Şimdi Ara

Şu silaha bir bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bu resimdeki silatan yapmak istiyorum ben malzelemeleri ne nerde yapılıyo

• unicorn staff o bc6 da bol bol duser alican onu 11 basican o kadar basit
  • bc6 neresi nasıl gidilir ayrıca chaos item gibi yapılıyomuş duyduğuma göre yapılışını biliyosan bi anlatırmısın
  • bc6=blood castle 6 demektir.

blood castle gitmek için daviasdan bilet alcan.orda bi odada adam var görmüşündür.blood castle açılınca ona gidip gircen.
  • kanlı kale yani :D
    daviasın neresinden alınıyo tam olarak bu bilet birde belli bir leveel falanda lazimmi?
  • daviasdaki satıcıları geziver işte üşenmeha ayrıca lvlinin yuksekligine gore bc1,2 fln girersin
  • yA bc bileti almayı boswer ben sana yapılısını ogretem herserverda bc bıletı satılmaz
    Bak şimdi bc kaça girmek istiosan Onun Blood fang ile scroll of archangel ini bul Yani bc 2 yeni giriceksin blood fand +2 ile scroll of archangel +2 bul sonra 1 tanede caos bul Git caos combination amcaya
    Ustteki linki tıkla sonra Koy İtemlari caosu da Okla bc anahtarı olsun bitsin sonra gir bcye Kapının Oralara git maymunların yanına orda duser + Cristal staf + arhcangel staf + kundum staf daha iyi o staftan dandık o staf.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dandik felan ama en sekil staff budur cok karizmadir ben bc felan anlamam dersen icarustada duser o staff stadiumdada dusebilir
  • sen kundun bul
  • bence bu staf beş para etmez sana kundumu tavsiye ederim
  • ama exc olanı ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kksero

Dandik felan ama en sekil staff budur cok karizmadir ben bc felan anlamam dersen icarustada duser o staff stadiumdada dusebilir

hehehe bencede
  • kundumu naasıl bişey resmi varsa koyabilimisin tatar bu arada kksero katılıyorum sana
  • quote:

bc6 neresi nasıl gidilir ayrıca chaos item gibi yapılıyomuş duyduğuma göre yapılışını biliyosan bi anlatırmısın

Bunlar bilmiyorsanız oyunu hiç oynamayın !
  • evet chaos gobiline gidiyosun 9 bles 15 soul bide 85 chaos koyup çeviriyosun sana istediğin stafı veriyo
  • dreqlex sen ananın karnından mucumu çıktın yorum yapacaksan düzgün yap yapmıycaksan forumu kirletme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karizma_Coder -- 28 Şubat 2006; 23:49:48 >
  • dreqlex sana katılıyorum kardesim... bu sizin bahsettiginiz staffLardan kundun, AA, unicorn, cyrstal staff bende bunların full opt. olanları var puhahahaha siz bc de icarusta filan arayın artık onLarı... dimi dreqlex kardesim...
  • exc unicorn staff+13 o alcan tek tek bless soul bascan bu kadar basit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.