tavsiye ederim gercekten cok zararlı cünkü OrtaOkul cağındaki bi öğrenci icin ..

Saygılar , TheCriminal ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Mu®aT..

Arkadasım söylemisti .. Gencliğimin baharındaydım bu iLLeTe bulasırken ..iLk basladığım server Xygenon da Charımı hacklemislerdi 24 LvL

Aslında oyun o kadarda kötü değil.Tamam bağımlılık yapıyor ama ;

Yararları ;

• İngilizcemi cok iyi bi sekilde gelistirdim.
    • Stratejik düsünerek Beynimi gelistirdim.
    • Nerde ne yapıcağımı öğrendim.
    • Arkadaslık sınırlarımı genislettim

Zararları ;

• Uykusuz kaldım coğu zaman.
    • Günümün Bazen 2/4 sini bazen 1/4 sini Bilgisayar karsısında gecirdim.
    • Sosyal Hayattan %15 Koptum( Bundan iLerisi gercekten hastalığa giriyo )
    • Zaman zaman oynamamın zararlı olduğunu söyleyen etrafımdakilerle tartıstım.
      {*] Maddi yönde anlamsızca para harcadım bu oyuna.

Zararları tabiki yararlarından x2 x3 kat daha fazla.1 Sene oynadıktan sonra zaten insan iStesede bırakamıyo ..Özellikle okul cağındaki ( OrtaOkul 6-7-8 ) arkadaslarımın ve kardeslerimin bu oyunu cok oynamamasını tavsiye ederim gercekten cok zararlı cünkü OrtaOkul cağındaki bi öğrenci icin ..

Saygılar , TheCriminal ..

Alıntıları Göster
    geçen yıl ankaraya babannemi ziyarete gittiğimde cafede maillere bakarken yanda bi abi oynuyodu sonradan tanıştık öyle öyle ...

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

geçen yıl ankaraya babannemi ziyarete gittiğimde cafede maillere bakarken yanda bi abi oynuyodu sonradan tanıştık öyle öyle ...

Alıntıları Göster
    up.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Priest

up.....

Alıntıları Göster
    bu oyuna beni başlatana küfür ediyorummmmmm :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLinkin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ReaLLinkin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Priest

quote:

Orjinalden alıntı: ReaLLinkin

Alıntıları Göster
    ben uo oynarken arkadaslar yenı bır oyun kesfettık dedıler ısmı knıght onlıne o zamanlar dıes serverı yenı acılmıstı dıesde basladım arkadasların sayesınde o zamanlar fazla turk de yok tu dertte yok tu eskıden ıyı bır oyundu

• quote:

Orijinalden alıntı: einhander

ben uo oynarken arkadaslar yenı bır oyun kesfettık dedıler ısmı knıght onlıne o zamanlar dıes serverı yenı acılmıstı dıesde basladım arkadasların sayesınde o zamanlar fazla turk de yok tu dertte yok tu eskıden ıyı bır oyundu

Alıntıları Göster
    bende ark lar hep bunu oynuyordu baktım hosuma gitti bi cafeye gidip abilere üyelik aldırdım ve oyuna basladım
    tabi ozamanlar premium sıkıntısı yoktu herkes istedıgı yere giriyordu
    sonra 18 lwl oldum oyun zevkli gelmeye basladı sonra ewe kurdum ve bagımlısı oldum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARBONAT_EROL

bende ark lar hep bunu oynuyordu baktım hosuma gitti bi cafeye gidip abilere üyelik aldırdım ve oyuna basladım
    sonra 18 lwl oldum oyun zevkli gelmeye basladı sonra ewe kurdum ve bagımlısı oldum ...

Alıntıları Göster
    internet cafede gta takılırken bi abiden gordum lvl 40 smildon kesiyodu uyelik fela aldık bunu adsl feln takip etti ko oynandıgında kota 5 gb ko yokken 1.3 1.7 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARBONAT_EROL

Alıntıları Göster
    Bana bir arkadaş söyledi Ali diye..Dedi eve adsl alıyomuşsun bak bu oyun çok güzel falan...Nese gösterdi dedi sen priest olcaksın.(Meğer healer e ihtiyac varmış o yüzden öğretmiş oynu)Benim de gıcıklığım tuttu warrior olcam dedim...Neyse Beramusta başladım wwarrior olarak..Level 27 oldum falan sonra cyphera geçtim.Öğrendiğim yıl çok kasamadım cypherdaki ilk level 40 charımı hacklediler..En baştan kastım şimdi 55 im ...Tadını çıkara çıkara bir pk yapmadan da bırakmıycam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğukann

Bana bir arkadaş söyledi Ali diye..Dedi eve adsl alıyomuşsun bak bu oyun çok güzel falan...Nese gösterdi dedi sen priest olcaksın.(Meğer healer e ihtiyac varmış o yüzden öğretmiş oynu)Benim de gıcıklığım tuttu warrior olcam dedim...Neyse Beramusta başladım wwarrior olarak..Level 27 oldum falan sonra cyphera geçtim.Öğrendiğim yıl çok kasamadım cypherdaki ilk level 40 charımı hacklediler..En baştan kastım şimdi 55 im ...Tadını çıkara çıkara bir pk yapmadan da bırakmıycam..

Alıntıları Göster
    bende arkadaş kurbanı oldum eskiden ara sıra cafelere takılırdım maillerime bakar cs falan oynardım bi arkadaşım böyle böyle dedi güzel bi oyun var ben oynuyorum gel suna sende bak ogün bugündür oynarım

• quote:

Orijinalden alıntı: HaGiE_Watt

bende arkadaş kurbanı oldum eskiden ara sıra cafelere takılırdım maillerime bakar cs falan oynardım bi arkadaşım böyle böyle dedi güzel bi oyun var ben oynuyorum gel suna sende bak ogün bugündür oynarım

Alıntıları Göster
    senin sorduğun soru uyuşturucuya nasıl alıştın gibi bişi bi kere oynandımı bağımlılık yaptı bende aynı senin gibi başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: katliam93

senin sorduğun soru uyuşturucuya nasıl alıştın gibi bişi bi kere oynandımı bağımlılık yaptı bende aynı senin gibi başladım

Alıntıları Göster
    bizim bir abi ardı 61 lwl beramusta tachı vardı o zamanlar tachı talos keserken abi bu ne kadar uzun srüomuş böyle diye dalgaya alıyorduk sonra bizde başladık o zamanlar bunun gibi veletler yoktu patch 1298di en eski knight
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kır_Zincirlerini

bizim bir abi ardı 61 lwl beramusta tachı vardı o zamanlar tachı talos keserken abi bu ne kadar uzun srüomuş böyle diye dalgaya alıyorduk sonra bizde başladık o zamanlar bunun gibi veletler yoktu patch 1298di en eski knight

Alıntıları Göster
    saçma bi teklıf yuzunden basladım dedi oyun bagımlılık yapar bu oyun dedım benı hıc bır oyun etkıleyemez sonuc mu oyunun tabiri caiz ise esiriyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_fertek

saçma bi teklıf yuzunden basladım dedi oyun bagımlılık yapar bu oyun dedım benı hıc bır oyun etkıleyemez sonuc mu oyunun tabiri caiz ise esiriyiz

Alıntıları Göster
    up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.