Şimdi Ara

Su Sebili Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
11.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hypnosemir

quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

arkadaşlar bunların alayı aynı hepsi midea üretimi bekosu arçeliği bosch u siemensi v.b ucuzunu alın geçin

Yok be hocam, Biz Beko kullanıyoruz kuzenimde Bosch var. Bosch bi harika.

http://www.bosch-home.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/ev-konforu/su-sebilleri/RDW1570.html#tab2

Ne gibi bir fark gördünüz hocam? Ben de arayış içerisindeyim, ikisi arasında kaldım..

Valla hocam, en başta Bosch çok şık. İkincisi de suyu çok soğuk hale getiriyor. Bir de Beko'ya oranla bardak daha hızlı doluyor.

Tabi maalesef Bosch çok pahalı.

Teşekkür ederim. Peki Beko'nun kazanı çelik mi? Hiç koku şikayeti oldu mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

arkadaşlar bunların alayı aynı hepsi midea üretimi bekosu arçeliği bosch u siemensi v.b ucuzunu alın geçin

Yok be hocam, Biz Beko kullanıyoruz kuzenimde Bosch var. Bosch bi harika.

http://www.bosch-home.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/ev-konforu/su-sebilleri/RDW1570.html#tab2

Ne gibi bir fark gördünüz hocam? Ben de arayış içerisindeyim, ikisi arasında kaldım..

Valla hocam, en başta Bosch çok şık. İkincisi de suyu çok soğuk hale getiriyor. Bir de Beko'ya oranla bardak daha hızlı doluyor.

Tabi maalesef Bosch çok pahalı.

Teşekkür ederim. Peki Beko'nun kazanı çelik mi? Hiç koku şikayeti oldu mu?

Çelik olup olmadığını bilmiyorum ama koku şikayeti olmadı bizde.

• _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Hiç sıkıntı yok çok memnunum geç cevap için kusura bakmayın yeni gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuvaz33

Hiç sıkıntı yok çok memnunum geç cevap için kusura bakmayın yeni gördüm.

Est. teşekkür ederim, çok sağolun
  • Bu sebilleri kullananlar her ay temizliğini yapıyor mu.
    Yapıyorlarsa ne ile yapıyorlar, temizliği kolaymı.
    Temizlik ilacını firmamı veriyor yoksa piyasada satılıyormu.

8 yıl önce iş yerimizde Arçelik kullanıyorduk her hafta temizlememiz gerekiyordu, temizlik ilacını Arçelik sanırım 5 TL ye satıyordu.
    Her hafta sonu içine bakardım midem bulanırdı yeşil, sarı, kahverengi renk tortu oluşurdu sebilin dibinde.

İlacı içine koyar sonra en az 5 damacana geçecek şekilde sebili durulardık ve bu çok zahmetli.

Herkes bu temizliği yapmıyor hatta bilgisi yok.
    Oturmaya gittiğimiz evlerde sebil görünce müsaade ister bakardım resmen içleri pislik içinde oluyordu.
    O yüzden hiçbir yerde açık su içmiyorum.
    Sebil kullanan arkadaşlar bu 15 günde veya ayda bir temizlik işine dikkat etsinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,
    Siemens DW15700 Su Sebilinde elektrik fişini takmadan da kullanabiliyormuyuz. evde çocuk var soğuk su almaması için fişi takmayı düşünmüyorum.
    üsten takmalılarda kullanılıyor, bu modellerde (gizli damacanalı) de kullanılıyormu merak ettim.
    bilgisi olan arkadaşlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigu2014

merhabalar,
    Siemens DW15700 Su Sebilinde elektrik fişini takmadan da kullanabiliyormuyuz. evde çocuk var soğuk su almaması için fişi takmayı düşünmüyorum.
    üsten takmalılarda kullanılıyor, bu modellerde (gizli damacanalı) de kullanılıyormu merak ettim.
    bilgisi olan arkadaşlar,

Elektrik olmadan suyu yukarı çekeceğini sanmıyorum .
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta itibari ile bende sebil kullanmaya başladım. Benim durumum biraz farklı yardımcı olursanız sevinirim. Bulunduğum bölge dolayısıyla kaynak suyu temin etmem çok kolay bende bu suyu damacana vasıtasıyla sebilde kullanmak istiyorum. Aradığım şeyi bir türlü bulamadım kendim de yapabilirim ancak ben orjinal bir ürün olsun istiyorum. Damacanın alt tarafında kapak olduğunu düşünün ben damacanaya sürekli hiç çıkartmadan su takviyesi yapmak istiyorum. Bununla alakalı iki ürüne rastladım. Birincisi yaylı damacana kapağı, bunu kullanırsam damacanayı çıkartıp su ekleyip kapağını kapatıp yeniden takmam gerekiyor. İkincisi tam olarak istediğim gibi su arıtma cihazı damacana aparatı 8 lt haznesi var sebilin üzerine takıyorsunuz arıtmadan gelen su hazneye doluyor şamandıra sistemi vs. var suyu sebilde kullanıyorsunuz. Aradığım şekil tam olarak damacana olmasa da kullanım maksadı çıkartmadan su ekleyebilmek. Su arıtma cihazı şebekeden su geldiği için hortumla giriş yapmışlar. Hazne çok hoş duruyor fanus gibi ama dediğim gibi arıtma sistemiyle entegre çalıştığı için su eklmesi sıkıntı, yaylı kapağı ise kullanmak istemiyorum ilk maksat su ilavesi yapabilmek ama mecbur kalırsam kullanıcam başka çare yok. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bu şekilde kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

• Var mıdır acaba güncel fırsat veya öneri??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a arkadaşlar , evdekiler tutturdu su sebili alalım diye, tesadüf ya termos da su akıtmaya başlamıştı , dolap zırt pırt açılıyormuş... Fiyat performans ürünü su sebili önerir misiniz ? 500 lira civarı.
  • Çok uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar.
    Ben geçen seneden beri çok iyi soğutan az ses çıkaran bir su sebili arıyorum. Soğuk su 5-6 dereceye sabitlenebilen ve sessiz çalışan sebil için önerileriniz nedir?
  • Yardım edecek kimse yok mu?
  • Bu sebillerin ses sorunu sizi de rahatsız ediyormu. Bizim evde bosch var bazen çıldırtıyor bizi sesten.
  • Bim markete dün gelen dijitsu djt 100 modelini kullanan varmı? Fiyatı 399 tl.
    Veya 500 tl kadar hangi marka/model tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.