Şimdi Ara

Su soğutmam ve kasa modum....(yeni fotolar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten tebrikler çok güzel olmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: BRaOCx

hocam harika olmuş valla tebrikler....
    su soğutma aşkı için duvarları bile delmişsin
  • arkadaşlar iyi görüşleriniz ve yapıcı eleştirileriniz için hepinize tekrar teşekkürler

doğru terleme olayını hiç düşünmemiştim ama galiba radyatörü devra dışı bırakırsam bu sorun çözülecek gibi...sıvının donacağını sanmıyorum coolantın antifreeze özelliği olduğu yazılıydı
  • Hocam süper olmuş eline sağlık
    Bişi soracam
    O bloklara giren hortumun (balkondaki kalın olanlar değil) kalınlığı nedir??
    Bu sorunun cvbını çok aradım ama cvp alamadım
    Kasa içi aydınlatman da harika
    Hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

Hocam süper olmuş eline sağlık
    Bişi soracam
    O bloklara giren hortumun (balkondaki kalın olanlar değil) kalınlığı nedir??
    Bu sorunun cvbını çok aradım ama cvp alamadım
    Kasa içi aydınlatman da harika
    Hayırlı olsun...

hortumlar 10/12mm (iç/dış)

bir de hatırlatma....hortum alırken fazla alın...çünkü en ufak bir yanlış kesimde(eksik kesim) o parça boşa gidiyor çünkü o uzunluk hiçbir yere uymayabiliyor!!!! örneğin ben 15 metre civarı silikon hortum satın almıştım ama sonra bir 5 metre daha almak zorunda almak zorunda kaldım

kasamın hoşuna gitmesi beni çok sevindirdi...artık darısı senin başına

benimde dalgıç pompa kullananlara bir sorum olacaktı....pompayı dik değilde yatay olarak kullanırsam ne olur(ki şu anda öyle kullanıyorum) yani pompanın çükü yere paralel değil de havaya bakıyor....bir sorun çıkabilir mi???

• hiç bişey olmaz. ters bile konumlandırabilirsin. yeterki tamamı suyun içinde kalsın ve suyun üst seviyesinden 3-4 cm aşşada olsun pompanın üst çizgisi. pompa ters te dursa düz de dursa yan da dursa bişey olmuyor.

• hortumlar 10/12mm (iç/dış)

bir de hatırlatma....hortum alırken fazla alın...çünkü en ufak bir yanlış kesimde(eksik kesim) o parça boşa gidiyor çünkü o uzunluk hiçbir yere uymayabiliyor!!!! örneğin ben 15 metre civarı silikon hortum satın almıştım ama sonra bir 5 metre daha almak zorunda almak zorunda kaldım

kasamın hoşuna gitmesi beni çok sevindirdi...artık darısı senin başına

benimde dalgıç pompa kullananlara bir sorum olacaktı....pompayı dik değilde yatay olarak kullanırsam ne olur(ki şu anda öyle kullanıyorum) yani pompanın çükü yere paralel değil de havaya bakıyor....bir sorun çıkabilir mi???

bişi olmaz verdiğin biligi için çoookkkk teşekkürler

pompanın tamamı suda olsun yeter sorun çıkmaz

• Ule gece vakti adam gibi bi quote bile yapamıyoz yaf
  • @king_arthur
    @nicaleus

saolun rahatlattınız beni
  • efenim ne demek görevimiz
    uykum yk sabaha kadar burdayım inşallah
  • eet kininde dedii gibi pompaya bisi olmaz o kullandi bisi olmadi ben kullandim gene bisi olmadi tas gibi masallah tak bahce sula
  • hocam eline sağlık çok güzel olmuş ama bir iki fikrimi sölim
    öncelikle arkadaşlar terlemeden bahsetmiş haklılarbence ona bir çözüm üret kışın water box gibi olur o sistem
    sonra bence hdd yi öne al arkada ve pcı slottaki fanı sök
    çünkü su soğutma senin sistemde okadar fana ihtiyac gerektirmez
    eğer deli oc yapmayacaksan yani benim mantığım böle bir sistem yapıyorsan sessizlik içindir
    e sessizlik istiyorsanda tüm fanları iptal et
    e okadar parada harcamışsın birde hdd için su soğutma bloğu al onada fana ihtiyaç olmasın
    paşa paşa sesiz sesiz takılırsın

