Şimdi Ara

Su soğutma yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimdeki gibi radyatör pompa ve fanları çatıya çıkartmak istiyorum.
    1 tane Swiftech MCP655 pompam var. Yeterli geleceğini sanmıyorum.

Yardım bekliyorum.

Su soğutma yardım.

• Swiftech pompa o kadar güçlü bir pompa değil o kadar yükseğe suyu basamaz. Sana tavsiyem hurdacılarda temiz bir kombi su devirdaim pompası bulmandır. Ben soğutmada şu an onu kullanıyorum. Ama madem soğutma sistemini çatıya çıkartacaksın ve birde kombi motoru gibi büyük bir pompa kullanacaksın, bir tavsiye daha ek olarak büyük bir radyatör kullanmanı tavsiye ederim.
  • bu kadar extrem yapmandaki amaç ne hocam bence çok zor olur

bakır boru ne kadar kalınlıkta ve yükseklite olacak bence pencereye balkona falan koy
  • şu tarz bir ürün alsam sence basınçtan rakorlardan borular çıkar mı?
    pompa çatıda olacak.
    http://www.sanalpazar.com/Nova-Rs-254-G-Sirkulasyon-Pompasi__isp6087964

@...DeAtH...
    amaç sessizlik.
    Zaten el yapımı kasa yapacağım. güç kaynağını da çatıya koyacaktım ama vazgeçtim (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 11 Mart 2015; 20:50:01 >
  • bence kasayı çatıya koyun vga kablosu hoparlör usb kablo yu senin kata indir ses falan duymazsın
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Zaten ilk başta öyle yapacaktım ama öyle fantazi olmuyor :D
  • Bahsettiğim motor bu ancak aman sakın diyeyim 140 tl vermeyin bu motora. Hurdacılar ağzına kadar dolu bunlardan hepsi de tertemiz çalışıyorlar. En fazla 20-25 tl ye alabileceğiniz motorlardır. Birde senin kullanacağın sitemde sadece devir daim olacak basınçla bi alakan yokki senin. Ancak bu motorlar güçlü motorlardır üzerinde 1-2-3 ayarlı kademeleri var eğer bulur bir yerden alırsan ya 1 yada su yavaş akarsa 2. kademeyi öneririm. 3. kademede su çok hızlı akıyor radyatörün performansını tam olarak alınmıyor. Bende aynı pompayı kullandığım için tecrübeliyim yani.
  • bu çatı merakı nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.