Bildirim
Şu Sistemi Topladım Önerilerinize İhtiyacım Var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi toplamışsın kasayı biraz düşürüp rc-k380 veya asgard 382 alabilirsin -
600w sıkıntı olur mu ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Baran18
quote:
Orijinalden alıntı: dogii
Arkadaşlar bu sistemi topladım.Sizce nereden kısabilirim nereye ekleyebilirim yorumlarınıza ihtiyacım var.Bir iki hafta içinde almayı düşünüyorum.Monitörü bugün vatanda gördüm hoşuma gitti ekledim fakat fiyatı biraz fazla gibi.
kasayı zalman z3 plus yapıp psuyu corsair 650 watt yaparsanız tadından yenmez hayırlı olsun :)
Bir de öyle deneyeyim teşekkür ederim :) Bu avantajlı fiyat dediği vatan haftasonu indirimiyle beraber kaça düşer ki acaba? Bir de bu indirim her haftasonu var mı ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Baran18
quote:
Arkadaşlar bu sistemi topladım.Sizce nereden kısabilirim nereye ekleyebilirim yorumlarınıza ihtiyacım var.Bir iki hafta içinde almayı düşünüyorum.Monitörü bugün vatanda gördüm hoşuma gitti ekledim fakat fiyatı biraz fazla gibi.
kasayı zalman z3 plus yapıp psuyu corsair 650 watt yaparsanız tadından yenmez hayırlı olsun :)
Bir de öyle deneyeyim teşekkür ederim :) Bu avantajlı fiyat dediği vatan haftasonu indirimiyle beraber kaça düşer ki acaba? Bir de bu indirim her haftasonu var mı ?
vatanın bu aralar ne yaptığı belli değil pek yani düşer yada düşmez demek pek doğru olmaz.
-
Ekran kartını R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı olarak değiştirmeyi düşünüyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemedim Ne zor işmiş şu sistem toplamak yahu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X