Bildirim
şu özelliklerde hangi gps i bulabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
http://www.hizlial.com/outdoor/gps-navigasyon-cihazlari/navigon-1400-3-5-navigasyin-cihazi_22.012.4967.0002.htm
bu üründe, şunları yazmış, acababu özellikleri diğerlerinde de kullanabiliyormuyuz?
Önemli Özellikler
Araç Navigasyonu
Yaya Navigasyonu
NAVIGON MyRoutes
Navigon Son Kilometre
Akıllı Park
Gerçekçi Görünüm Light
Hız Asistanı
Serit Asistanı
Güvenlik Kamerası İnfo (EDS)
Acil Yardım (SOS)
-
Bu özelliklerden eds ve radar hariç tümü Piranha da var bende çok araştırdım eds ve radar yasal değilmiş bence bu yüzdende bu istediğiniz özellikleri içeren ürünleri almayın başınız belaya girer. Ben 2 ay önce Piranha Leon aldım gayet memnunum bide ek olarak Falke araç park kamerası aldım süper bişiy araç park ederken boynum ağrımıyo artık:)) tavsiye ederim. -
:)) evet ya şu piranha araç kamerası çok iyi ya ondan bende almıştım.ve inanılmaz işe yarıyooooo. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aydın Ziynet
Bu özelliklerden eds ve radar hariç tümü Piranha da var bende çok araştırdım eds ve radar yasal değilmiş bence bu yüzdende bu istediğiniz özellikleri içeren ürünleri almayın başınız belaya girer. Ben 2 ay önce Piranha Leon aldım gayet memnunum bide ek olarak Falke araç park kamerası aldım süper bişiy araç park ederken boynum ağrımıyo artık:)) tavsiye ederim.
Bu aletler radar veya eds tespiti yapmaz,böyle harip yazılar yazmadan bir araştırın.Elinizdeki cihazdada var bela olan özelliker
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 25 Mart 2010; 19:26:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X