Şimdi Ara

Şu 'php' hataya kaçgündür çözüm bulunamadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warning: require(/data/multiserv/users/1287866/projects/2707250/www/wp-includes/load.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /data/multiserv/users/1287866/projects/2707250/www/wp-settings.php on line 21

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/data/multiserv/users/1287866/projects/2707250/www/wp-includes/load.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /data/multiserv/users/1287866/projects/2707250/www/wp-settings.php on line 21

• İyi de bu buz dağının görünen yüzü. sen sadece hata metnini paylaşmışsın. Bu şekilde sorununa çözüm bulamazsın. Belirtilen yolda load.php isimli dosya bulunamamış. Bu kadar bilgiyle ancak bu kadar olur.

kayıp dosyanın yolu : /data/multiserv/users/1287866/projects/2707250/www/wp-includes/load.php
    hataya neden olan require bu dosyanın 21. satırında : /data/multiserv/users/1287866/projects/2707250/www/wp-settings.php
  • Bu hatayı kaç gündür çözemiyorsan sen hiç uğraşma bu işlerle. Dosya yok diyor. Herşey açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Vallahımı dosya mı yok?Merak etme dosyayı çoktan sildim tekrar geri yükledim ama olmadı.
  • putumku P kullanıcısına yanıt
    Azcık bilgisi olan bile wp ile site açıyor!
    Kayıp dosyanın yolu nasıl bulacağım?
  • İlk önce yapacağın ilgili satırı kontrol edip, dosyanın orada olup olmadığını kontrol etmek. Eğer o dosya oradaysa, php sana bulamıyorum demez. ana dizininde bulunan wp-includes dizinin içindeki load.php'yi kontrol et. require include gibi çalışmaz. Eğer include edilmiş olsaydı dosyayı orada bulamasa dahi kodları icra etmeye devam ederdi. Baktın çözemiyorsun hiç olmadı al db'nin yedeğini, kur yeniden wp'yi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.