Şimdi Ara

Şu şemaya göre İnternet paylaşımı (Resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oh be nihayet yadın dostum modemin ruoter ve olur yani olur o olur:) ikisindede xp olsun ip leri falan otamatik yap sorun olmadan çalışacaktır diye düşünüyorum kolay gelsin
  • Yaptım dostlar çalışıyor:) Ama usb ile bağladığım 2.bilgisayarın interneti yavaş neden acaba. Her iki bilgisayarda özelliklerden bakınca Ip otomatik al diyor. Başka ne tür bir düzenleme yapabilirm

Test için download yaptım aynı anda ve ayrı ayrı sonuıçlar aşağıda

Aynı anda download
    A bilgisayarı (Ethernetten bağlanıyor) - 20Kb/s
    B bilgisayarı (USB'den bağlanıyor) - 6,35 Kb/s

Ayrı ayrı download
    A bilgisayarı (Ethernetten bağlanıyor) - 26,5Kb/s
    B bilgisayarı (USB'den bağlanıyor) - 10,3 Kb/s

bu sonuçları eşitleyecek bir yöntem varmı acaba çünkü web sayfalarının açılmasında da bariz bir fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihaybey -- 1 Ekim 2005, 2:19:55 >

• usb her zaman yavaştır eth den o olur o kadar idare edicen yapacak bişi yok.bende bu şekilşde bağlanıyom o kadarda fark yaratmıyo
  • gigabit ethernet olması bişeyi değiştirmeyecektir çünkü modemler 100mbit bağlantıyı destekler,
    peki iki bilgisayar da (bu şekilde bağlayınca yani usb ve ethernet ile) birbirini gördü mü?
  • Hayır birbirlerini ağ olarak görmediler ama interneti paylaştılar. Zaten amacımda o ama dengeli ve eşit olsun istiyorum.
  • aynı anerda 2 bilgisyara aynı modemi kullandıklarında yavaşlama oluyor çünki tek modem verileri yetiştirmede zorlanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: urzais

usb her zaman yavaştır eth den o olur o kadar idare edicen yapacak bişi yok.bende bu şekilşde bağlanıyom o kadarda fark yaratmıyo

hayır ben usb den baglanıorum 26 kb ın altına cok zor ınıo en az 22 oluo. nıe yavas olsunkı ?_
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.