Şimdi Ara

Şu sistem pes 2011 i kaldırır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes'ci gençlik bi el atıverinde şu sisteme bakalım PES 2011 i kaldırıyomu.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-g62-b10st-intel-core-i5-460m-253gb-2gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-xr481ea-/ProductDetails.aspx?productId=bd760253&categoryId=98

özellikle ekran kartı konusunda endişeliyim. (1 gb diyo ama bazı yerlerde 512 geçiyo ve paylaşım muhabbeti falan var çözemedim tam eğer kaldırıyorsa yarın bir kampanyadan olcam bu bilgisayarı. bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim.

• çalışır hocam sıkıntı olmaz rahat çalıştırır hemde şuan piyasadaki tüm oyunları rahat oynamanı sağlar ekran kartının 1 gb olmazı daha iyi her zaman yeni oyun çıkıyo zaten arada bide güncelleme yaparsın ekran kartına ondan sonra taş zaten
  • eyvallah hocam. Zaten pek oyun düşkünü birisi değilim, PESi alıp götürsün yeter diyorum şu aşamada. Ekran kartının bir shader muhabbeti varmış ve bazı ekran kartlarından mb değeri yetse bile bu muhabbetten dolayı kaybediyolarmış, o yüzden merak ettim. Sanki bir yerde bu kartın böyle bir durumu olduğunu okumuştum ama şimdi bulamıyorum. o yüzden sorma ihtiyacı duydum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutc -- 4 Aralık 2010; 0:04:35 >
  • Pese çok rahat yeter merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

Pese çok rahat yeter merak etme

• bu laptopu alacağına 5650 ekran kartlı laptop al..
    Pişman olursun sonra bu kartla...
  • Ekran kartı vasat ama PES 2011'i rahat çalıştırır.4570'nin yenilenen sürümü,belleği gddr3 olduğu için daha performanslı.Ancak yine de sıfır laptop alınacaksa ati radeon 4670,5650 ya da 5730'in daha iyi bir tercih olacağı muhakkak.
  • pes11 çalıştırır tabiki özellikler güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.