Şimdi Ara

Su Lig bitse de hepimiz kurtulsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeter artik wallahi..Her hafta sonu stress, karin agrisi, hayal kirikligi, ofke..Bu ne yaa..Rahat bir ac izleyemez olduk. Garanti aliriz dediginiz bir mac yok..Takimlarin bir haftasi otekini tutmuyor.Her an gol yenecek stresi adami olduruyor..Yeter yaa..Nedir bu cektigimiz ? Bir an evvel bitsin su lig de hepimiz kurtulsak. Kacirilan sampiyonlugun uzuntusu maksimum 1-2 hafta suruyor ama sonrasi huzur dolu kocaman bir yaz..Kim olacaksa sampiyon olsun da bitsin bu lig..Hatta hic baslamasa da olur Yine onca sacma sapan transferler yapilacak ve maalesef degisen bir sey olmayacak. Aslinda maclar oynanmasa da olur..Biz mac olmadan da severiz bu renkleri

• 3 buyuk klubumuzun taraftarıda şöle ciara yaraka bı maç izlesin yaw..bende sana katılıyorum bitsin lig öyykkk geldı.bumu şampiyonluğa oynayan takımlar.neresını tutsan dokuluyolar.yönetım yanlışları td yanlışları takım yanlışları..
  • fb şampiyon olsun bende istiyorum artık
  • Fenerli arkadaşlar başkan gitme diye yürüyorlar.Yerlerinde olsam yonetim-zico gitsin diye de yururdum
  • Aziz Yıldırım böyle giderse kovularak gidecek. Artık bırakmalı. Yoksa yaptığı once iyi iş (tesisleşme, flaş transferler vs) bir kalemde silinecek. Yol yakınken sezon sonu şampiyon olup bırakmalı.
  • lig bence çok keyifli geçiyor, şahsen inanılmaz derecede ligdeki bu heyecandan memnunum..

eskiden anadolu kulüpleri istanbul kulüplerinden 2-3 yiyince sevinirlerdi az yedik diye..
    şimdi her an herşeyin olabilmesi bence çok keyifli..

haa derseniz büyükler iyi oynamıyor ona katılırım.
    ama lig bence çok keyifli..keşke hiç bitmese..

inşallah 6 hafta sonra daha da keyifli olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

fb şampiyon olsun bende istiyorum artık

Hocam, bu yorumunda ciddi olmadığını ümit ediyorum.

Lig ,oynanan futbol açısından kalitesiz olsa da, yaşattığı heyecan bakımından oldukca keyifli. O yüzden;

Turkcell Süper Lig. Hiiç bitmesin

Umarım bittiğinde de, yüzü gülen biz oluruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    bu konular ne zaman bitecek
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence esas heyecan simdi geldi. Keske anadolu kulupleri hep boyle olsa.
  • evet, bu lige heyecen dayanmıyor...
  • Tek kelime ile "iğrenç" bir lig izliyoruz. Şampiyon kim olursa olsun, dandik futbol oynayan bir şampiyon olacağı kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.