Bildirim
Şu logoya bir baksanız....
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
teşekkür ederim. Güzel olmuş. -
Kardeş baktımda yinede kaliteleri kötü..
Ben sana baştan yapmaya çalıştım..
İstersen bide buna bak..Tam aynısı olmadı ama yakın diyebilirim..
Böle daha yakın oldu gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elit_Marcos -- 22 Kasım 2007; 15:01:53 >
-
-
Ellerine SAğlık by C. Mükemmel Olmuş.
Nasıl yaptığından biraz bahsedermisin. Vektör olarak elimle çizmeye çalıştım.
Dış halka tama basit ama içindeki R yi yapamamıştım.
Tamamen el mahareti mi yoksa bilmediğim bir püf noktası mı var.
Teşekkürler....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsemi -- 22 Kasım 2007; 22:18:21 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Elit_Marcos
Kardeş baktımda yinede kaliteleri kötü..
Ben sana baştan yapmaya çalıştım..
İstersen bide buna bak..Tam aynısı olmadı ama yakın diyebilirim..
Böle daha yakın oldu gibi..
NEYLE YAPTIN BUNU PHOTO SHOP LAMI DELİ YAPMIŞSIN HA EMEĞİNE SAĞLIK
-
Ben Photoshopla yaptım..Ama @by C. arkadaş neyle yapmış bilmiyorum..Sölerse bizde bilgileniriz demi.. :P
Aynısını yapmış yaw helal.. -
Arkadaşın sorunu çözmüşün helal olsun. -
vectorel bir programda (illustrator, freehand, corel draw vs... ben illustrator kullaniyorum.) bos bir sayfa açip logoyu import ediyoruz. sonra logoyu sablon olarak kullanip pen tool ile üzerinden yenisini çiziyoruz. (photosopta da çizebilirsiniz ama vector olmasi her zaman daha kullanisli olur.) tabi el aliskanligi, el becerisi de gerekiyor çizim yaparken (benim bu logoyu çizmem 10 dk. falan sürdü.).. bir de logo çok küçük ve pikselli olmamali.. örnegin bu logo aynen bu tabirlere uyuyor.. ancak bu logonun hatlari belli.. daha ayrintili hatlari olan bir logo, eger bu kadar küçük ve kalitesizze sablon olarak kullanilamaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 23 Kasım 2007; 9:31:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X