he birde sakın kolonya veya su kullanma o aldığın su yani tt nin sıvısı iletken değil ve kasa içine aksada
    bir sorun olmaz o yüzden sistemin güvenli olur herh hangi bir sızdırma için

ama tabi zevk ve renk muhabbeti gönlüne sindi ise engüzel kasa ve sistem senindir

• Ben balkona öyle zamazingoları koysam annem benle kavga eder.
    Bide üstüne duvarı delsem beni kesin evden atarlar
  • güzel bir çalışma ellerine sağlıkda ben yapmaya kalksam benim kasa boğulur zaten yüzmede bilmiyo

• Gerçekten süper olmuş! Tebrikler kardeş. Ama arkadaşların dediği gibi havanın iyice soğuduğu zamanlarda terleme olması çok yüksek bi ihtimal. O soruna bi çare bulman lazım. Ve bana fanı kapamayla falan halledilecek bi sorunmuş gibi gelmiyo.

Zaten fanı kapayıp su sıcaklığını 10 C' nin üstünde tutmaya çalışacaksan neden o kadar uğraşıp sistemi balkona taşıyosun? Bence ya o sistemi odanın içine al, ya da daha güzeli, terleme sorununa bi çözüm bulup kışın "-" sıcaklıktaki soğutma suyunla keyfine bak
  • gercekten manyak olmus tebrik ediyorum sizi :)
  • @ ataruz hocam para suyunu çekti...dün son paramla da fear aldım...nerdeee hdd için blok
    fancard neredeyse hiç ses yapmıyor zaten 1400rpm ile dönüyor...ve de 6600gt nin ramleri 1140mhz çalışıyorsa fancard sayesindedir
    vallahi terlemeye naapacam bilemiyorum artık sizin de katkılarınızla bulacaz bi çözüm
    @osman göksel yok hocam ilk başta onlara çok garip geliyor ancak sonra onlar da çok belli etmeselerde ellerinden gelen desteği veriyorlar
    @X_Zißit eyvallah hocam..kafana takma yüzmeyi öğreniyolar eninde sonunda
    @ hasbi_81 saolasın dediğim gibi terleme olayına çözüm bulmaya çalışacağım...
    @senttanno teşekkür ederim...darısı hepimizin başına

ve birkaç resim daha

Su soğutmam ve kasa modum....(yeni fotolar)

• ellerine saglik arkadasim, gercekten hos goruntuler.. umarim performansta sorun yasamazsin..
  • Senin soğutma şu şekilde galiba
    1.CPU ya gidiyor su 2.VGA ya gidiyor 3.ÇipSet ya gidiyor

Bence Çipset e sıvı sıcak olarak geçer VGA ya da aynen

En azından CPU ya ayrı VGA+Çipset e ayrı hortum çeksen olmazmı?
    Böylece VGA nın GPU sunu biraz daha yükseltebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLooT

Senin soğutma şu şekilde galiba
    1.CPU ya gidiyor su 2.VGA ya gidiyor 3.ÇipSet ya gidiyor

Bence Çipset e sıvı sıcak olarak geçer VGA ya da aynen

En azından CPU ya ayrı VGA+Çipset e ayrı hortum çeksen olmazmı?
    Böylece VGA nın GPU sunu biraz daha yükseltebilirsin

fark etmez o kadar pompa atman 2000 ben denedim dediini ferf daha kotu oluyor boyle en guzeli
  • valla helal olsun neler yapılıor, ben de bi gün böle bişiy yapcam elbet
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.